Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Oblečení se snad vybírá k postavě, ne? Kompenzuje se výška, nebo třeba kyprost, popř. „tyčkovitost“…
Barva se - tedy kromě nevěsty a ženicha - ladí k barvě vlasů a šperků. Šperky se ladí k barvě očí a tvarově ke tvaru obličeje s přihlédnutím k postavě. Podobně pokrývka hlavy.
Boty přiměřeně k výšce a barevně k šatům.
To je snad základ. Pokud tohle ladí, velkou chybu neuděláte.
![]()
165/55, drobnější kostra, černé vlasy do pasu, zelené oči… nějak nevím, co kompenzovat ![]()
@Malaga píše:
165/55, drobnější kostra, černé vlasy do pasu, zelené oči… nějak nevím, co kompenzovat
Jak jsi napsala ten odkaz, https://z-ciziny.cz/…ana-modretak ty se mi opravdu líbily, ještě k tomu modré lodičky a
, něco výrazného d vlasů, bílou nebo červenou kytku ![]()
Příspěvek upraven 05.05.19 v 18:25
@Malaga píše:
165/55, drobnější kostra, černé vlasy do pasu, zelené oči… nějak nevím, co kompenzovat
někomu je naděleno ![]()
@Mmmanka Máš děťátka pěkně za sebou, to nevím jestli bychom to s manželkou takhle zvládli.
@Malaga píše:
Rozhodně nekompenzuj..
@Jessie_james píše:“Zivot je kolotoc…”
@Mmmanka Máš děťátka pěkně za sebou, to nevím jestli bychom to s manželkou takhle zvládli.
@Mmmanka píše: “Zivot je kolotoc…”![]()
Dali jsme se na boj, tak bojujeme.
![]()
Ale ne, je to fajn, nekdy fuska, ale je to krasny.
![]()
![]()
A ty modre krajkove saty jsem davala ja.![]()
Našim dětem je 35 a 33.
Ty modré šaty se mi taky líbí.. ![]()
@Jessie_james píše:
Našim dětem je 35 a 33.Ty modré šaty se mi taky líbí..
Jsme s muzem cca ve veku tvych deti.
![]()
Ale nasim detem (pevne v to verim, ze to se nic nepo…
) taky jednou bude tolik, jen musime pockat az budem v tvem veku.
![]()
@M_Vladim píše:Oblečení se snad vybírá k postavě, ne? Kompenzuje se výška, nebo třeba kyprost, popř. „tyčkovitost“…
Barva se - tedy kromě nevěsty a ženicha - ladí k barvě vlasů a šperků. Šperky se ladí k barvě očí a tvarově ke tvaru obličeje s přihlédnutím k postavě. Podobně pokrývka hlavy.
Boty přiměřeně k výšce a barevně k šatům.
To je snad základ. Pokud tohle ladí, velkou chybu neuděláte.![]()
Myslim, ze nesnasim teoretiky…
@Yggr píše:
Vínové bardotky s nějakým reliéfním potiskem a nějakým odvážnějším dekoltem vzadu. Nebo, pokud ti jde o ten vršek, tak nějaké volnejsi kvetovane koktejlky - idealne barevné květy na černém základu, spaghetti ramínka, ale zas pozor, aby to nevypadalo že máš jen kombine![]()
Nebo třeba tohle
https://www.jjshouse.cz/…4348-g94348/?…
Co to jsou bardotky…?
A ty saty nejsou marny, ale neni to trochu nuda?
@Malaga píše:
Ja si proste predstavuju zrzavou ![]()