Nejhorší hláška, co vám řekla tchyně/švagrová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
3.10.12 12:55

Mne rekla, ze sukame prvni ligu…takhle na plnou hubu, kdyz jsem otehotnela, tak at se pry nedivim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
3.10.12 12:56

Tak mě tchyně řekla do očí a celkem vážně, že o mě vždycky tvrdila, že jediný co dobře umím je našetřit peníze. :lol: To mám na rozdíl od jejího syna střední školu se super známkama a celkově manžela převyšuji. Což nám nevadí, ale tchýni to se. e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
3.10.12 12:56

Tchýně - „To my tady na vesnici nemáme…“ Koupili jsme si auto s klimatizací.
Bydlí v desetitisícovém městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.10.12 12:57
@jessikka píše:
Moje skorošvagrová pije zásadně jen vodu se sirupem, protože po sladkém není tolik žízeň, jako po čisté vodě.
Nejdřív vytírá a pak vysává - je to tak lepší a dělají to tak všichni.

Jednou jsme dali tchýni keramické nože k narozeninám a ona hned prohlásila, že jsou na nic a nedá se s nima krájet (dobře, ne každému vyhovují, ale prohlásit to v okamžiku, kdy tchýně vybalí dárek? :zed: )

Je toho víc, teď si ale na nic dalšího nevzpomenu.

ja si je vezmu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.12 12:58
@Anonymní píše:
Oznámili jsme druhé těhotenství a ona řekla, že už chápe, proč má poslední dobou noční můry :nevim: :nevim:

Na to bych se jí asi zeptala, co tím jako myslí… :evil:

• Citovat
  • Upravit
19494
@jessikka píše:
Tchýně - „To my tady na vesnici nemáme…“ Koupili jsme si auto s klimatizací.
Bydlí v desetitisícovém městě.
:-D ja mam auto s klimou uz davno za zenitem a uz jen na psy :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627

Svagrova ktera me nemuze vystat rekla me drahe polovicce hned nekolik perlicek prvni byla kdyz jsem potratila v 16tt at ted nasadime antikoncepci ze nato jdeme moc rychle a hlavne at uz neotehotnim ze je dobre co se stalo :roll: 8o pak taky neco vetsiho kdyz zjistila na vanoce ze jsem tehotna a ze uz jsem v 17tt rekla ze mu znicim zivot ze nejsem nic proneho ale nak si z toho uz nic nedelam uz jsem porodila a uz je docela klidnejsi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.10.12 12:59
@Anonymní píše:
Tchýně mi pořád předhazuje že jsem měla jít na potrat… Malýmu je rok a půl :roll:
radši anonymně :oops:

hnusný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.12 12:59
@careynka píše:
Mne rekla, ze sukame prvni ligu…takhle na plnou hubu, kdyz jsem otehotnela, tak at se pry nedivim 8o

A jak tohle může vědět?? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
473
3.10.12 13:01
Promiň, ale tak to je fakt pi*a :poblion:
@Anonymní píše:
Tchýně mi pořád předhazuje že jsem měla jít na potrat… Malýmu je rok a půl :roll:
radši anonymně :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.10.12 13:02
@Anonymní píše:
A jak tohle může vědět?? :mrgreen:

asi nam u toho sviti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.12 13:02

Tchan: pračku si nekupujte, stejně se za chvíli rozejdete, to je zbytečný…
tchan: X je ti nevěrná…
tchyně: X je ti nevěrná…
mnažel: proč myslíš?
tchyně: protože furt telefonuje…

:poblion:
  • Citovat
  • Upravit
492
3.10.12 13:03

Tak švagrová a tchýně v poho, ale moje sestra mě tuhle pěkně vytočila. Řekla mi že jsem kvočna a z malýho dělám skleníkový dítě, po tom co jsem odmítla jí 3měsíčního synka půjčit na noc a co jsem jí vynadala že mu špatně udělala mlíčko– chtěla mu dopřát, tak dala o odměrku víc mlíčka do vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
Na to bych se jí asi zeptala, co tím jako myslí… :evil:
že jsme blázni, jak to chceme zvládnout (finanční, ani existenční problémy nemáme), že myslela až tak za rok, že to přijde. Na to já, co se za ten rok změní? :think: No, nějak ten den nedopadl :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní

Když jsme s mužem od sebe, na pár měsíců, po asi 12 letech manželství(důvod je jedno) tak mu řekla že jsem ji psala, že zneužívá naše děti 8o a že ho půjdu udat pokud mi nebude dávat dost peněz 8o tvrdila to uplně vážně, důkaz samozřejmě neměla. A to se o nás muž staral, opravdu ukázkově, nechal mi byt, a koupil auto i když jsme spolu nebyli.

:poblion: :poblion: :poblion:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová