Nejhorší hláška, co vám řekla tchyně/švagrová

Anonymní
3.10.12 12:42

Nejhorší hláška, co vám řekla tchýně/švagrová atd.

Tak pro mě to bylo, že řekla mému přítelovi, že k čemu se chce se mnou ženit a vůbec mít se mnou děti, když už jedno dítě má. :zed:
Měl ho zamlada od ženy, která tvrdila, že bere HA a otěhotněla po jednorázovém sexu, nikdy spolu nechodili :?
Radši anonymně, kdoví kdo sem chodí z rodiny

A co je vaše nejhorší hláška či věc, co vám udělala tchýně/švagrová atd.?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
3.10.12 12:46

Mě tchýně nikdy nic, máme se rádi a vycházíme líp než s mojí mámou :D
Za to švagrová mi řekla, že se neumím postarat pořádně o svý dítě(když kluk trochu kňoural v postýlce),od tý doby ji nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.10.12 12:46

:mrgreen: „Přivezla jsem ti kalhotky. Koupila jsem si je, ale mně nejsou, tak bys je mohla donosit“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
3.10.12 12:48

Těch perel bylo :D nemůžu to nazývat slovem nejhorší, protože se mě to nikdy nějak nedotýkalo :nevim: ale ze začátku vztahu mě nejvíc pobavila asi tato" K ní se nestěhuj nejí maso, nepostará se o tebe" :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.12 12:48

Oznámili jsme druhé těhotenství a ona řekla, že už chápe, proč má poslední dobou noční můry :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1130
3.10.12 12:49

Švagrová když jsem otehotnela mi řekla že si ničím mladí. tchyně se me zeptala jestli je moje máti tlustá odjakživa(je nemocná) a menaznačila že když neumím anglicky že jsem blbá:) ale na druhou stranu se i pobavím, minle na me že její syn (muj přitel) nemohl hrat tenis protože je alergickej na antuku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
3.10.12 12:49
@puntice píše: :mrgreen: „Přivezla jsem ti kalhotky. Koupila jsem si je, ale mně nejsou, tak bys je mohla donosit“ :lol: :lol: :lol:

mě taky dává své oblečení :lol: bohužel nás dělí 20 let a asi 15 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.12 12:50

Tchýně mi pořád předhazuje že jsem měla jít na potrat… Malýmu je rok a půl :roll:
radši anonymně :oops:

• Citovat
  • Upravit
7139
3.10.12 12:50
@Anonymní píše:
Oznámili jsme druhé těhotenství a ona řekla, že už chápe, proč má poslední dobou noční můry :nevim: :nevim:
:lol: :lol: :lol: :lol: to je dobré
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
3.10.12 12:52

Moje skorošvagrová pije zásadně jen vodu se sirupem, protože po sladkém není tolik žízeň, jako po čisté vodě.
Nejdřív vytírá a pak vysává - je to tak lepší a dělají to tak všichni.

Jednou jsme dali tchýni keramické nože k narozeninám a ona hned prohlásila, že jsou na nic a nedá se s nima krájet (dobře, ne každému vyhovují, ale prohlásit to v okamžiku, kdy tchýně vybalí dárek? :zed: )

Je toho víc, teď si ale na nic dalšího nevzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
3.10.12 12:52

Řekla mi toho hodně, nevím co bylo nejhnusnější (asi všechno :mrgreen: )…vůbec se nestýkáme, nemluvíme spolu…nenávidí mne (sebrala jsem jí syna…)…švagrová to samý…

No takže za dva týdny se vdávám a jsem v pátém měsíci…myslim, že ji klepne až to zjistí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
3.10.12 12:53
@lukresia píše:
Těch perel bylo :D nemůžu to nazývat slovem nejhorší, protože se mě to nikdy nějak nedotýkalo :nevim: ale ze začátku vztahu mě nejvíc pobavila asi tato" K ní se nestěhuj nejí maso, nepostará se o tebe" :D

my mame opačny problem, já delam maso porád a vařím líp než tchyne a ona to nesnase a kdykoliv neco ukuchtí tak se hned ptá je to dobrý vid?? vyborný žejo… já se dusím smíchy… a pak mi říka nesmíš mu delat to mao on má pak prujmíky :lol: přítelovi je 31 let a pokaždy umírá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
3.10.12 12:54

Jako tchýně umí taky lézt na nervy, ale většinou to jsou neškodné kecy :lol:

Malý výtah:

• Co to máš na hlavě, no to je strašné (syn měl krásnou huňatou zimní kuklu s oškama)
  • „No to je hrozné“ (okomentovala náš nově zařízený byt)
  • „Vám říkám, už si nic nekupujte“ (vzali jsme vysavač na splátky) :lol:
  • „Však to vám stačí“, popř. „to je zbytečné“ (říká úplně na všechno)
  • „Budem kopat kobzole“ :roll: :mrgreen: :mrgreen:
  • Ona: „Jezdi s malým častěji“ Já: „všák máte taky auto, tak můžete přijet.“ Ona: „Na vesnici nemáme tolik času… No ještě, že mám tu Natálku (druhé vnouče), že mám aspoň za kým chodit“ :cert: (Tohle mě dožralo asi nejvíc)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.10.12 12:54
@lukresia píše:
mě taky dává své oblečení :lol: bohužel nás dělí 20 let a asi 15 kg

Tak bacha, nás 25 let a cca též těch 15 kg. Jenže ona se stále obléká jako mladice :mrgreen: (ovšem kalhotky byly stahovací, nevím, zda mi nechtěla něco naznačit :cert: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.12 12:55
@Anonymní píše:
Tchýně mi pořád předhazuje že jsem měla jít na potrat… Malýmu je rok a půl :roll:
radši anonymně :oops:

No tak to je super hnusné. Proč se s ní stýkáš?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová