Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak tu psal nekdo na zacatku ze konkretne co, tak treba odsuzovani a urazky ze si nejaka mama necha postizene dite a dana uzivatelka ho nehodla zivit z dani, urazky za pocet deti, vysmech misto rady maminkam ktere holt maji inteligenci nizsi a opravdu nevedi, velmi caste pohrdani mladymi maminkami jako slepicemi ktere jeste nic nevi a maji teda drzet usta, rady typu - je to tak jednoduche ale zakladatelka je neschopna - pritom bez schopnosti vnimat citovou nebo jinou zainteresovanost zakladatelky coz je v reseni dulezita soucast, tendence posuzovat kdo a kdy by ty deti vlastne mel mit a kdo ne, obecne snaha ponizovat a urazet mezi radky, prijit do diskuze a pridat se k lyncovani abych to neschytala taky i kdyz mam klidne opacny nazor - jinak si to houfove ztrapnovani a ryti do nekterych neumim vysvetlit pritom jsou ty temata casto normalni podle me, nadavani za to ze ma ta ci ona blbe tema - tak to nectu ne? ze resi nesmysli, prkotiny… a kdo rozhoduje o tom jake tema je dost dulezite pro emimi? proste mi to tu prijde nekdy zvlastni a o to vice diskuze kde bezdetny chlap kritizuje nezvladnutou vychovu nejake maminky, to uz se i smeju jako a rikam si jestli vazne?? ![]()
@smutny klaun2 píše:
Proč to převracíš a proč jí hned urážíš? Ona dobře ví, proč se ptá zrovna na to. A ty jsi jedna z těch, o kterých píše. Ona se zeptá vlídně a slušně a ty jí převálcuješ jak rozjetý buldozer. O empatii jsi slyšela možná někdy před válkou.
a co z toho, co jsem napsala zakladatelce, je prosím urážka?
Není nutné ty internety zas tak prožívat. Je to jenom veřejné forum a slušnost tu ani nečekám.
Kdo není schopen poradit si s virtualitou, nemusí zde být. Vstup jen na vlastní nebezpečí
@Mango_Lassi píše:
Není nutné ty internety zas tak prožívat. Je to jenom veřejné forum a slušnost tu ani nečekám.
Kdo není schopen poradit si s virtualitou, nemusí zde být. Vstup jen na vlastní nebezpečí
@stinga píše:
a co z toho, co jsem napsala zakladatelce, je prosím urážka?
jestli chceš ťuťuňu chumláčkové diskusičky, tak se registruj na Modrý koník
A kde se vzal předpoklad, že ženy mají být empatické? Není to mimo mísu? Kdyby každá měla stejný názor, museli by emimino úplně zrušit ![]()
@smutny klaun2 píše:
tak já v tom urážku nevidím žádnou, to je rada,
urážky jsou například, když někoho nazýváme názvy hospodářských zvířat nebo vulgárními osloveními - ťuťuňu chumláčkové diskusičky - není urážka ![]()
@smutny klaun2 píše:
ale to je naprosta pravda. tam potka jen objimani, pusinky a pochopeni…tady muze potkat opacne, někdy i drsně podane nazory, ale i to pochopeni a i ty urazky, takovy je zivot, nekomu to k otevreni oci pomuze a hroutit se z diskuse na netu je fakt na povazenou. je to internet, pokud to nekdo nezvlada neni nic jednodussiho nez vypnut.
@debra.morgan píše:
ale to je naprosta pravda. tam potka jen objimani, pusinky a pochopeni…tady muze potkat opacne, někdy i drsně podane nazory, ale i to pochopeni a i ty urazky, takovy je zivot, nekomu to k otevreni oci pomuze a hroutit se z diskuse na netu je fakt na povazenou. je to internet, pokud to nekdo nezvlada neni nic jednodussiho nez vypnut.
Mě to tu tak jeduplné nepřijde
jasně, jsou témata, kdy to zakladatelka chytne ze všech stran. Typicky diskuse typu „ach jo, musím už zase na potrat, protože i přes antikoncepci jsem otěhotněla“, to ale na mama webu může autorka čekat. A nebo jsou dobré diskuse typu „svrbí mě… a manžel i když je celkem v pohodě, je ňouma a já mám přeci nárok být šťastná a tak dětem zničím rodinu, seberu je a budu hledat nového nabíječe“.
Ale ve většině případů se ty názory tady podávají upřímně a člověk má možnost se nad problémem zamyslet i ze strany, která by ho jinak nenapadla.
@4-1.cz Já jsem tu jeden čas zažila fakt humus a humus je tu stále
tady se lidi odkopaj, jací jsou ve skutečnosti. Real life. Bez přetvařky, lidi se k sobě celkově chovaj jak dobytci
a jestě se to na netu okecáva hlaškama tak sem nelez a co jsi čekala a podobnyma sra.kama ![]()
@Modesta píše:
Mě to tu tak jeduplné nepřijdejasně, jsou témata, kdy to zakladatelka chytne ze všech stran. Typicky diskuse typu „ach jo, musím už zase na potrat, protože i přes antikoncepci jsem otěhotněla“, to ale na mama webu může autorka čekat. A nebo jsou dobré diskuse typu „svrbí mě… a manžel i když je celkem v pohodě, je ňouma a já mám přeci nárok být šťastná a tak dětem zničím rodinu, seberu je a budu hledat nového nabíječe“.Ale ve většině případů se ty názory tady podávají upřímně a člověk má možnost se nad problémem zamyslet i ze strany, která by ho jinak nenapadla.
@smutny klaun2 píše:
To není urážka ale realita
Ono nejde o názor, ale o to, že někdy někdo, musí u každého mít připomínky, dvojsmysly, ironii..
Já vždycky když něco čtu a vidím tak např… to ses zblánila nebo co??? Ty jsi radši neměla být máma, na co ty děti máš.. nefňukej, nebud líná zvedni pr.el a běž hledat práci.. atd, tak si vždycky představím, kdo to asi tak píše. U nás v práci máme jednu pracovnici, která když vleze do dveří, tak je hodně upřímná, a ke kažédmu má,, slušnou radu"..
Např. mám zavřít dveře na spolupracovnici.. Nééé si blbá,, víš jaký tu je průvan, stačí říct ne, zavři.. Jiné zvoni telefon, volá ji syn, a ona hned.. Co ti zase volá, to by ti neměl ve 12 pořád volat, já když měla děti tak staré tak byly samostatné, už musí pochopit, že si v práci, takový závislák a ble, ble.. o které nikdo nestál, někdo si vezme dovolenou a jde k lékaři a má svůj program.. a proč si to bereš, si blbá, na ot máš propustku, fakt střelené..a to je k více pracovnicím, ty vlídné rady
Takže pokaždé, když taky vidím, takové komentáře, tak si vybavím ji, věčně napruženou.. která má radost z toho poradit a zároveň ponížit ![]()
Příspěvek upraven 15.06.19 v 16:10