Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Capricorn61 píše:
Tak ted to trosku zabiju, ale jednou kdyz babi (pres 80 let) slavila narozky, tak krom darecku (mela jich dost, vzdycky ode me promyslene, pro ni prakticke, ale i vyrobene, vzdycky z nich mela radost), tak jsem ji zabalila ctyrvrstvy toaletak s motivem rocniho obdobi. Kdyz ten obri balik vzala, zdesila se, co tam bude. Jak to rozbalovala a videla toaletak, nemohla se prestat smat.Ale samozrejme, ze mela jine darky a chapala, ze se mi libilo, ze to je s motivem rocniho obdobi, a ze jsem ji zas chtela ukazat, ze neco takoveho existuje.
Takze nekdy to potesit dovede, ale jak pisu - musi to byt brano jako recese a nesmi to byt jediny darek.
To je hezke ![]()
@debra.morgan píše:
Ja kdysi kalhotky od táty dostala, chtěla jsme je, bylo to vánoční dvojbalení z tchiba, mám je dodnes, tehdy mi bylo tak 13? nejsou vyloženě postelový, ale krajka tam je. Pamatuju si, že pro ně jel, že jsem mu hledala, kdy má tchibo otevřeno.
Tak to je neco jineho. Klasicke kalhotky s krajkou, o ktere si reknes by mi nevadily. I vyse jsem psala, ze mi mamka sem tam kalhotky koupi. 🙂 Ale to, co mi dal muj otec, tak zaprve jsem nikdy po nicem takovem netouzila, a zadruhe to byly kalhotky, myslim i nejaky podvazek a svrsek a pruhledne. ![]()
@ZustanSeMnou @Anna766 i když jsme v izolaci? To pochybuji..
@cecetka píše:
To je hezke
Ooo, takovou reakci jsem necekala, spis jsem cekala kameny. ![]()
Jen doplnim, ze babi jasne chtela prakticke darky a presne takove, ktere spotrebuje. Jsem to vzala doslova.
A u toho jsem ji to prave pripomnela. ![]()
A muj typ na prakticke darky pro takovou pani? Jednoduse jsem poslouchala, co nema a co potrebuje. Jednou to byl brousek na noze, podruhe takove ty „prolozky“ mezi panve, pak zas osobni vahu, takze ja ji davala vzdy to, co chtela, protoze darky jako caje a svicky ci kosmetika ji nikdy tolik radosti neudelaly. 🙂
@Tamtama píše:
Ne, jen ti píšu že nemusíš nic likvidovat sama, až ti přivezou novou, tak odvezou starou sebou v rámci recyklace.
@ZustanSeMnou @Kockazvysocan
No, bylo to dost trapný, ale snažili se, abych se necítila ještě trapněji..
Byl ex velice záhy. Naštěstí se mi už nic podobného nepřihodilo.
@Capricorn61 píše:
Ooo, takovou reakci jsem necekala, spis jsem cekala kameny.![]()
Jen doplnim, ze babi jasne chtela prakticke darky a presne takove, ktere spotrebuje. Jsem to vzala doslova.
A muj typ na prakticke darky pro takovou pani? Jednoduse jsem poslouchala, co nema a co potrebuje. Jednou to byl brousek na noze, podruhe takove ty „prolozky“ mezi panve, pak zas osobni vahu, takze ja ji davala vzdy to, co chtela, protoze darky jako caje a svicky ci kosmetika ji nikdy tolik radosti neudelaly. 🙂A u toho jsem ji to prave pripomnela.
Taky v rodine v prubehu roku nasloucham, co si kdo chce poridit.
Me prakticke darky tesi. Vetsinou jsou to veci, ktere si sama nekoupim, protoze mi prijdou treba zbytecne drahe apod.
Jeziskovi piseme a posilame mu tipy. Takze i tipy na prakticke darky. A pomocnici do kuchyne, kteri mi usnadni vareni, me potesi vzdy ![]()
@cecetka píše:
Taky v rodine v prubehu roku nasloucham, co si kdo chce poridit.Me prakticke darky tesi. Vetsinou jsou to veci, ktere si sama nekoupim, protoze mi prijdou treba zbytecne drahe apod.
Jeziskovi piseme a posilame mu tipy. Takze i tipy na prakticke darky. A pomocnici do kuchyne, kteri mi usnadni vareni, me potesi vzdy
Treba ja uz dobrych 5 let nekupovala sampon. Vzdycky mi rodina da sampon, ktery pouzivam (vi presne ktery) a mi to vzdycky udela radost.
Jen dodam, mam dlouhe vlasy. ![]()
Clovek se pekne meni teda.
Ja kdysi zastavala nazor, ze darek ma byt pro me, jen pro me, a ze nesmi byt prakticky. Jenze to pak se mi hromadily same nesmysly a cetky, ktere nebylo kde davat. Nedavno jsem to „vsechno“ vyhazovala, darovala ci prodavala za symbolickou cenu (neco bylo skoda mrsknout do konteineru). Doma se mi to jen valelo, nemelo to vyuziti, skrine preplnene. Proste ne. Lepsi mit jeden prakticky darecek, ktery udela radost nez mit nejakou blbost. ![]()
@Capricorn61 píše:
Ooo, takovou reakci jsem necekala, spis jsem cekala kameny.![]()
A muj typ na prakticke darky pro takovou pani? Jednoduse jsem poslouchala, co nema a co potrebuje. Jednou to byl brousek na noze, podruhe takove ty „prolozky“ mezi panve, pak zas osobni vahu, takze ja ji davala vzdy to, co chtela, protoze darky jako caje a svicky ci kosmetika ji nikdy tolik radosti neudelaly. 🙂A u toho jsem ji to prave pripomnela.
Chápu, že už si se k tomu nevracela, je to zbytečné.
Toaleťák se sudoku jsem jednou, vlastně přesně před rokem dala maně k svátku taky. Ale dostala i bonbošku a večer dárky k Vánocům. Nejvíc semi líbil její komentář „vždyť nic nepotřebuju“
. Tak jsem ji vysvětlila, že tohle určitě jo. No smály jsme se ještě dlouho
. Ale určitě to není dárek pro každého, leckdo by se fakt mohl urazit
@cecetka píše:
To i Mr. Bean koupil aspon obrazek![]()
![]()
Se nedivim, ze je to ex
I se skobou ![]()
@Capricorn61 píše:
Tak ted to trosku zabiju, ale jednou kdyz babi (pres 80 let) slavila narozky, tak krom darecku (mela jich dost, vzdycky ode me promyslene, pro ni prakticke, ale i vyrobene, vzdycky z nich mela radost), tak jsem ji zabalila ctyrvrstvy toaletak s motivem rocniho obdobi. Kdyz ten obri balik vzala, zdesila se, co tam bude. Jak to rozbalovala a videla toaletak, nemohla se prestat smat.Ale samozrejme, ze mela jine darky a chapala, ze se mi libilo, ze to je s motivem rocniho obdobi, a ze jsem ji zas chtela ukazat, ze neco takoveho existuje.
Takze nekdy to potesit dovede, ale jak pisu - musi to byt brano jako recese a nesmi to byt jediny darek.
My dostali rodinné balení toaletaku s vánočními motivy. Taky udělali radost i našli využití. ![]()
@Tamtama píše:
Tak už jste v izolaci pár dní, dalších pár uplyne, nedramatizovala bych to tak.
Prostě bych pořádně vyvetrala, mela pak roušku, no a třeba už za 3,4 dní můžeš prat.
@Kockazvysocan píše:
Chápu, že už si se k tomu nevracela, je to zbytečné.Toaleťák se sudoku jsem jednou, vlastně přesně před rokem dala maně k svátku taky. Ale dostala i bonbošku a večer dárky k Vánocům. Nejvíc semi líbil její komentář „vždyť nic nepotřebuju“. Tak jsem ji vysvětlila, že tohle určitě jo. No smály jsme se ještě dlouho
. Ale určitě to není dárek pro každého, leckdo by se fakt mohl urazit
Presne tak. Clovek musi vedet, co ten druhy ocekava. Mi jednou chlap nadelil zabalene tri vlasske orechy.
Pry tri orisky pro „milacka“ (nechci psat sve jmeno).
Me to potesilo vic nez cetka, protoze jsem si mohla vymyslet tri prani. ![]()
Jinak dost uvazuji na narozky o „dortu“, pac budou kulate narozky, tak at je nejaka sranda. ![]()
@Svistice píše:
My dostali rodinné balení toaletaku s vánočními motivy. Taky udělali radost i našli využití.
Ze jo. Dokonce jsem letos videla, ze delaji i valentynskou edici ![]()