Nemocný přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4998
20.11.20 08:03

Mě teda fascinuje, jak se tady bezpečně „ví“, že to prostě nemůže být chřipka. A taky, že se někdo musí radit na emiminu, kolik čeho brát a jak to střídat-to doktorka nic neporadila? 8o Věřím, že je příteli blbě, ale taky si myslím, že z toho děláte trochu moc velké drama, teplota 38 zas není tak závratná, i když každý reaguje jinak samozřejmě. Taky souhlasím s tou tezí o chlapech a „rýmičce“, hodně žen normálně funguje a stará se ve stavu, kdy by měly odpočívat a chlap už přitom leží na prkně. Výjimky jsou (které nejdou k dr. ani když bolestí třeba lezou po zdi nebo upadají do bezvědomí), ale ty jen potvrzují pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
20.11.20 08:40

Jsou dva typy mužů jedni při nachlazení hysterci a umírají druhy lezou do práce div ne po čtyřech něco mezitím jsem moc nepoznal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.20 12:45
@Anonymní píše:
on má CRP 8 (norma do 5), já jsem na stěrech zatím nebyla, ale přemýšlím o om, ačkoliv žádné symptomy nemám. Dále budeme dělat RTG plic a pak případně dostne speciální antivirotika. Nemocnici máme ve městě, ale v případě pohoovosi by se asi jelo do Prahy. Proč volat do nemocnice prosím, nechápu?

Pokud máte „plán“, tak nevolej. Myslela jsem to tak, že pouze kdyby byla PL laxní a stav se nezlepšil. Pokud mas zadanku na rtg plic, tak bych nečekala - Prostě mazat na rtg a budeš vědět zda ma/nema zapal plic.
:kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
13010
20.11.20 12:50

@Julča001
vím to proto, protože v té ordinaci kam chodí nemocní denně sedím a vidím co tam chodí, resp. nechodí

jinak stav můžete sledovat třebas zde, až se začne pravá chřipka populací šířit, bude to znát i v datech, ono se to každoročně hlídá…sleduje se, jak se chřipka šíří…zatím se nešíří a situace je s chřipkou klidná

http://www.szu.cz/…den_2020.pdf

Příspěvek upraven 20.11.20 v 12:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
20.11.20 12:52

Ale jo, na ten RTG plic zajděte, dnes, zítra…podle mě tam nějaký nález již bude, když mu je natolik zle a je natolik schvácený, vyšetřený je dostataečně, pro tuto chvíli, tak se držte, je to prostě prevít ten čínský virus a takhle dovede i mladého složit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.20 23:10

Mám ještě dotaz, udělají mu rtg plic i odběry z krve i o víkendu v nemocnici?

• Citovat
  • Upravit
26928
21.11.20 05:24
@Anonymní píše:
Mám ještě dotaz, udělají mu rtg plic i odběry z krve i o víkendu v nemocnici?

Proc nesel v patek? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria