Nepoužitelné single ladies

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
6.5.19 15:36
@Mango_Lassi píše:
Ne. Já vás nikoho vidět nepotřebuju :lol:

Já se hlásím, že nejdu.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
6.5.19 15:47
@vonajebohyne2 píše:
Navic jedes se mnou na ten prodlouzenej wellness vikend, nezapomen :*!

Budete spolu nahé ve vířivce?

• Citovat
  • Upravit
vonajebohyne2
6.5.19 15:48
@Klopotkova píše:
Budete spolu nahé ve vířivce?

Kdepak, uplne nahe ne. Mango bude mit podprdu a ja kulicha.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
6.5.19 15:50
@vonajebohyne2 píše:
Kdepak, uplne nahe ne. Mango bude mit podprdu a ja kulicha.

Takže frndy ven, jo, to by pro mě bylo pošušňáníčko, ostatně, to je každý frnda.

• Citovat
  • Upravit
vonajebohyne2
6.5.19 15:59
@Detsa píše:
Cože, ja dostal košem? :jazyk: Aspoň si mi to mohla říct :cert:

Spolu jedeme na Balaton, ne? Ted je tam pry zuzo pocasi, konkuruje tomu snad jedine Balt.

• Citovat
  • Upravit
Jessie_james
6.5.19 17:31
@Klopotkova píše:
Kdy jsi naposledy viděl zajímavou frndu nebo tu, která se Ti líbila a přesto nebyla ničím výjimečná?

Zajímavou vidím každý den, ale je tam cedulka Neklepat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.19 18:04

Co čtu tuhle diskuzi, tak se tu hodně řeší sex, jsou tu chlapi, takže jsem zvědavá na názor.
Situace - studenti VŠ-kamarádi s výhodami.
Jsou spolu venku, ona se pak pozve k němu, i když je doma už spolubydlící ( každý svůj pokoj). Ona nadržená si ho nastimuluje, svlíkne, osedlá, udělá si dobře, sesedne, oblékne se a odchází. Kluk prý vypadal překvapeně. Volala mi to teď kámoška. Jak to vnímá ten kluk? Je to překvapení anebo znásilnění?
Ponechat anonym nebo smazat.

• Citovat
  • Upravit
3946
6.5.19 18:09
@Anonymní píše:
Co čtu tuhle diskuzi, tak se tu hodně řeší sex, jsou tu chlapi, takže jsem zvědavá na názor.
Jsou spolu venku, ona se pak pozve k němu, i když je doma už spolubydlící ( každý svůj pokoj). Ona nadržená si ho nastimuluje, svlíkne, osedlá, udělá si dobře, sesedne, oblékne se a odchází. Kluk prý vypadal překvapeně. Volala mi to teď kámoška. Jak to vnímá ten kluk? Je to překvapení anebo znásilnění?

:mrgreen: :mrgreen: co to je zase za hovadinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
6.5.19 18:10
@Anonymní píše:

proč by to bylo znásilnění, když to chtěli oba dva. :mrgreen: Jen byl ňouma kluk, který se nedokázal udělat dříve než partnerka. Tak hold ostrouhal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.5.19 18:22
@Jessie_james píše:
Zajímavou vidím každý den, ale je tam cedulka Neklepat :lol:

Takže jinak, asi mi takhle veřejně nenapíšeš, kdy jsi naposledy šous. tal? :oops:

• Citovat
  • Upravit
386
6.5.19 18:38
@Anonymní píše:

Je to asi příjemná změna. Ale pořád bych to tak nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
6.5.19 18:47
@Anonymní píše:

Nejsem muz (tak snad nevadi, kdyz se zamyslim nad tematem :kytka: :mavam: ), ale takhle se snad ani kamaradka/milenka nechova nebo mam o kamaradstvi/sexualnim vztahu jinou predstavu. :think: :mrgreen:
Jinak jo, proc by nemohla iniciativu prevzit zena, s tim problem nemam, ale jinak mi to prijde (pravdivost nerozporuju, ale prijde mi to tak ;) ), jak story od piva, ktera se ale mozna udala lehce jinak. ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
6.5.19 18:57

@Mmmanka jasne, ze je to nesmysl. Uz vidim nejakeho borce, jak lezi osustenej na posteli s kalhotami na pul zerdi a rika si - co to jako ku… bylo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A ted tu o Karkulce, prosim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
6.5.19 19:09
@vonajebohyne2 píše:
Spolu jedeme na Balaton, ne? Ted je tam pry zuzo pocasi, konkuruje tomu snad jedine Balt.

Jestli s budete koupat v Baltu, tak to bude vypadat, jak jdyž tam jsou dvě holky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.5.19 19:12
@Dirndljager píše:
@Mmmanka jasne, ze je to nesmysl. Uz vidim nejakeho borce, jak lezi osustenej na posteli s kalhotami na pul zerdi a rika si - co to jako ku… bylo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A ted tu o Karkulce, prosim…

Byla jednou jedna holčička… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hele je to takový nějaký moc no :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí