Nenapravitelná lhářka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2472
5.11.19 09:11

Poslat ho do oběhu. Nemohla bych být s takovým psychopatem. Buď ráda, že v tom nejsou děti.
Ty vyhledej odbornou pomoc a pak řekni mámě, že jsi zpátky v Čechách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.11.19 09:12
@Anonymní píše:
@terien Doteď moje doklady neviděl, nebylo to potřeba. Nájemní smlouva, kde teď bydlíme, je psaná na něho. Ten vztah začal dost zvláštně a já ani nevěděla, že s ním zůstanu, nebrala jsem to vážně a pak už z toho nešlo vycouvat. Taky jsem přemýšlela, že jsi změním jméno.. ale nevím jestli je to dobrý nápad.

Ty asi nebudeš moc normální viď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.19 09:13

@Dory22 Já jsem asi také psychopat, není normální lhát ve věcech jako je třeba příjmení… Kdybych se s ní rozešla, padl by na dno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.19 09:14

@terien Nejspíš ne… jak píši, já nevím, ale cítím se hrozně špatně.

• Citovat
  • Upravit
34473
5.11.19 09:17
@Anonymní píše:
@Dory22 Já jsem asi také psychopat, není normální lhát ve věcech jako je třeba příjmení… Kdybych se s ní rozešla, padl by na dno.

Ale prosím tě, přestaň si nalhávat, že bez tebe nepřežije. Ty vlastně ani nic měnit nechceš. Místo toho, abys to začala řešit, tak tu vymyslíš, jak si změnis příjmení :lol: další šmé, na který nikdo, ale vůbec nikdo nepřide :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35848
5.11.19 09:17
@Anonymní píše:
@Dory22 Já jsem asi také psychopat, není normální lhát ve věcech jako je třeba příjmení… Kdybych se s ní rozešla, padl by na dno.

Zatím co, že se trápíš ty je v pořádku. Přestaň brát jako prioritu to, co si myslí ostatní a dělat to aby ses každému zalíbila. Oba nejste normální, ale spolu to máte ještě horší, je čas aby jste se každý postavil na svoje nohy a žil svůj opravdový život a ne lež. Nechoď s ním do dalšího bydlení, kdyz s ním neplánuješ budoucnost.
Uvidíš, že to přežije. A ty taky.

Příspěvek upraven 05.11.19 v 09:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.19 09:18

@terien Já si to nenalhávám, jak už jsem psala už jednou jsem se s ním chtěla rozejít a řezal se na ruce a na krku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.19 09:19

@pikola Plánujeme společnou budoucnost. O to je to horší. Trápí mě, že jsem mu lhala a že lžu mámě.

• Citovat
  • Upravit
35848
5.11.19 09:19
@Anonymní píše:
@terien Já si to nenalhávám, jak už jsem psala už jednou jsem se s ním chtěla rozejít a řezal se na ruce a na krku.

Jeho problém :nevim: on tě vydírá. Nejsi zodpovědná za jeho život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
5.11.19 09:21
@Anonymní píše:

To už je jeho problém, ne? Tobě plive do tváře apod a tebe zajímá, že padne na dno? Prober se!
S takovým to bude jen horší. A co by si dělala, kdyby jednou přišly děti? Utni to dokud to jde. Vyprdni se na lhaní a vyhledej pomoc a popovídej si s mámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
5.11.19 09:21

@pikola
Přesně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
5.11.19 09:23

@terien
Taky mi to tak přijde, že zakladatelka ho do háje poslat ani nechce. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.19 09:23

@Dory22 Bylo to dávno, téměř dva roky zpátky. Stejně to neomlouvá mojí lež.

• Citovat
  • Upravit
2472
5.11.19 09:25
@Anonymní píše:
@Dory22 Bylo to dávno, téměř dva roky zpátky. Stejně to neomlouvá mojí lež.

To je snad jedno, ne? Stalo se, ale!
A ty budeš čekat co udělá příště?
Chceš ho vůbec poslat do háje? Nebo jak si to představuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
5.11.19 09:25

Jdi psychologovi nebo spis k psychiatrovi. Ted do tebe nekopu nebo tak, ale jsi nemocna. Musis dat dohromady sebe a nebude to jednoduchy. Bude to dlouha cesta.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová