Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dnes měli zase školní atletické závody. Pro jednu holčinu jela rychlá. Během šestistovky padla na zem v bezvědomí. Další měly namále po doběhu. Moje dcera dnes odmítla běžet, protože včera měla po závodě zakousi dušnost. Tak jen vrhala koulí.
@Janča6 píše: Více
To se teda divím, že ty závody nezrusili, vždyť to je o zdraví až o život, pokud to teda ne probíhalo v noci nebo v 6 ráno kdy je ještě rozumně.
@Havlova píše: Více
Přesně to mne napadlo. Učitelkám asi jebe z horka.
@aiwwa píše: Více
Začínali v 8, končili po 12. Jako šílenství. Už včera jsem se divila, ale to nikdo nezkolaboval. Když mi to dcera vyprávěla, nechápala jsem, že po tom kolapsu to neukončili.
@Havlova @KalamityJohn Co vím, tak na TV mají 3 učitele, o učitelkách nevím.
@inkakřivák píše: Více
U nás takto, chcípnu…
myslím, že pršet nebude a pokud jo, jen to zasyčí a pak bude prádelna
už ani plevel tady neroste. Dnes jsme měli maximum 34,3 ![]()
No u nás už teď 29 ve stínu, asi padnu.
Dneska musím zabalit na dovolenou, řízky a muffiny na cestu budu dělat až tak v sedm osm večer…
Okna jsem zavírala už v šest ráno ![]()
Hlavně všude sekejte trávu na tři milimetry a zbytek vybetonujte - ale nechat půdu svému osudu, v které by se zadržovala vegetace a vlhkost, je hloupost… Lepší je pustina a prach…
Kdyz jsem chodila na zakladku, taky pokazdy atleticke zavody v cervnu.. pochazim z mesta, kde je opravdu velmi teplo a prislo mi to uplne na hlavu. V byte na 5. patre mame priserne, nastesti nas zachranuje prenosna klima, diky ni se ve 2 mistnostech da docela existovat. Na noc ji ale vypinam a to je pak strasny, teplota okamzite stoupne ke 29 stupnum i pres okna otevrene dokoran. Predpokladam, ze dnes nebo zitra to bude jeste horsi. Mam trilete a pulrocni dite, az se trochu o ne bojim, mam z toho dost respekt.. ![]()