Neempatické ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148647
15.6.19 17:45

A zrovna ty, o kterých ta diskuze je, si tu tleskají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.6.19 17:46
@stinga píše:
milé dámy, tahle empatická duše píše do jiné diskuse - nabrnkneš si prvního vymaštěnce s nářadím, kterýho potkáš - a ty seš partnerka k pohledání
to je empatie, jak hrom :cert:

Vona ta empatie víš jak :mrgreen: jen pokud souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
rokris
15.6.19 17:47
@Mango_Lassi píše:
Vona ta empatie víš jak :mrgreen: jen pokud souhlasím.

Přesně. A inteligence taky. :)

• Citovat
  • Upravit
16186
15.6.19 17:54

Mě nikdy nepřestane fascinovat, jak ty internety někdo žere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40412
15.6.19 17:55
@4-1.cz píše:
Prekvapuje me, kolik je tu strohych, odmerenych a neempatickych zen, pritom mi pripada ze to v nasi spolecnosti celkove tak strasne neni, tady je tech chladnych praktickych reakci ale nejak hojne. Na serveru pro maminky prevazne malych deti je to az zarazejici. Mate tu stejnou zkusenost nebo dojem? U muzu by me to neprekvapilo ale u zen tedy ano.. nekdy si az rikam jaky pristup maji takove matky k detem.. Jak si takove zle prispevky a reakce tady vysvetlujete? edit. mne osobne tu nikdo neublizil ale taky jsem opatrna na to co sem napisu, jakmile ma kdykoliv jen trochu vyhranenejsi nazor, udela nejakou chybku, nebo dela neco trochu mimo standart tak to tu ma krusne co jsem procetla.. proc?

Můžeš dát odkaz na ty dle Tebe neempatické reakce?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
15.6.19 17:58
@smutny klaun2 píše:
Tak najdi ještě něco, určitě toho bude víc.

a mohla bys mi teda vysvětlit, proč mě káráš za slova chumláčkové ťuťuňu, když ty o sobě víš, že píšeš víc urážlivých komentů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40412
15.6.19 17:59
@stinga píše:
a mohla bys mi teda vysvětlit, proč mě káráš za slova chumláčkové ťuťuňu, když ty o sobě víš, že píšeš víc urážlivých komentů?

Je to chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
15.6.19 18:00
@free333 píše:
Je to chlap :mrgreen:

nebo pokrytec (!!! varovani!!! neempaticky koment!!! :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
15.6.19 18:02

Úplně největší legranda je to, jak se tady skoro všechny ty drsné, přímé, upřímné a nad věcí uživatelky, honosí titulem echt kelišová a nadpozemská drbna :lol: Spousta diskusí je trapná, ale i tak se musí zapojit (to samozřejmě trapné není). Musí se zapojit i do diskuse o empatii, i když většinou vůbec neví, co to slovo znamená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40412
15.6.19 18:03
@debra.morgan píše:
nebo pokrytec (!!! varovani!!! neempaticky koment!!! :jazyk: )

Asii tak nějak…

Já můžu kárat, ale ostatní néé, to už je neempatické… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.6.19 18:04

Tohle se tu řeší každých 14 dní. Pokaždé stejná diskuze. Už to začíná být jak s těhotenskými testy. Lidi by se měli více naučit používat vyhledávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6033
15.6.19 18:07

@rokris

Hele já to beru pozitivně. Najednou člověk zjistí, že fakt existuje spousta blbů. Obě pohlaví jsou v nich zastoupena rovnoměrně. A díky tomu vím, že mám doma skvělého chlapa a nějak mě díky tomu nepálí dobré bydlo. Naopak i po těch letech vím, že mám doma skvělého manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
15.6.19 18:10

@free333 je to muj dojem za 1,5roku co tu nejak „aktivne“ koukam, ale ja vic ctu nez pisu.. nicmene fakt si nepamatuji konkretni prispevky, prijde mi to tak celkove a na konika chodim obcas taky a jsou tam lidi opravdu prijemnejsi, nestydim se za to ze tam chodim a nebrani mi to chodit sem, jen me zajimal duvod zdejsiho nesvaru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
15.6.19 18:15
@kacaba379 píše: Úplně největší legranda je to, jak se tady skoro všechny ty drsné, přímé, upřímné a nad věcí uživatelky, honosí titulem echt kelišová a nadpozemská drbna :lol: Spousta diskusí je trapná, ale i tak se musí zapojit (to samozřejmě trapné není). Musí se zapojit i do diskuse o empatii, i když většinou vůbec neví, co to slovo znamená :lol:

Tak záleží na tom, za jak dlouho to nasbíráš. A pokud založíš svou diskuzi, sluší se reagovat, když do ní lidi napíšou. Tam to naskáče. Já se snažím odpovědět každému. Úrověň se tu ale rapidně zhoršuje. Jsem tu 6 let a změnu vidím. Je tu pár lidí, se kterýma si ráda napíšu. Jsem tu kvůli nim, ne kvůli diskuzím. To už bych byla dávno černá( zrušená) na vlastní žádost.

• Citovat
  • Upravit
115979
15.6.19 18:17
@kacaba379 píše: Úplně největší legranda je to, jak se tady skoro všechny ty drsné, přímé, upřímné a nad věcí uživatelky, honosí titulem echt kelišová a nadpozemská drbna :lol: Spousta diskusí je trapná, ale i tak se musí zapojit (to samozřejmě trapné není). Musí se zapojit i do diskuse o empatii, i když většinou vůbec neví, co to slovo znamená :lol:

Tak spousta z nás diskutuje hlavně v uzavřených a tam ti to naskáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová