Nejkrásnější vs. nejprotivnější vůně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
17.2.18 21:31

A jahody voní. A nastrouhaná okurka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
17.2.18 21:32

@Russet nevím, ale já to mám každopádně spojené s žížalami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
17.2.18 21:34
@diskettes píše:
Vůně pečení, jehličnanů, hořícího krbu, posekaná tráva, čerstvě napadaný sníh, letní rána a večery. Smrdí mi pach žížal po dešti. Určitě je toho mnohem víc, třeba ještě dopíšu.

Ten čerstvě napadaný sníh mě dostal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.2.18 21:39

Z přírodních mi smrdí zmiňovaná levandule, kokos, káva (pravidelně dostávám takto ovoněnou kosmetiku :roll: ), docela nelibě voní olivový olej. Tymián je hrozný puch.
Jo a rozkrojená salátová okurka, fůůj :lol:

Voní miminka, samozřejmě :srdce:
můj chlap taky, když se osprchuje a pak trochu opotí :oops:, mmmmm.
Mám ráda takové sladké vůně, vanilka, jakékoli ovoce… Šeřík, když to všude kvete :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
17.2.18 21:41

Takový kompromis voní-nevoní jsou třeba konvalinky. Voní mi, jen když k nim přičichnu třeba v lese, ale když bych je měla dát doma do vázy, tak už je to bolehlav.
A znám jednoho kluka, který miluje vůni kravského hnoje :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.2.18 21:42
@Pipet píše:
Z přírodních mi smrdí zmiňovaná levandule, kokos, káva (pravidelně dostávám takto ovoněnou kosmetiku :roll: ), docela nelibě voní olivový olej. Tymián je hrozný puch.
Jo a rozkrojená salátová okurka, fůůj :lol:Voní miminka, samozřejmě :srdce:
můj chlap taky, když se osprchuje a pak trochu opotí :oops:, mmmmm.
Mám ráda takové sladké vůně, vanilka, jakékoli ovoce… Šeřík, když to všude kvete :dance:

Jojo, čerstvě vykoupaný a trochu opocený chlap voní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
17.2.18 21:43

Jé, to je krásné téma, většinu vůní, co tu popisujete, jsem si opravdu vybavila. Já miluju, jak voní vzduch před a po bouřce, takové té letní, pořádné, jak voní podzim, hlínou, kaštany, spadaným listím, miluju, když si lehnu a cítím čerstvě vyprané povlečení, vůni kávy, dobré, čerstvě pražené a jak někdo psal, tak vůni letních rán, kdy je ještě čerstvo, svěže, třebaže se chystá teplý den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.2.18 21:46

Po odpolední jsem chodívala od autobusu kolem restaurace. Ta směsice vůní byla super. Vždycky jsem dostala hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
17.2.18 21:48

@Romilda Mně se s kravským hnojem vybaví letní prázdniny u babičky. Takže mi vlastně taky „voní“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.2.18 21:52
@diskettes píše:
@Romilda Mně se s kravským hnojem vybaví letní prázdniny u babičky. Takže mi vlastně taky „voní“

To mně takhle voní zimní kouř z komínú. Připomene mi klouzačky do tmy s rozmáchaným oblečením, ale domů jsme nešli :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
17.2.18 21:55

To je tema dneska jak delane pro me. To snad musi byt naschval :mrgreen: 8) Vcera vecer byl nas pes postrikany skunkem a podarilo se mu vbehnout do domu..takze za me, fakt opravdu bytostne nesnasim smrad skunka…podle meho nazoru je to nejnebezpecnejsi zvire USA, fuj :zed:…na nejakou hezkou vuni se mi ted nejak tezko vzpomina :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
17.2.18 21:56

…no dobre. Moje oblibena je vune lesa na jare. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
17.2.18 22:04

@Russet Přesně, komíny, šero, sníh.
Pak táboráky - opečené brambory v popelu. A v září vše nové ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12227
17.2.18 22:05

Holky a co benzin - mimo prirodni, taky vam tak voni? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
17.2.18 22:06

To je krásné téma :)

Ráda mám spoustu vůní, ale jedna z nejlepších je pro mě vůně řeky večer, po soumraku - vybaví se mi letní tábor, kam jsem jezdila celé dětství, a ježdění na vodu, kterým jsem taky strávila spoustu volných dní.

A taky mi to voní v metru (taková ta zemitá vůně, jako ve sklepě, ale méně intenzivní). :D

Naopak nesnáším „brouka smraďocha“ (kněžici), bývá zelený nebo hnědý, placatý a bývá na malinách, když ho člověk vezme do ruky místo té maliny, tak mu pak od něj ta ruka smrdí a nejde to pořádně umýt.
A taky mi děsně smrdí pivo :oops:. Ačkoliv si ho příležitostně i dám, na chuť mi nevadí, ale nesmím se při tom nadechovat nosem, jinak ho cítím a úplně mi to zkazí chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová