Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mne rekla, ze sukame prvni ligu…takhle na plnou hubu, kdyz jsem otehotnela, tak at se pry nedivim ![]()
Tak mě tchyně řekla do očí a celkem vážně, že o mě vždycky tvrdila, že jediný co dobře umím je našetřit peníze.
To mám na rozdíl od jejího syna střední školu se super známkama a celkově manžela převyšuji. Což nám nevadí, ale tchýni to se. e.
Tchýně - „To my tady na vesnici nemáme…“ Koupili jsme si auto s klimatizací.
Bydlí v desetitisícovém městě.
@jessikka píše:
Moje skorošvagrová pije zásadně jen vodu se sirupem, protože po sladkém není tolik žízeň, jako po čisté vodě.
Nejdřív vytírá a pak vysává - je to tak lepší a dělají to tak všichni.Jednou jsme dali tchýni keramické nože k narozeninám a ona hned prohlásila, že jsou na nic a nedá se s nima krájet (dobře, ne každému vyhovují, ale prohlásit to v okamžiku, kdy tchýně vybalí dárek?
Je toho víc, teď si ale na nic dalšího nevzpomenu.)
ja si je vezmu ![]()
@Anonymní píše:
Oznámili jsme druhé těhotenství a ona řekla, že už chápe, proč má poslední dobou noční můry![]()
Na to bych se jí asi zeptala, co tím jako myslí… ![]()
@jessikka píše:
Tchýně - „To my tady na vesnici nemáme…“ Koupili jsme si auto s klimatizací.
Bydlí v desetitisícovém městě.
Svagrova ktera me nemuze vystat rekla me drahe polovicce hned nekolik perlicek prvni byla kdyz jsem potratila v 16tt at ted nasadime antikoncepci ze nato jdeme moc rychle a hlavne at uz neotehotnim ze je dobre co se stalo
pak taky neco vetsiho kdyz zjistila na vanoce ze jsem tehotna a ze uz jsem v 17tt rekla ze mu znicim zivot ze nejsem nic proneho ale nak si z toho uz nic nedelam uz jsem porodila a uz je docela klidnejsi ![]()
@Anonymní píše:
Tchýně mi pořád předhazuje že jsem měla jít na potrat… Malýmu je rok a půl
radši anonymně
hnusný ![]()
@careynka píše:
Mne rekla, ze sukame prvni ligu…takhle na plnou hubu, kdyz jsem otehotnela, tak at se pry nedivim
A jak tohle může vědět?? ![]()
@Anonymní píše:
Tchýně mi pořád předhazuje že jsem měla jít na potrat… Malýmu je rok a půl
radši anonymně
@Anonymní píše:
A jak tohle může vědět??
asi nam u toho sviti ![]()
Tchan: pračku si nekupujte, stejně se za chvíli rozejdete, to je zbytečný…
tchan: X je ti nevěrná…
tchyně: X je ti nevěrná…
mnažel: proč myslíš?
tchyně: protože furt telefonuje…
Tak švagrová a tchýně v poho, ale moje sestra mě tuhle pěkně vytočila. Řekla mi že jsem kvočna a z malýho dělám skleníkový dítě, po tom co jsem odmítla jí 3měsíčního synka půjčit na noc a co jsem jí vynadala že mu špatně udělala mlíčko– chtěla mu dopřát, tak dala o odměrku víc mlíčka do vody…
@Anonymní píše:že jsme blázni, jak to chceme zvládnout (finanční, ani existenční problémy nemáme), že myslela až tak za rok, že to přijde. Na to já, co se za ten rok změní?
Na to bych se jí asi zeptala, co tím jako myslí…
Když jsme s mužem od sebe, na pár měsíců, po asi 12 letech manželství(důvod je jedno) tak mu řekla že jsem ji psala, že zneužívá naše děti
a že ho půjdu udat pokud mi nebude dávat dost peněz
tvrdila to uplně vážně, důkaz samozřejmě neměla. A to se o nás muž staral, opravdu ukázkově, nechal mi byt, a koupil auto i když jsme spolu nebyli.