Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Jdu se zabít, daly mu košem.
Nevědí o co přišly… A nebo to právě věděly..
Příspěvek upraven 07.05.19 v 13:03
@Anonymní píše:
Co čtu tuhle diskuzi, tak se tu hodně řeší sex, jsou tu chlapi, takže jsem zvědavá na názor.
Situace - studenti VŠ-kamarádi s výhodami.
Jsou spolu venku, ona se pak pozve k němu, i když je doma už spolubydlící ( každý svůj pokoj). Ona nadržená si ho nastimuluje, svlíkne, osedlá, udělá si dobře, sesedne, oblékne se a odchází. Kluk prý vypadal překvapeně. Volala mi to teď kámoška. Jak to vnímá ten kluk? Je to překvapení anebo znásilnění?
Ponechat anonym nebo smazat.
Když píšeš, že jsou to kamarádi s „VÝHODAMI“, tak to znásilnění asi nebude, ne? Ale překvapený byl určitě. Párkrát jsem to také udělala klukům, kteří zlobili a ten jejich výraz byl nepopsatelný
. Ale sama jsem to nevydržela, to by byl spíš trest pro mne
, tak jsem je nechala jen trošku potrápit a pak jsme to dokončili. Ale abych byla upřímná, zažila jsem to i z druhé strany a není to vždycky nejpříjemnější, být v té nejistotě, jak to dopadne
. I když ten adrenalin při tom, obzvlášť když se nemůžeš bránit, má také něco do sebe
.
@Detsa píše:
Do haje šťastný to muž. Já chci být taky ‚znásilněny‘![]()
![]()
.
No já myslím, že tenhle druh „znásilnění“ by se ti opravdu líbil, ale jen do té doby, než by odešla, pak bys byl spíš naštvaný. Pokud by se tedy nevrátila
.
@Detsa píše:
Líbil, ale jen od ženy která mě přitahuje taky samozřejmě
To je jasné, od tmavovlasé krásky se světlou pletí
.
@Detsa píše:
- eště pár náročných parametrů, přes který musí projít
Pardon, ale teď se mi vybavilo : a ta inženýrka, fešná je, auto u tuzexu… nebo jak to bylo ![]()
@Detsa No a teď jsem ti klikla na profil OMYLEM
, ale fakt. Ještě že tu není opozice
, zrovna včera jsme o tom „mluvili“. ![]()
Tak mně to třeba vůbec nevadí, taky mám každou chvilku někoho na profilu, ale vím, že někteří to tady pořád řeší. Tak já se vždy raději omlouvám, když tam někomu kliknu. ![]()
@Detsa píše:
Vid, co když to bude blondýna. Nebo ešte hůř brunetka prebarvena na blond.
Blondýny jsou nej, sama jsem blondýna a moc spokojená.
@Klopotkova píše:
@Detsa Ani Barbara Nesvadbová či Halina Pawlowská se Ti nelíbí?
Hele a co Barbora Štěpánová?
@Detsa píše:
Líbil, ale jen od ženy která mě přitahuje taky samozřejmě
Mě přitahují skoro všechny, ale vybírám.
@Detsa píše:
Až přitahují? To muzu snad rict jen o jedné zene.
Jééžiš, asi to bereme každý trochu jinak. Já to nemyslím tak, že bych si je hned chtěl vzít.
@Detsa píše:
panebože![]()
. Nech si své stupidní komentáře pro někoho jiného
@Klopotkova je třída na komentáře. Mluví k věci a stručně. To se u ženské málokdy vidí. Vyrovná se jí ještě tak @Mango_Lassi. Ale čtu skoro všechno asi tak do pátého řádku.. S ženskou taky rád mlčím, ale některé si to ticho neumí vychutnat
![]()
Příspěvek upraven 07.05.19 v 13:42
@Detsa píše:
Až přitahují? To muzu snad rict jen o jedné zene.
Mně se nelíbí tmavovlásky, to by ji musely mít ze zlata, abych do nich šla.
Jdu se zabít, daly mu košem.