Nedostala jsem menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6050
28.11.13 22:06
@anonim865 píše:
S mamkou mám hodně špatný vztah nerada se jí s něčím svěřuju, a už vubec si pravěnedokažu představit že bych jí musela říct že jsem těhotná, Mama ani neví že už jsem měla sex. Prostě se před ní stydím přijde mi že na to neumí reagovat. :(

je to blbý když nemůžeš s mamkou o všem mluvit, a co babička?? Nebo přítelovi rodiče??No pak dej vědět jak dopadl test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.11.13 22:07

Třeba máš to zpoždění jen ze stresu, jak se teď bojíš… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.11.13 22:07

:mavam: dobrou noc a zitra urcite napis jak jsi dopadla :hug: :hug:
taky jsem se nekdy takhle bavala…byla jsem taky nezodpovedna :andel:,nastesti to vzdycky dobre dopadlo…a dostala jsem taky rozum..casem ;)

• Citovat
  • Upravit
2133
28.11.13 22:10

@KackaDoup ono i kdyby brala antiko tak s atb se antiko nemá ráda… narušuje účinek, takže by klidně mohla otěhotnět i tak…

Já antiko už taky nechci. Brala sem asi 10 let před prvním těhu a teď po druhým už to budem řešit bez hormonů. Další mimi už nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
@anonim865 píše:
Pravě že jsem tam ještě nebyla. Máma to prostě neřešila a já jí to říkala že chci na gynekologii pro prášky. Jenže ona mi na to řekla že jsem na to ještě moc malá ale to už bylo pozde. Děkuji moc za že jste si na mě udelala čas.

No jenže když půjdeš na gyndu, tak tam s tebou stejně bud muset jít zákonný zástupce, protože seš nezletilá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonim865
@natyber píše:
je to blbý když nemůžeš s mamkou o všem mluvit, a co babička?? Nebo přítelovi rodiče??No pak dej vědět jak dopadl test ;)

Babička který se svěřuju bydlí daleko a teta co se jí svěřuju bydlí taky daleko to je na tom to na nic.

• Citovat
  • Upravit
10680
28.11.13 22:11
@Verunecka289 píše:
No jenže když půjdeš na gyndu, tak tam s tebou stejně bud muset jít zákonný zástupce, protože seš nezletilá :nevim:

Myslím, že stačí papír podepsanej z domova, takže se to dá jednoduše zfalšovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.11.13 22:12
@anonim865 píše:
Babička který se svěřuju bydlí daleko a teta co se jí svěřuju bydlí taky daleko to je na tom to na nic.
:hug: :hug: :hug: ach jo, nezbyva ted jen doufat ze je vse ok a ze se nic nedeje.. :hug:
  • Citovat
  • Upravit
anonim865
28.11.13 22:12
@KackaDoup píše: :mavam: dobrou noc a zitra urcite napis jak jsi dopadla :hug: :hug:
taky jsem se nekdy takhle bavala…byla jsem taky nezodpovedna :andel:,nastesti to vzdycky dobre dopadlo…a dostala jsem taky rozum..casem ;)

Děkuji moc za rady a za čas. Moc si toho vážím. :hug:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
28.11.13 22:13

@Tarinka myslim ze kazdy osviceny zdravotni by ji pomohl ---bez nejakych blbych trapicich procesu…nevim no..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
@anonim865 píše:
Děkuji moc za rady a za čas. Moc si toho vážím. :hug:
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
anonim865
@KackaDoup píše: :hug: :hug: :hug: ach jo, nezbyva ted jen doufat ze je vse ok a ze se nic nedeje.. :hug:

Přesně tak nezbyva mi než doufat, ale ten stres je strašnej ono by to bylo asi o něčem jiným kdybych si o tom mohla normalně promluvit s mamou jenže to nejde :(

• Citovat
  • Upravit
13119
28.11.13 22:15
@anonim865 píše:
Prostě už od mala moc věci máme neříkám, jsou prostě lidi ktery s rodiči tak dobry vztah nemají a zrovna já patřím mezi ně. ňák jsem mamu moc nikdy nezajímala, vubec si nedokažu představit že bych jí něco takovího musela říct.

já chápu, že se na zpoždění MS a co máš dělat ptáš nás tady… ale i když se moc nesvěřujete, tak vzhledem k tomu, že ti je 15, prostě nemáš žádnou jinou možnost, než v případě pozitivního testu to říct rodičům a je naprosto jedno, jestli máš skvělé nebo naprosto hrozné rodiče!!! Když to neřekneš a nebudeš to řešit, stejně tě to za pár měsíců dožene a stejně to bude mít vliv na celou tvoji rodinu… a vzhledem k tomu, že jsi byla tak dospělá, že už nějakou dobu sexuálně žiješ a je ti teprve 15, tak bys měla být taky tak dospělá postavit se případně k problémům čelem a řešit je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.11.13 22:15
@anonim865 píše:
Přesně tak nezbyva mi než doufat, ale ten stres je strašnej ono by to bylo asi o něčem jiným kdybych si o tom mohla normalně promluvit s mamou jenže to nejde :(

jak rikam,,mela jsem to taky tak, takze ti rozumim…nemela jsem s mamou zadny vztah a tohle bych ji nerekla ani nahodou :zed: nereklajsem ji ani kdyz jsem dostala MS poprve… :zed:

Příspěvek upraven 28.11.13 v 22:16

• Citovat
  • Upravit
3451
28.11.13 22:16
@Tarinka píše:
Myslím, že stačí papír podepsanej z domova, takže se to dá jednoduše zfalšovat :think:

To nevim, ale už vidim, jak 15 letá holka nakluše ke gynekologovi s podepsaným papírem, že je možná těhotná a mu bude stačit papír, no nevim no, zas tak malý ty pokuty nejsou aby si to lajznul :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí