Nenávist sousedů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
18.5.13 21:10

@BoDaViDoVe No mně se zdá, že pro ten bezdětný pár fungujou vaše děti jako „psychická antikoncepce“ ;) Tak je můžeš při příští stížnosti informovat, že existuje v Česku taky hnutí „No Kidding“ a ať to řeší příště přes ně… :mrgreen:
(Mimochodem, to hnutí je taky smečka neurotiků a - nevím jak to napsat - abonentů doc. Chocholouška…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
18.5.13 21:11
@BoDaViDoVe píše:
Ano, kdybych před 2 rokama nebyla blbá, tak jsem mohla bydlet v baráčku a mít kliid!!! Ano, občas si připadám jako idiot, páč zakazuji dětem jezdit po chodbě na motorkách či koloběžce, doma je taky okřiknu, ne pokaždé. občas už toho mám dost, tak je holt nechám, ať jdou jak se jim zachce…Ale prostě když na mě jde někdo zazvonit ve 12hod odpoledne, ať si uklidním děti, že slečna se potřebuje učit, tak jsem mu řekla, že je tolik kolik je, načeš mi pán odpověděl, že děti mám dát spát…:-D, co mohl čekat, řekla jsem mu že slečna může do studovny a nebo má být ve škole!!! Odešel. pak dolezla socka-zda to byl on nebo ne, nevím, paní ze socky to zmínit nemůže…:-( 8oMít možnost jít do baráku, tak neváhám a jdu…Bohužel nemám…

Jen ty děti ať si jezdí po chodbě. Já jsem si taky pustila písničky trochu víc hlasitě a když mi zvonil soused na dveře, tak jsem mu řekla, že si může přijít stěžovat po 22hod večer. Bylo odpoledne… Nebo když jsme se stěhovali, tak přítel hodně vrtal do zdí. Garnyže, poličky, stěnu a co já vím co všechno a sousedi pod náma nám bušili do topení a tak podobně, pak příteli vynadali a ten je taky poslal někam jelikož nějak se to na tu stěnu přidělat musí. Ale že vedle v bytě řve celý den kočka(mě osobně to teda nevadí), soused pod náma nemá 20kč aby si namazal totálně vrzající dveře ( takže víme o každém jeho pohybu) tak to je ok… Naštěstí po tom co jsme se začali chovat stejně jako oni to přestalo. Pozvala jsem na kolaudaci 10 lidí :-D ty jo to byl šrumec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: úplně jsem čekala a doufala, že si někdo přijde ztěžovat a ono nic :mrgreen: :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.5.13 21:17

@MiskaKosa Sorry, musím se smát. S tvým příspěvkem jsem si vzpomněl na jeden můj trapas. Taky jsem psal kamarádovi do mailu slovní spojení „vrzající dvěře“ - co čert nechtěl, uklepl jsem se a napsal „vrcající dveře“. A obratem přišla odpověď: „Na ty prcající dveře se teda přijedu podívat…“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
18.5.13 21:20
@Jura007 píše:
@MiskaKosa Sorry, musím se smát. S tvým příspěvkem jsem si vzpomněl na jeden můj trapas. Taky jsem psal kamarádovi do mailu slovní spojení „vrzající dvěře“ - co čert nechtěl, uklepl jsem se a napsal „vrcající dveře“. A obratem přišla odpověď: „Na ty prcající dveře se teda přijedu podívat…“ :oops:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :D :potlesk: :palec: Dobře ty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
18.5.13 22:07

@MiskaKosa
Chlap je po té chodbě nechá jezdit, ale ony už to mají tak vsugerovaný, že to nesou..:-) Je mi to hloupé kvůli mimču, nebýt toho mimča, nejspíš bych je nechala..

@Jura007 Ano, to si taky myslím, že nějakou dobu si děti nepořídí a to si chlapec po dlouhé době našel děvčicu…:-)

Musím sesmolit stížnost na družstvo, a pak se uvidí, zda mi dají pokoj, nebo najdou opět něco..třeba to, že dole se protáčí fabka…Tak jsem ji nejspíš zaklela, aby se nikdo nedostal dom a já měla kliid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
19.5.13 18:32

Kdyz uz nic nepomaha je opravdu treba si otevrit hubu. Vzdyt prece je tolik lidi co ziji panelaku nebo v budove s vice lidma a prece nemuze cely den byt potichu proto jen aby nahodou nekdo neco nerekl. A je prece uplne normalni ze rodiny maji deti a ze to ditko nekdy krici nebo ze si nekdo pusti hlasitou hudbu. Jestli se ti lide nedokazou s timto faktem vyrovnat, je treba aby oni se prestehovali nekde na samotu u lesa.At si deti hraji na chodbe, pust si hudbu a vubec jak tu bylo receno nocni klid je az od deseti vecer tak co. :mrgreen: proste se s nima fakt neparej, kdyz to proste nejde po domluve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
19.5.13 18:40

@BoDaViDoVe Ty jsi samoživitelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
20.5.13 10:55

@Danieli
Tak na chodbě je hrát nenechám, nebydlím na pavlači…:-D Jen prostě nejedou na ničem, co má kola a dělá rámus…

@PaníBovaryová _ Proč..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
20.5.13 18:47

@BoDaViDoVe Protože moje mamka je rozvedná a neustále tvrdí, že si na ni lidi dovolují, protože nemá chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
20.5.13 20:19

@BoDaViDoVe ale tady nejde o to jestli tve deti jezdi po chodbe nebo ne, me pripada z tvych komentaru, ze i kdybys deti dala na mesic k babicce a jen v byte spala, beztak by si nasli neco jineho co by se jim opet nelibilo. Treba ze hlasite varis. :mrgreen: Takze muj nazor nenechat si nic libit :mrgreen: kazdopadne preji hodne stesti at to vyresis, protoze to je taky na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micheillle
28.9.13 10:36

Proč si vybrali právě vás?
Je to jednoduché, mě připadá, že takoví ti prudiči a neustálí stěžovači nejprv zkouší co všechno můžou než se začnete bránit.. A když zjistí, že se třeba moc nebráníte, tak ještě víc přitlačí.. Stejnš tak to máš se šikanou, taky si nedovolí na silnějšího, ale jen na toho, který vypadá slabší a který si to nechá líbit.
Taky jsem bydlela v paneláku v podnájmu a okolo samé důchodkyně, co neměli co na práci a nejdřív jen šly řeči a pak už i čekaly před bytem, až půjdu odpoledne do práce a to bylo jako že neuklízím, i když jsem pravidelně každý tři tejdny uklízela a dokonce šla jedna „vedoucí“ z těch důchodkyň za mnou do práce, aby mi řekla, že jsou na mě stížnosti, že neuklízím a že je ode mě slyšet hluk. Tak to už jsem vyletěla a seřvala jsem jí, ať nevykládá nesmysly.. A s tím hlukem to bylo třeba tak, že jsem večer po práci jen přešla z kuchyně do obýváku ani jsem nijak nedupala a už zespodu sousedka buchbuch na strop až se mi třásly skříně.. Jenže jsem byla v podnájmu, tak jsem nechtěla aby třeba žalovaly nějaký nesmysly majiteli aby mě nevyhodil.. Ale bejt to můj byt, tak jim dám takový kapky, že by se z toho nevzpamatovaly! :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
21428
23.10.13 13:43

Hm, u nás si důchodkyně taky troufnou jenom na slabší. Třeba na sousedy, co berou sociální dávky, dělají hlučné večírky a nikdy neuklízeli, za těmi nejdou, ale jakmile přijde řada s úklidem na nás, tak okamžitě zvonění u dveří a jaktože enní vymetené před barákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.10.13 13:43

@PaníBovaryová odvážné holky :mrgreen: je to naprosto normální, soused, důchodce, taky pyskuje jen na mě. Na chlapy si netroufne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
23.10.13 13:54

My tady duchodce nemame, ale mame tady jeden bezdetny mlady, namysleny par. Nedelaji vylozene naschvaly, ale pri zdraveni jsou protivny, maji maleho psa, ktery chodi bez hoditka, a parkujou jak blbci :D nesnasim je :D jednou nas po nocni serval mlady pan, jestli si muzem uklidnit syna vyskajiciho na chodbe :roll: pritom nebyl nocni klid a mohl to rict slusne :cert:

• Citovat
  • Upravit
6956
23.10.13 15:06

Kdysi jsem bydlela v nove bytovce a vedle bydlela duchodkyne, co na nas porad s necim zvonila ( neuklizene pred nasimi dverni i kdyz jsme platili uklidovku, hluk, za mame zamykat vchodove dvere… ) Zvonila a otravovala i nekolikrat denne, i kdyz tehdejsi pritel byl chudak po nocni a spal. Jednou jsem ji otevrela cela rozespala kdyz zvonila intenzivne v 7:00 rano se slovy,, ja vim ze jste doma, otevrete" poslala jsem ji hodne hlasite do prd*le, a ze jestli jeste jednou zazvoni, tak uvidi jake peklo ji udelam. Najednou byl klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová