Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Šla bych do toho, ty svého muže znáš a víš nejlíp, co by se mu mohlo líbit, zvlášť, když není plánovač. Myslím, že bude mít radost. Ocenila bych tu snahu, že na něj myslíš a můžete se začít těšit a šetřit.
btw, ta cesta, stejně by byla na mněon tyhle věci nedělá, nekouká na mapy,trasy a hotely, navíc umím lépe jazyk, takže on by byl ztracen něco hledat a složitě si překládat..před pár lety byl velký sen okružní jízda na jihu francie, řekl mi kam zhruba chce a já to naplánovala, jelikož jeho to nebaví vyhledávat,že ej to moc práce, on je schopný tam jet na blind, což u japonska a fakt nejde, kor s děckem, nicméě, kdyby chtěl něco pozměnit, není problém, bylo by to v hrubších rysech, vím, že se vše může změnit..ještě o tom tedy popřemýšlím..nicméně ta cesta by se stejně pomalu musela začít plánovat, abychom věděli rozpočet a kolik našetřit a kdy začít šetřit..mohlo by to být hezké překvápko, on vůbec nepočítá, že bychom tam jeli
a tím, že by to už bylo trochu naplánované, by jsme se fakt snažili, bojim se, že mu dám prasátko, kam budeme dávat peníze a pak do toho šáhneme, protože to bude jen takové to tlachání kam za to jednou
Hezký nápad, myslím, že ho to potěší, i když realizace bude za pár let. Nech si to vyrobit v nějakém copy centru, kde to dokážou dát do pěkné vazby.
@MadGirlNancy ježiš, tak to by teda zklamalo mně, vzít mně jako dárek na running sushi, to už spíš nějakou autentickou japonskou restauraci, ale zas je to jen takové gesto, jdeme na japonské jídlo a třeba se tam jednou podíváš, tohle naopak je takové, tak ted už na tom děláme, máme plán, první bankovku na spoření a termín třeba 2 roky a pojedeme..prostě už takové to, že se to děje, už to jen dotáhnout, navíc kor, když píše, že on vůbec nepočítá, že by do Japonska někdy jela a myslí si, že třeba skončí někde v austrálii, to je moc hezký a pokud není natvrdlý, musí to ocenit, že ona se vzdá svého snu, aby naplnila jeho a ještě si dá práci s tou tvorbou..už jen to je hrozně milé, co já bych za to dala, kdyby tohle měla jako dárek, i když bych si pak celý plán cesty třeba překopala
, mně se to moc líbí, hezké gesto i nápad ![]()