Nejkrásnější vs. nejprotivnější vůně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6233
18.2.18 14:40

Tak vůni sava miluji i nemocnice. Jinak ty žízaly po dešti asi už vím. Já je tahala minulý týden ze zmzlé půdy a to cítit nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
18.2.18 18:10

Cokolada. Nejlepsi a nejhorsi zaroven. Nejlepsi protoze ji miluji, a nejhorsi protoze mam pak chut na sladke, a to nesmim, nesmim, nesmim… :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.2.18 18:22
@J_Doe píše:
Cokolada. Nejlepsi a nejhorsi zaroven. Nejlepsi protoze ji miluji, a nejhorsi protoze mam pak chut na sladke, a to nesmim, nesmim, nesmim… :zed: :lol:

Tak mně stačilo číst Čokoládu od Harrisové a úplně jsem tu čokoládu cítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.2.18 18:27

Mně čokoláda smrdí :mrgreen: Ale taková čabajka nebo čerstvě vyuzené maso…ó :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
18.2.18 18:40
@Ketris píše:
Ja nesnasim smrad levandule :lol: ale miluju vuni cerstve posecene travy, ruze na zahrade, ususene seno..

I já :zed:
Já nemám ráda cokoliv chemického - osvěžovače, některé aviváže - ty používám, ale fakt jen po kapkách. A smrad zelenomodrých Pampers plenek a ubrousků - měla jsem u dětí asi 2×. A takovou tu plastovou „novotu“. Než se zajela sušička, tak mi to fakt smrdělo.

Jinak miluju jak čerstvou, tak usušenou trávu. Pak prádlo sušené na letním větru a vůni sfouklé zápalky. To je taky výborný pohlcovač smradu třeba na WC. A pár oblíbených toaletek, co jsem zvyklá kupovat. Nerada zkouším nové. Z nasládlé vůně je mi po chvilce nevolno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8507
18.2.18 19:15

Ted jsem si jeste vzpomnela. Nesnasim smrad noveho auta, prvnich par mesicu, nez se zajede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.2.18 19:35

Přidávám pastu na parkety. Takovou tu v lahvi. Voní jako Vánoce (u nás se drátkovalo a pastovalo před Vánoci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
18.2.18 19:37

Voňavá rozkoš je taky domácí vyuzené maso, klobásky a grilované maso na venkovním ohni… A nesnáším smrad berušek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
18.2.18 19:59

Nesnáším smrad mokrého psa.
Vůní mám ráda hodně, většina květin (nejraději mám frézie), dobré jídlo, čerstvě povlečené peřiny atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
18.2.18 21:57

Úplně jsem si vzpomněla na vůni, když jsem nesla k ševci spravit boty… 8) To byla vůně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paz
50
19.2.18 00:53

Krásné a nekonečné téma :palec: Mám ráda spoustu vůní, les, louku, většinu květin, vzduch na jaře i po letní bouřce. Jak tu zazněl hnůj, mě voní koně a koňská stáj. Nedávno jsem si na kurzu výroby přírodní kosmetiky uvědomila, že si do všeho kapu růži a růžové geránium, taky dost jela šalvěj, skořice a citrusy. Když jsem si zpětně četla, k čemu je která silice dobrá, překvapilo mě, že podvědomí až tak funguje. Že nám opravdu nejvíc voní to, co zrovna potřebujeme. Do aromalampy je pro mě bezkonkurenční litsea cubeba. V kuchyni si užívám většinu vůní, úžasná je káva, čokoláda, karamel - ale vydržet pak ty chutě, že jo? :P A samozřejmě vůně miminka. U syna mám zafixovanou vůni bílého Fa, měla jsem ho v porodnici jako sprcháč. Byl to tenkrát nádherný porod, skvělá atmosféra, milé spolubydlící. Když podobnou vůni zacítím, vrátí se mi pocity poporodní eurofie.

Nesnáším smrad z mokrého psa, zvětralé pivo, oblečení nasáklé z hospody, cigára, benzínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pimperelle
19.2.18 11:09

Pěkné téma.

Mám ráda vůni frézií, citronů, eukalyptu, posekané trávy, vzduchu po bouřce, vzduchu u moře, lesa, mechu, kávy.

Vadí mi vůně levandule, melounu (zvláště žlutého), římského kmínu, bílé barvy, kterou se malují přechody a čáry na silnici, ta mi připomíná odér plesnivých hub. Vůně mokré srsti kočky (i když jsem jinak kočkomil). Kořeněná pánská vůně, jeden spolužák používal velmi silnou vůni ve velkém množství, nevím, jaká to byla značka, ale poznám ji dodnes.

Hodně zvláštní je vůně podzemních prostor, nemyslím vlhký špinavý sklep, ale prostory bez oken, kde se používá vzduchotechnika, např. podzemní kryt, výměník tepla ve velké budově apod. Je taková specifická, jinde se nevyskytující.

• Citovat
  • Upravit
6437
20.2.18 09:09

@diskettes jo, žížaly.. Ty mi taky smrdí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.2.18 12:25

Hrozně hezky mi to voní v lékárně, nebo i u doktora ta desinfekce :D Pak taky vůně vypraného prádla, nebo když se škrtne sirkou :)
Naopak nesnáším, když je někdo načichlý z kuchyně tou mastnotou, pak taky když má někdo nevábný dech a dýchá přímo na mě :zed: Zápach zmoklého psa je taky děs :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.18 12:30

Jsem nekuřák, smrdí mi lodo, co smrdí kouřem, ale voní mi okamžik zapálení cigarety. Divný… :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová