Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rokris přesně tak, ty diskuse jsou někdy tak trapné, že mám každý druhý den chuť psát adminům, ať před vstupem na emimino dají povinně IQ test, a pod určitou hranici by neměl být vstup povolen ![]()
@stinga píše:
@rokris přesně tak, ty diskuse jsou někdy tak trapné, že mám každý druhý den chuť psát adminům, ať před vstupem na emimino dají povinně IQ test, a pod určitou hranici by neměl být vstup povolen
To by neprošlo. Nebudou si přece dramaticky snižovat počet uživatelů. ![]()
@stinga píše:
@rokris přesně tak, ty diskuse jsou někdy tak trapné, že mám každý druhý den chuť psát adminům, ať před vstupem na emimino dají povinně IQ test, a pod určitou hranici by neměl být vstup povolen
a zrovna tohle (ikdyz se to tady tvari jako for) mi prijde hnusne. jen proto ze ma nekdo nizsi intelekt nemusi byt moralne horsi clovek
@4-1.cz píše:
a zrovna tohle (ikdyz se to tady tvari jako for) mi prijde hnusne. jen proto ze ma nekdo nizsi intelekt nemusi byt moralne horsi clovek
Zkus to brát víc s nadhledem a nebrat internetové diskuze tak vážně ![]()
@4-1.cz píše:
To tady nikdo nenapsal. Prostě jsou dotazy, na které bude odpověď vždy vypadat neempaticky. A fór to byl. Neber to tak šíleně vážně. ![]()
@4-1.cz Jsi tu ještě hooodně krátce děvče. Časem sama prozříš
![]()
@Mango_Lassi píše:
Jo, díky. Nicméně si myslím, že každý ať se rozhodne sám, koho číst a koho nikoli. Věřím ve svobodný úsudek jedince
V pořádku. Já též, proto jsem psala, že si myslím, že dotyčná dělá chybu a psala i proč. Nicméně jestli se mým doporučením bude ona dotyčná řídit nebo ne, je jen na ní ![]()
@stinga píše:
A toto je, si myslím já, na zvážení každého, jestli uzná danou diskuzi trapnou a bude se jí účastnit nebo ne. Proč hned někoho vyřazovat, protože nějaká stinga si myslí, že by to tak mělo být. Opět jsme u toho, že každý jsme jiný a proti gustu žádný dišputát. Není nutné mazat medy kokem hub, ale proč se za každou cenu účastnit trapností a stupidit, když mě to tak dráždí ![]()
@stinga píše:
A pokud by to udělali dodatečně, to by těch nicků, od kterých se příspěvky dají číst, mnoho nezbylo.
@Tichopredbouri
presne, tak to nectu
uz podle nazvu. za to urazkam v textu se vyhnout moc neda ![]()
@smutny klaun2 píše:
Proč to převracíš a proč jí hned urážíš? Ona dobře ví, proč se ptá zrovna na to. A ty jsi jedna z těch, o kterých píše. Ona se zeptá vlídně a slušně a ty jí převálcuješ jak rozjetý buldozer. O empatii jsi slyšela možná někdy před válkou.
milé dámy, tahle empatická duše píše do jiné diskuse - nabrnkneš si prvního vymaštěnce s nářadím, kterýho potkáš - a ty seš partnerka k pohledání
to je empatie, jak hrom ![]()
@stinga píše:
milé dámy, tahle empatická duše píše do jiné diskuse - nabrnkneš si prvního vymaštěnce s nářadím, kterýho potkáš - a ty seš partnerka k pohledání
to je empatie, jak hrom
@stinga píše:
to je empatie, jak hrom
Tak najdi ještě něco, určitě toho bude víc.