Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@terien Já si to nenalhávám, jak už jsem psala už jednou jsem se s ním chtěla rozejít a řezal se na ruce a na krku.
A přežil to, viď
pokud se rozhodne, že si ublíží, je to jeho zodpovědnost, ne tvoje. Ale ty s ním být chceš, takže není co řešit.
Taky práce. Už půl roku jsem bez práce, přítel to zatím utáhne, já mám nějaké malé úspory, teď jsem platila nájem já. Už na mě začíná tlačit abych si něco našla, i když na půl úvazku, jenomže půl úvazek je science fiction. Navíc v Moravskoslezském kraji.
@lolink Vím, že můj život není normální a ani moje myšlenky, názory, reakce… to co dělám.. nic není normální. Nevím proč jsem taková. Proč si najdu kluka který mi ubližuje, je psychicky labilní. A proč já lžu. Opravdu budu nemocná, taky se tak cítím. Teď ty deprese a myšlenky na smrt.
@Anonymní píše:
@terien Já si to nenalhávám, jak už jsem psala už jednou jsem se s ním chtěla rozejít a řezal se na ruce a na krku.
Tak ať se klidně podřízne ![]()
Ty plánuješ budoucnost s někým na základě toho aby se neřezal? No jestli tohle není troll, tak jste oba zralí na psychiatra, hlavně se nemnožte.
@Anonymní píše:
@terien Doteď moje doklady neviděl, nebylo to potřeba. Nájemní smlouva, kde teď bydlíme, je psaná na něho. Ten vztah začal dost zvláštně a já ani nevěděla, že s ním zůstanu, nebrala jsem to vážně a pak už z toho nešlo vycouvat. Taky jsem přemýšlela, že jsi změním jméno.. ale nevím jestli je to dobrý nápad.
Ty jsi vážně cvok.
@pikola Ne, nechci zpět k rodičům, s matkou bych nevydržela, nemám jí ráda a zároveň mám. Ublížila mi.
@pikola
Její máma ani neví, že je zpátky v ČR. A žije v domnění, že už spolu nejsou.
@Anonymní píše:
@Dory22 Taky se tak cítím. Dík
A co chceš slyšet? Děláš si to sama.
Spousta lidí ti tu poradila, tak si vem rady k srdci. Pokud s tím chceš, ale něco vůbec dělat, protože zatím mi to tak nepřipadá a jen se vymlouváš.
@Dory22 Já chci žít beze lži. Co mám dělat? Mám říct pravdu, že jsem patologický lhář? Nikdy me už nebudou věřit. Nemám odvahu říct pravdu.
@Dory22 píše:
@pikola
Její máma ani neví, že je zpátky v ČR. A žije v domnění, že už spolu nejsou.
No možná by bylo fajn začít mluvit pravdu zrovna doma a pak dát do pořádku sebe a stím. i zbytek.
@Anonymní píše:
@Dory22 Já chci žít beze lži. Co mám dělat? Mám říct pravdu, že jsem patologický lhář? Nikdy me už nebudou věřit. Nemám odvahu říct pravdu.
Tak radši budeš dál lhát. Jo, to je určitě řešení. No jasně, že přiznat pravdu a pak už dál nelhat ![]()