Nejhorší hláška, co vám řekla tchyně/švagrová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.10.12 13:16
@Gina108 píše:
Pozvala mě na oběd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: I to občas stačí ke slušné depce. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
3.10.12 13:17

Mě pobavil o víkedu tchán, kdy mě poučil, že nic takového, jako Moorův felex u novorozenců neexistuje. Že je to výmysl, stejně jako reflexivní chůze a podobné… A jejich syn to určitě nikdy neměl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
3.10.12 13:18
@Anonymní píše:
Tchan: pračku si nekupujte, stejně se za chvíli rozejdete, to je zbytečný…
tchan: X je ti nevěrná…
tchyně: X je ti nevěrná…
mnažel: proč myslíš?
tchyně: protože furt telefonuje…:poblion:
:lol: :lol: :lol: tchán je pěknej vůl, co? A tchanica není pozadu… :lol: :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.10.12 v 13:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
3.10.12 13:19

@PaníBovaryová já vždy čučela před sebe, svůj názor jsem řekla až o samotě manželovi, ale mě takové scény přijdou nepochopitelné, naštěstí budeme mít dvě holky, jinak věřím, že bych dostala za vyučenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.12 13:20

První dítko jsem rodila císařem po 24hodinách bolestí, druhé pujde taky císařem a hláška mé tchýně byla " A nechceš jít po druhém porodu na už sterilizaci?" no, co na to říct? :-D

• Citovat
  • Upravit
19494
3.10.12 13:21
@Anonymní píše:
První dítko jsem rodila císařem po 24hodinách bolestí, druhé pujde taky císařem a hláška mé tchýně byla " A nechceš jít po druhém porodu na už sterilizaci?" no, co na to říct? :-D

rekla bych ji, ze uz jsem domluvena s manzelem, ze se necha vykuchat on :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21559
@Anonymní píše:
První dítko jsem rodila císařem po 24hodinách bolestí, druhé pujde taky císařem a hláška mé tchýně byla " A nechceš jít po druhém porodu na už sterilizaci?" no, co na to říct? :-D

Vám by se zase šikla lobotomie, maminko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Musím se přidat páč už to je rok a půl a mám tu hlášku v hlavě. Byla jsem cca v 5.měsíci těhotenství s druhým klukem a ona povídá neteři (bylo jí 8let) do telefonu:" Ta naše (moje jméno) je tlustá jako prasnice :nevim: Bylo mi do breku, ale ohradila jsem se na ni v rámci svých hormonálních možností.

Jinak vulgárních výrazů bylo a ještě bude :poblion:.

• Citovat
  • Upravit
Iji
249
3.10.12 13:22

Tak mě řekla tchýně o svatbě: „Stejně nikdy nebudeme rodina!“ a pak jednou u nich to už jsme měli malou řekla: " ta tvoje máma je ale macecha, že tě u nás nechce nechat co". No vztahy nemáme nic moc, někdy mě pěkně štve a někdy je to zas lepší, ale do huby si prostě nevidí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
3.10.12 13:23
@PaníBovaryová píše:
Vám by se zase šikla lobotomie, maminko :cert:
:mrgreen: :P :mrgreen: to by ji asi dostalo :twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
3.10.12 13:24

Můj ex tchán(podotýkám, že je to člověk s IQ podobným, jako má šumící tráva) mě neustále pomlouvá před synem a nesytdí se ani přede mnou-hlášky jako „Maminka je zlá!“ Když mu nedovolím, aby se mu šťoural v puse příšerně špinavýma rukama, nemá ani ostříhané nehty a z dřívějška vím, že se zcela běžně drbe na koulích a ani si ruce neumyje :poblion: :poblion: :poblion:,nebo „Maminka tě bije, chudinko malá“ Ano, plácnu ho přes ruku, nebo lehce přes zadek, když už je opravdu zle :roll:. Nebo „Počkej, na tebe pošleme sociálku!“ Sociálka přišla a vše o. k. A ex tchýně, když se syn narodil, tak si ho občas vzala k nim(o patro níž) abych se dospala-cca 2 hodinky a pak všude rozhlašovala, že se o něj pořád stará a že já nic nezvládám a nakonec to vyčítala i mě. Syna už pak nikdy neměla na víc než půl hoďky. No jo tchýně a tchánové :roll:… Snad moje současná bude jako babička lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.12 13:25

Já ji na tu sterilizaci řekla, že jestli se náhodou nepo.rala, že budu mít klidně ještě další 4 děti pokud to pujde a že tohle muže udělat jen blázen. No a pak z ní vylezlo, že ona si jí po druhém dítěti nechala udělat, ze zdravotních duvodu. No ale proč to cpe mě? Hnus…

• Citovat
  • Upravit
16186
3.10.12 13:25
@Anonymní píše:
Od tchýně nejhorší:
Vy stejně musíte mít jedináčka, když se o malého pořádně nepostaráš.
Jsem ráda, že bydlím daleko, tak nevidím, že jsi nejhorší matka na světě.
Ten porod byl stejně tvoje chyba, měla ses víc snažit. Když bude mít malý problémy, tak si to budeš moct vyčítat jen ty.Pak klasika:
Tomášku, ty moje chudinko, maminka tě týrá a šidí. Kdybys byl se mnou, měl by ses líp.
AnonymníXY

tak to by řekla jen jednou…víc už by mně ani vnuka neviděla! :cert: Prosím tě jak se dá tohle vyslechnout a odejít bez fyzického násilí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
3.10.12 13:27
@neila píše:
tak to by řekla jen jednou…víc už by mně ani vnuka neviděla! :cert: Prosím tě jak se dá tohle vyslechnout a odejít bez fyzického násilí???

Maminku bych při nejbližší příležitosti „omylem“ strčila ze schodů! Baba jedna!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.12 13:28

@careynka, @Hlaváčci už jsem ji přestala řešit a brát vážně. Tohle bylo o to horší, že mi to řekla v šestinedělí, kdy jsem byla ze všeho hotová… Ona je ve své podstatě nešťastná ženská. Navíc mi přestala veškeré hnusárny říkat do očí a říká to jen chlapovi, a ten mi to už netlumočí.

Jinak švagrová je fajn, ale je bezdětná a dává mi rady o výchově, případně se diví, že jí nesvěříme dítě na hlídání, když ji nezná :lol:. Dobrá je ještě tetka, co od ní neustále slyším, ať se nesnažím, že děti stejně ovoce a zeleninu nejedí :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová