Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě tchýně nikdy nic, máme se rádi a vycházíme líp než s mojí mámou ![]()
Za to švagrová mi řekla, že se neumím postarat pořádně o svý dítě(když kluk trochu kňoural v postýlce),od tý doby ji nesnáším.
„Přivezla jsem ti kalhotky. Koupila jsem si je, ale mně nejsou, tak bys je mohla donosit“
![]()
Těch perel bylo
nemůžu to nazývat slovem nejhorší, protože se mě to nikdy nějak nedotýkalo
ale ze začátku vztahu mě nejvíc pobavila asi tato" K ní se nestěhuj nejí maso, nepostará se o tebe" ![]()
Oznámili jsme druhé těhotenství a ona řekla, že už chápe, proč má poslední dobou noční můry
![]()
Švagrová když jsem otehotnela mi řekla že si ničím mladí. tchyně se me zeptala jestli je moje máti tlustá odjakživa(je nemocná) a menaznačila že když neumím anglicky že jsem blbá:) ale na druhou stranu se i pobavím, minle na me že její syn (muj přitel) nemohl hrat tenis protože je alergickej na antuku ![]()
@puntice píše:„Přivezla jsem ti kalhotky. Koupila jsem si je, ale mně nejsou, tak bys je mohla donosit“
![]()
![]()
mě taky dává své oblečení
bohužel nás dělí 20 let a asi 15 kg
Tchýně mi pořád předhazuje že jsem měla jít na potrat… Malýmu je rok a půl ![]()
radši anonymně ![]()
@Anonymní píše:
Oznámili jsme druhé těhotenství a ona řekla, že už chápe, proč má poslední dobou noční můry![]()
Moje skorošvagrová pije zásadně jen vodu se sirupem, protože po sladkém není tolik žízeň, jako po čisté vodě.
Nejdřív vytírá a pak vysává - je to tak lepší a dělají to tak všichni.
Jednou jsme dali tchýni keramické nože k narozeninám a ona hned prohlásila, že jsou na nic a nedá se s nima krájet (dobře, ne každému vyhovují, ale prohlásit to v okamžiku, kdy tchýně vybalí dárek?
)
Je toho víc, teď si ale na nic dalšího nevzpomenu.
Řekla mi toho hodně, nevím co bylo nejhnusnější (asi všechno
)…vůbec se nestýkáme, nemluvíme spolu…nenávidí mne (sebrala jsem jí syna…)…švagrová to samý…
No takže za dva týdny se vdávám a jsem v pátém měsíci…myslim, že ji klepne až to zjistí
![]()
@lukresia píše:
Těch perel bylonemůžu to nazývat slovem nejhorší, protože se mě to nikdy nějak nedotýkalo
ale ze začátku vztahu mě nejvíc pobavila asi tato" K ní se nestěhuj nejí maso, nepostará se o tebe"
my mame opačny problem, já delam maso porád a vařím líp než tchyne a ona to nesnase a kdykoliv neco ukuchtí tak se hned ptá je to dobrý vid?? vyborný žejo… já se dusím smíchy… a pak mi říka nesmíš mu delat to mao on má pak prujmíky
přítelovi je 31 let a pokaždy umírá ![]()
Jako tchýně umí taky lézt na nervy, ale většinou to jsou neškodné kecy ![]()
Malý výtah:
@lukresia píše:
mě taky dává své oblečeníbohužel nás dělí 20 let a asi 15 kg
Tak bacha, nás 25 let a cca též těch 15 kg. Jenže ona se stále obléká jako mladice
(ovšem kalhotky byly stahovací, nevím, zda mi nechtěla něco naznačit
)
@Anonymní píše:
Tchýně mi pořád předhazuje že jsem měla jít na potrat… Malýmu je rok a půl
radši anonymně
No tak to je super hnusné. Proč se s ní stýkáš?
Tak pro mě to bylo, že řekla mému přítelovi, že k čemu se chce se mnou ženit a vůbec mít se mnou děti, když už jedno dítě má.

Měl ho zamlada od ženy, která tvrdila, že bere HA a otěhotněla po jednorázovém sexu, nikdy spolu nechodili
Radši anonymně, kdoví kdo sem chodí z rodiny
A co je vaše nejhorší hláška či věc, co vám udělala tchýně/švagrová atd.?