Nenávist sousedů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2256
17.5.13 22:16

Všechno bych dělala naschvál! Když už tak už!!! U nás v baráku je to podobný. Dokonce mi i nechali lístek za stěračem, že parkuju blbě, že by se vedle mě vešlo ještě další auto… Hm tak na dva metry místa co tam byly i kdybych stála na obrubníku by se vešla tak motorka, ale budiž, teď už parkuju, tak že mám z každé strany tak akorát aby si vedle mě nemohl nikdo stoupnout a byla tam fůra zbytečného místa! Jelikož to tak dělají všichni. Nosím nákup, nějakej kretén mi schválně zavře dveře… Čekám na výtah, ale někdo nahoře schválně nechal otevřený dveře…Bydlím ve 3 patře a většinou chodím pěšky jen s velkým nákupem ne.. A když jsem začala dělat to samý, tak najednou klid… Jsme v tom baráku nejmladší, tak si mysleli, že si necháme všechno líbit. Pche to určitě! Já se teda neseru z nikým. Bydlíme tam od února a posledních 14dní až tři týdny je najednou klid. Taky jsem jednou dost nahlas prohlásila ( věděla jsem, že opět blokují výtah), že až zjistím kdo ty naschvály dělá rozbiju mu hubu… :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
17.5.13 22:16

@BoDaViDoVe v jednom domě a oni posílají dopis? :roll: :cert: tak už to hodně ukazuje.

Jinak to nechápu.. asi jsou to fakt lidi co se nudí :nevim: nevím co bych dělala, ale při mé povaze bych byla sprostá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.5.13 22:17

Naši taky doma dupou, je to kolikrát hukot. Naštěstí máme nejbližší sousedy jen jedny a to pod náma a ti mají též malé dítko, tak jsou chápající. Jsme dům do L, tudíž kolem nás nikdo-máme okna na tři strany. Jinak by asi kleplo víc lidí :lol:. Ale pod sousedkou naproti bydlí jedni, kteří si stěžují i na to, že chodí, ona 150cm a 40kg, sama, věčně není doma 8o a ještě, že jí občas odpadne kvítek na jejich balkon :zed:. Stěžující vylí. zaná paní Mgr.,která si konečně dokázala titulem z UJAK, že je někdo. Je zapšklá, no bydlet nad ní, tak se asi už stěhujeme, i když jsme nedávno koupili.
Hoď to za hlavu, já vím, že je to nepříjemné, ale nic s tím neuděláš. Je to jen o lidech. Mě taky někdy něco vadí, ale řeknu si proboha jsou to děti… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 22:18

Ještě bych jim to tak ráda opepřila tím štěkotem, ale to bohužel, jelikož můj pejsek je vzorňas a když je sám i 8 hodin ani neštěkne… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
17.5.13 22:19

@MiskaKosa nemyslím si že dělat všechno naschvál je řešení, ono být potom s každým na nože :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1011
17.5.13 22:20

@BellinkaX
Ne, nesekl se tam sám, ale s chlapem-do teď má hrůzu z výtahu..:-( Ne, všichni, páč ani já neznám všechny sousedy..ale pár jedinců se najde, co nejspíš nemají co dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 22:20
@Jasněnkaa píše:
@MiskaKosa nemyslím si že dělat všechno naschvál je řešení, ono být potom s každým na nože :nevim:

My máme klid. Zjistili, že si nenecháme všechno líbit a najednou se i na chodbách zdravíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
17.5.13 22:22
@MiskaKosa píše:
My máme klid. Zjistili, že si nenecháme všechno líbit a najednou se i na chodbách zdravíme :-)

to my celkem taky, ale tím že jsme byli neústupní, kdyby jsem dělala naschvály asi by to bylo jiné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2256
17.5.13 22:23
@Jasněnkaa píše:
to my celkem taky, ale tím že jsme byli neústupní, kdyby jsem dělala naschvály asi by to bylo jiné :nevim:

Ok neřekla bych naschvály, ale prostě to samý co oni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
17.5.13 22:23

@MiskaKosa
To už mě taky hlavou proběhlo, že taky začnu, ať dotyční zažijí jaký to je..Pak jsem to nějak zatrhla…:-( Jen nechápu, jak někoho může napadnout, že rozbíjím výtah, když sama bydlím v pátem patře…Tudíž bych musela táhnout kolo, dítě, páč je to lenoch a šmatlat dolů a zas nahoru..Nebo to asi dělám pro zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
17.5.13 22:24
@BoDaViDoVe píše:
@MiskaKosa
To už mě taky hlavou proběhlo, že taky začnu, ať dotyční zažijí jaký to je..Pak jsem to nějak zatrhla…:-( Jen nechápu, jak někoho může napadnout, že rozbíjím výtah, když sama bydlím v pátem patře…Tudíž bych musela táhnout kolo, dítě, páč je to lenoch a šmatlat dolů a zas nahoru..Nebo to asi dělám pro zdraví…

Tak to už je prostě debilita těch lidí tohle to… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
17.5.13 22:24

@Becky00
Jednou pošlou dopis, tudíž musí až na pošlu..Ale nahoru se jim nechce…:-( Někdy jej vloží do schránky, asi jak se jim chce…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
17.5.13 22:27

@MiskaKosa
Jakože bych v 1.ráno bafla na souseda, co věčně klape s přítelkyní…:-D Ať jdou po tichu, že bych ráda spala..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
17.5.13 22:44

@BoDaViDoVe musíš se zařadit - začni si stěžovat taky! :mrgreen: že někdo rozbil výtah, že uklízečka neuklízí, že sousedi v jednu v noci klapou… hele, uvědom si, že každej prudí ty hodný tichý a prudiče nechaj na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
17.5.13 22:46

@BoDaViDoVe Jo jo lidi jsou různí, to když jsem já bydlela s kamarádem v podnájmu, tak na nás věčně bušili sousedé, že prý děláme v noci bordel. Někdy jsme ho fakt teda dělali, teda hlavně spolubydlící, když si pod parou táhl domů nějakou kočičku, ale většinou se netrefili a my museli horko těžko dokatovat, že jsme v tu doby byli v práci na noční. Nakonec to byl soused vedle co vypadal jako největší nevinátko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová