Neempatické ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
15.6.19 15:45

Jak tu psal nekdo na zacatku ze konkretne co, tak treba odsuzovani a urazky ze si nejaka mama necha postizene dite a dana uzivatelka ho nehodla zivit z dani, urazky za pocet deti, vysmech misto rady maminkam ktere holt maji inteligenci nizsi a opravdu nevedi, velmi caste pohrdani mladymi maminkami jako slepicemi ktere jeste nic nevi a maji teda drzet usta, rady typu - je to tak jednoduche ale zakladatelka je neschopna - pritom bez schopnosti vnimat citovou nebo jinou zainteresovanost zakladatelky coz je v reseni dulezita soucast, tendence posuzovat kdo a kdy by ty deti vlastne mel mit a kdo ne, obecne snaha ponizovat a urazet mezi radky, prijit do diskuze a pridat se k lyncovani abych to neschytala taky i kdyz mam klidne opacny nazor - jinak si to houfove ztrapnovani a ryti do nekterych neumim vysvetlit pritom jsou ty temata casto normalni podle me, nadavani za to ze ma ta ci ona blbe tema - tak to nectu ne? ze resi nesmysli, prkotiny… a kdo rozhoduje o tom jake tema je dost dulezite pro emimi? proste mi to tu prijde nekdy zvlastni a o to vice diskuze kde bezdetny chlap kritizuje nezvladnutou vychovu nejake maminky, to uz se i smeju jako a rikam si jestli vazne?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
15.6.19 15:48
@smutny klaun2 píše:
Proč to převracíš a proč jí hned urážíš? Ona dobře ví, proč se ptá zrovna na to. A ty jsi jedna z těch, o kterých píše. Ona se zeptá vlídně a slušně a ty jí převálcuješ jak rozjetý buldozer. O empatii jsi slyšela možná někdy před válkou.

a co z toho, co jsem napsala zakladatelce, je prosím urážka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.6.19 15:50

Není nutné ty internety zas tak prožívat. Je to jenom veřejné forum a slušnost tu ani nečekám.
Kdo není schopen poradit si s virtualitou, nemusí zde být. Vstup jen na vlastní nebezpečí

• Citovat
  • Upravit
76590
15.6.19 15:54
@Mango_Lassi píše:
Není nutné ty internety zas tak prožívat. Je to jenom veřejné forum a slušnost tu ani nečekám.
Kdo není schopen poradit si s virtualitou, nemusí zde být. Vstup jen na vlastní nebezpečí
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
@stinga píše:
a co z toho, co jsem napsala zakladatelce, je prosím urážka?

jestli chceš ťuťuňu chumláčkové diskusičky, tak se registruj na Modrý koník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi

A kde se vzal předpoklad, že ženy mají být empatické? Není to mimo mísu? Kdyby každá měla stejný názor, museli by emimino úplně zrušit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
76590
15.6.19 15:59
@smutny klaun2 píše:
jestli chceš ťuťuňu chumláčkové diskusičky, tak se registruj na Modrý koník

8o tak já v tom urážku nevidím žádnou, to je rada,
urážky jsou například, když někoho nazýváme názvy hospodářských zvířat nebo vulgárními osloveními - ťuťuňu chumláčkové diskusičky - není urážka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
15.6.19 16:00
@smutny klaun2 píše:

ale to je naprosta pravda. tam potka jen objimani, pusinky a pochopeni…tady muze potkat opacne, někdy i drsně podane nazory, ale i to pochopeni a i ty urazky, takovy je zivot, nekomu to k otevreni oci pomuze a hroutit se z diskuse na netu je fakt na povazenou. je to internet, pokud to nekdo nezvlada neni nic jednodussiho nez vypnut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
15.6.19 16:00

@smutny klaun2 to neni zadna urazka prece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
15.6.19 16:04
@debra.morgan píše:
ale to je naprosta pravda. tam potka jen objimani, pusinky a pochopeni…tady muze potkat opacne, někdy i drsně podane nazory, ale i to pochopeni a i ty urazky, takovy je zivot, nekomu to k otevreni oci pomuze a hroutit se z diskuse na netu je fakt na povazenou. je to internet, pokud to nekdo nezvlada neni nic jednodussiho nez vypnut.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6033
15.6.19 16:05

Mě to tu tak jeduplné nepřijde :nevim: jasně, jsou témata, kdy to zakladatelka chytne ze všech stran. Typicky diskuse typu „ach jo, musím už zase na potrat, protože i přes antikoncepci jsem otěhotněla“, to ale na mama webu může autorka čekat. A nebo jsou dobré diskuse typu „svrbí mě… a manžel i když je celkem v pohodě, je ňouma a já mám přeci nárok být šťastná a tak dětem zničím rodinu, seberu je a budu hledat nového nabíječe“.

Ale ve většině případů se ty názory tady podávají upřímně a člověk má možnost se nad problémem zamyslet i ze strany, která by ho jinak nenapadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
15.6.19 16:06

@4-1.cz Já jsem tu jeden čas zažila fakt humus a humus je tu stále :mrgreen: tady se lidi odkopaj, jací jsou ve skutečnosti. Real life. Bez přetvařky, lidi se k sobě celkově chovaj jak dobytci :nevim: a jestě se to na netu okecáva hlaškama tak sem nelez a co jsi čekala a podobnyma sra.kama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
15.6.19 16:06
@Modesta píše:
Mě to tu tak jeduplné nepřijde :nevim: jasně, jsou témata, kdy to zakladatelka chytne ze všech stran. Typicky diskuse typu „ach jo, musím už zase na potrat, protože i přes antikoncepci jsem otěhotněla“, to ale na mama webu může autorka čekat. A nebo jsou dobré diskuse typu „svrbí mě… a manžel i když je celkem v pohodě, je ňouma a já mám přeci nárok být šťastná a tak dětem zničím rodinu, seberu je a budu hledat nového nabíječe“.Ale ve většině případů se ty názory tady podávají upřímně a člověk má možnost se nad problémem zamyslet i ze strany, která by ho jinak nenapadla.
:palec: :palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.6.19 16:08
@smutny klaun2 píše:

To není urážka ale realita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
15.6.19 16:08

Ono nejde o názor, ale o to, že někdy někdo, musí u každého mít připomínky, dvojsmysly, ironii..
Já vždycky když něco čtu a vidím tak např… to ses zblánila nebo co??? Ty jsi radši neměla být máma, na co ty děti máš.. nefňukej, nebud líná zvedni pr.el a běž hledat práci.. atd, tak si vždycky představím, kdo to asi tak píše. U nás v práci máme jednu pracovnici, která když vleze do dveří, tak je hodně upřímná, a ke kažédmu má,, slušnou radu"..
Např. mám zavřít dveře na spolupracovnici.. Nééé si blbá,, víš jaký tu je průvan, stačí říct ne, zavři.. Jiné zvoni telefon, volá ji syn, a ona hned.. Co ti zase volá, to by ti neměl ve 12 pořád volat, já když měla děti tak staré tak byly samostatné, už musí pochopit, že si v práci, takový závislák a ble, ble.. o které nikdo nestál, někdo si vezme dovolenou a jde k lékaři a má svůj program.. a proč si to bereš, si blbá, na ot máš propustku, fakt střelené..a to je k více pracovnicím, ty vlídné rady
Takže pokaždé, když taky vidím, takové komentáře, tak si vybavím ji, věčně napruženou.. která má radost z toho poradit a zároveň ponížit :nevim:

Příspěvek upraven 15.06.19 v 16:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová