Není to jako dárek nevhodné?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.9.18 11:12

Mně to přijde super. Pokud máš nějakou známou grafičku, tak bych to poslala jí a požádala, ať to zalomí jako knížku. Pokud nemáš nikoho takového, zkus to třeba v obyčejném power pointu, pak z toho udělej pdf a nech vytisknout v kroužkové vazbě jako sešit třeba s průsvitnými deskami nahoře a pevnou zadní stranou. A možná bych hned v úvodu té knížky zmínila datum konání r. 2020, 2021 :-), ať muž ví, že to je jen plán a ne zájezd samotný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
25.9.18 11:13

Austrálie je lepší podle mně.Ale to je věc vkusu. Oni mi ty Japonci moc k srdci nepřirostli. Ty jejich japonské robotárny v průmyslových zónách…Mně úplně stačí to „Japonsko“ co je tady. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.9.18 11:13

ja bych z takoveho darku teda asi radost nemela :nevim: asi by mi bylo dost lito, ze ted tam jet nemuzu a muzu si jen prohlizet stranky a fotky s tim, co snad nekdy uvidim. a navic, ty si s tim ted das spoustu prace a buhvi, co muze byt za tri roky. treba nebudete moct jet nebo se muzou zmenit mista, hotely, cesty…a manzel chce treba videt uplne neco jineho nez ty. takze ja bych zvolila tu kasicku se startovnym, nech treba nejakou specialni vyrobit s napisem japonsko nebo obrazkem samuraje nebo co ja vim ;)
a dopredu mu rekni, ze malickost bude, at se vyhnes trapasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
25.9.18 11:16

Pravda je,že dávat něco kam se nakonec podívejte až až je blbý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
25.9.18 11:18
@peta81 píše:
ja bych z takoveho darku teda asi radost nemela :nevim: asi by mi bylo dost lito, ze ted tam jet nemuzu a muzu si jen prohlizet stranky a fotky s tim, co snad nekdy uvidim. a navic, ty si s tim ted das spoustu prace a buhvi, co muze byt za tri roky. treba nebudete moct jet nebo se muzou zmenit mista, hotely, cesty…a manzel chce treba videt uplne neco jineho nez ty. takze ja bych zvolila tu kasicku se startovnym, nech treba nejakou specialni vyrobit s napisem japonsko nebo obrazkem samuraje nebo co ja vim ;)
a dopredu mu rekni, ze malickost bude, at se vyhnes trapasu.

no, je prokazane, ze teseni se na nejakou velkou udalost je mnohem hezci, nez naplneni te udalosti. Zrovna z tohoto bych strach nemela.

Mne by spis asi vadilo, ze mi nekdo planuje moji cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
25.9.18 11:23
@Lioness34 píše:
Myslím si ze pokud nedostane zajed teď ale až za dva roky tak mi to přijde dost trapny a ujety… jako namalovaný obrázek kam se jednou (za delší dobu) podíváme ?? Promiň ale pokud budu chtít letet do Ameriky a dostánu mapu tak mě to spis bude mrzet ze až jednou až jednou… to je asi jako kdyby jsi ženě co Ceka na zadost o ruku ukázala jaký prsten ji jednou za dva tři roky koupíš… ne to přijde na hlavu. Nebo nekomu kdo miluje sladké ukázala na obrázku dort který si jednou (za dlouho ) dáte… za mě nedělat to - nechala bych to jako překvapeni na ty Vánoce kdy ten následující rok pojedete… a navíc manžela bych zapojila a ptala se kam chce se podívat atd

souhlasím s tímto příspěvkem. Dostávala jsem „za mlada“ výbavu. Jistě, hodí se to a je to potřeba. ALE v pubertě čili cca 15+ stále jen utěrky a prostěradla a povlečení (které rozhodně neodpovídalo mému vkusu). Prostě jsem si někdy přála dárek, který by byl pro MNE. Ale nemusí být tak nevděčný každý, to uznávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2152
25.9.18 11:25

Presne tak jak tu holky zminuji…je to jeho sen a ty budes planovat? myslim si ze bude chtit byt u toho s planovanim cesty.chcete jet za 2-3 roky a muze se cokolv zmenit hotely,dostupnost mist atd.ten cely napad me prijde trapny a jeste by byl zklamany. Jak tu nekdo psal prasatko a jako rozjezd dat petistovku na splneny sen Japonsko.treba i vlastni vyrobene s potiskama.knizku bych opravdu nedavala a vyhla se trapasu nebo zklamani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
25.9.18 11:28

Tady je vidět, že tahle diskuse postrádá smysl. Každá to vidíme jinak a jak to bude vidět manžel zakladatelky může tušit maximálně ona. Mě se to líbí moc a vím, že mého manžela by to také nadchlo. Pro mě skvělá inspirace :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
25.9.18 11:29

mně by se to nelíbilo - měla bych pocit, že mě někdo obral o můj sen, že ho rozpitval na kousíčky, a pak nějak poslepoval. že mě okradl o to těšení se a plánování a naopak, postavil mě před hotovou věc, bez ohledu na to, jestli se mi tak líbí nebo nelíbí.

když už, tak spíš bych měla radost z nějaké knihy o Japonsku, cestopis, zajímavé tipy… nevím :nevim: (za předpokladu tedy že by Japonsko bylo mým snem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
25.9.18 11:30

Napad pekny, ale kdyz nad tim premyslim, tak nee. Co mu vlastne davas? Jen TO, ze s cestou pocitas. Kdyby k tomu byly i letenky, tak perfektni. Neplanovala bych jeho sen. To at udela sam a ty pomahej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.18 11:32
@dedrichov píše:
souhlasím s tímto příspěvkem. Dostávala jsem „za mlada“ výbavu. Jistě, hodí se to a je to potřeba. ALE v pubertě čili cca 15+ stále jen utěrky a prostěradla a povlečení (které rozhodně neodpovídalo mému vkusu). Prostě jsem si někdy přála dárek, který by byl pro MNE. Ale nemusí být tak nevděčný každý, to uznávám.

Jj, to si pamatuju. A živě si pamatuju, když manžel donesl výbavu od tchýně. Utěrky šly, ale povlečení na tkanice. Na prostěradlech člvoěk musel udělat uzel, aby držela na posteli. Protoe tchýně před x lety pracovala v textilce. No a já nakoupila napínací prostěradla a navíc ještě proloužené verze povlečení a peřin. No a tchyně to dorazila tím, že se na ta stará dá přece pruh látky přišít. :D

• Citovat
  • Upravit
4455
25.9.18 11:32

Já bych to nedělala. Než se tam opravdu podíváte, může bát všechno jinak - hotely, silnice, památky… Takže možná zbytečná práce a hlavně bych ho nechala, ať si svůj sen naplánuje sám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
25.9.18 11:33

Vzpomen na jine cesty, jak moc chtel participovat na planovani, protoze mne by prvni moment proletlo hlavou - budu to ted muset dodrzet? Zvlast kdyz jde o vysnenou destinaci.

Nehlede na to, ze vybirat mozne ubytovani a podobny prakticky detaily dva roky dopredu je ztrata casu :)

Jinak doporucuju poupravit vanocni umluvu na kupovane darky, mohl by se citit spatne, ze nic mit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22772
25.9.18 11:34

Zní to moc hezky, ale možná bych radši jen koupila to prasátko a dala do něj první symbolickej vklad. A ani nevim, jestli bych to dala takhle na Vánoce, když jste se jasně domluvili, že si nebudete dávat nic :think: Protože chlapi mívaj tendenci to dodržet na 100% a pak jsou z toho akorát nepříjemnosti a zklamání a zbytečný výčitky (když mu to nevyčteš ty, bude si vyčítat on sám, že nedal opravdu nic). Buď se domluvit, že si přece jen nadělíte nějakou drobnost a klidně dát finanční limit (a pak darovat třeba to prasátko), nebo dodržet domluvu. Já bych teda na takovou domluvu nikdy nepřistoupila, protože vim, že bych jí nedodržela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4455
25.9.18 11:36
@Anonymní píše:
Jj, to si pamatuju. A živě si pamatuju, když manžel donesl výbavu od tchýně. Utěrky šly, ale povlečení na tkanice. Na prostěradlech člvoěk musel udělat uzel, aby držela na posteli. Protoe tchýně před x lety pracovala v textilce. No a já nakoupila napínací prostěradla a navíc ještě proloužené verze povlečení a peřin. No a tchyně to dorazila tím, že se na ta stará dá přece pruh látky přišít. :D

Já dostala výbavu od babičky asi v 10 letech. Když mi bylo 15, tak jsem na to povlečení hleděla se zármutkem a teď jsem ho vytáhla po 18 letech a jiné už nepovlékám. Ta bavlna se s dnešním šmejdem nedá porovnávat a ty roztomilé vzory jsou prostě zase in :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová