Nenávist sousedů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1011
17.5.13 22:51

Ano, lidé jsou různí a vždy se někdo najde, kdo nemá co dělat a prudí..To vím, ale když je to často a je toho moc, tak už je to k nevydržení…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
17.5.13 22:55

Když jsem byla mladá mamina, začala si na mě takhle léčit komplex jedna paní sousedka. Když už toho bylo moc, poslala jsem ji slušně dord*le.
Od té doby mám klid, už 20 let se nezdravíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
17.5.13 23:00

@berry4 mimichodem pěkná postava…:-)
Kdybych věděla, kdo přesně je to z našeho patra, tak jdu zvonit, ale takhle mohu pouze tipovat a nebo zvonit a ptát se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
17.5.13 23:02

Musim rict ze jsem take mela spatnou zkusenost se sousedy, ale nastesti uz ne.ale to co tu popisujes je fakt extrem. Pripada mi ze jsou tvy sousedi uplne mimo a ze nemaji co delat a hledaji si zaminku jak ti ublizit.Ja bych jim narovinu rekla at si prvni,,zametou pred svym vlastnim prahem,, a at vam daji pokoj. A opravdu bych je slusne poslala do pr…jak uz tu bylo receno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
17.5.13 23:05

@Danieli
a nebo začnu já se stížnostmi…
S některými se dá vyjít-rádi si pokecají, ale ten kdo si stěžuje se asi holt nudí..Mám tip kdo asi, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
17.5.13 23:13

@BoDaViDoVe kazdopadne neco zkus, prece si nenechas neustale sr.. na hlavu.Co si lidi o sobe vubec mysli. A jen te to stresuje a mas prece svych starosti dost nez se jen rozcilovat nad ubohyma sousedama co nemaji co na praci nez to delat ze zivota peklo. Poradne se do nic obuj :mrgreen: hodne stesti a drz se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř.G12
18.5.13 16:35

Pořád nevím, proč si vybrali právě vás… :think:

• Citovat
  • Upravit
18305
18.5.13 16:57

@BoDaViDoVe Jsou holt typy lidí, co si potřebujou někde ve svém okolí najít hromosvod nebo fackovacího panáka nebo jak to napsat… Poslat je do patřičných míst a dodat, že když nepřestanou, předhodíš jejich zasahování do tvého soukromí městské přestupkové komisi. Na ochranu soukromí má přece každý právo.
(Z vlastní zkušenosti vím, že přestupková komise vyřeší tak akorát suchý prd v latríně, ale pohrozit tím můžeš…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
18.5.13 17:03

Zakladatelko, byt tebou, vyjadrim se na tohle tema na nejblizsi schuzi majitelu, jestli teda bude. Pekne v klidu bych tohle tema nacala a rekla jak se veci maji. Proste pred vsemi si to vyrikat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.5.13 17:08

@panenka87 Bylo by krásné, kdyby si lidi CHTĚLI vždycky všechno vyříkat. Ale stačí si vzpomenout na jednoho římského starověkého politika, co v Senátu vytrvale prohlašoval: „Ostatně se domnívám, že Kartágo musí být zničeno.“ Jak to dopadlo, známe z dějepisu.
Ale třeba se pletu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
18.5.13 17:22

@Jura007 No prave musi chtit:-)
I kdyz by se asi nic nevyresilo, tak ja bych urcite rekla jak to vnimam ja. Proste at jsou ostatni obeznameni a pak uz je to jejich boj, jak s tim nalozi. Ale ja bych se hajila, nedelala bych mrtveho brouka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.5.13 17:24

@panenka87 Musíš být asi docela odolná a vyrovnaná osoba - je fajn mezi takovýma žít… :palec: Já bych si asi ze začátku myslel něco o zadní tváři a pokud by to nějak přerostlo, tak bych nejspíš bouchnul a poslal je do patřičných míst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
18.5.13 18:41
@nepř.G12 píše:
Pořád nevím, proč si vybrali právě vás… :think:

A já to vím..? Já jim do hlavy nevidím a dnes mi bylo zděleno, že uklizečka prý nebude uklízet 5.patro, páč jsou chlupy ze psa…Přitom na každém patře je minimálně jeden pes a tam to jde v cajku… 8o Tak do prde*e, co to je, na co jí platíme, když odmítá uklízet!!! To je tady milost madam nová, páč ta minulá neuklízela a tahle odmítá…No já až ji potkám, esi ji potkám, tak uvidí…

Schůze-ty jsou výživný- to už mi o tom ani neříkají a nepodavají lísteček do schránky, že nějaká schůze je…Minule byla-já o tom neměla tucha a co se nestalo-zvedly se ceny za služby u garáže a buch je tam nedoplatek, páč já o tom nevěděla… :cert: :pocitac:

Ale mám v plánu napsat na družstvo, že takhle to dál prostě dál nejde, že nejsem padlá na hlavu, aby ničila výtah, když sama bydlím v 5.patře a že hubnout nepotřebuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.mili
18.5.13 19:04

Já to říkám pořád, není nad bydlení v domku a úplně nejlépe, když máte sousedy daleko. Do mých 15 let jsme bydleli v bytě a i když jsme neměli špatné sousedy, tak si pamatuji, jak nás mamka pořád okřikovala, at nedupeme, nekřičíme apod. To byla slast, když jsme se stěhovali a já si mohla v pokoji pustit magneťák na plné pecky ;). Ted sami máme malé děti a zvlášt ta starší má pronikavý hlas po mně a vůbec, jsou dost divoké, upištěné, neustále běhají a dupají a kdybychom bydleli v bytě, tak sousedi sepisují petici, abychom vypadli ;)

• Citovat
  • Upravit
1011
18.5.13 20:48
@nepřihl.mili píše:
Já to říkám pořád, není nad bydlení v domku a úplně nejlépe, když máte sousedy daleko. Do mých 15 let jsme bydleli v bytě a i když jsme neměli špatné sousedy, tak si pamatuji, jak nás mamka pořád okřikovala, at nedupeme, nekřičíme apod. To byla slast, když jsme se stěhovali a já si mohla v pokoji pustit magneťák na plné pecky ;). Ted sami máme malé děti a zvlášt ta starší má pronikavý hlas po mně a vůbec, jsou dost divoké, upištěné, neustále běhají a dupají a kdybychom bydleli v bytě, tak sousedi sepisují petici, abychom vypadli ;)

Ano, kdybych před 2 rokama nebyla blbá, tak jsem mohla bydlet v baráčku a mít kliid!!! Ano, občas si připadám jako idiot, páč zakazuji dětem jezdit po chodbě na motorkách či koloběžce, doma je taky okřiknu, ne pokaždé. občas už toho mám dost, tak je holt nechám, ať jdou jak se jim zachce…Ale prostě když na mě jde někdo zazvonit ve 12hod odpoledne, ať si uklidním děti, že slečna se potřebuje učit, tak jsem mu řekla, že je tolik kolik je, načeš mi pán odpověděl, že děti mám dát spát…:-D, co mohl čekat, řekla jsem mu že slečna může do studovny a nebo má být ve škole!!! Odešel. pak dolezla socka-zda to byl on nebo ne, nevím, paní ze socky to zmínit nemůže…:-( 8o

Mít možnost jít do baráku, tak neváhám a jdu…Bohužel nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová