Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NiKina píše:
Netuším, taky to řeším.
A taky mám pocit, že ty nejlepší ženský jsou samy.
Poloretardky maj uloveno a stíhaj i několik svateb.![]()
Ale patrně je to tím, že tím, jak je žena schopná se postarat sama o sebe, tak ji v tom osud asi podporuje. Nevypadá, nevyzařuje POTŘEBNĚ…
Ale v potaz musíme brát i to, že s dětnými třicítkami plus se pohybujeme ve vodách, kdy je prostě mezi muži už „přebráno“.
S teorií, že se chlapi schopných (dle mého pouze normálních) žen bojí, na mě nechoďte, to fakt každej potřebuje mít doma nafukovací pannu s dvěma mozkovýma buňkama?
Ale to je věčná škoda, měla bys svoje kvality předávat do dalších generací, nebo my s 2 mozkovýma buňkama zákonitě musíme vytvořit národ polonegramotů. ![]()
@NiKina píše:
Netuším, taky to řeším.
A taky mám pocit, že ty nejlepší ženský jsou samy.
Poloretardky maj uloveno a stíhaj i několik svateb.![]()
Ale patrně je to tím, že tím, jak je žena schopná se postarat sama o sebe, tak ji v tom osud asi podporuje. Nevypadá, nevyzařuje POTŘEBNĚ…
Ale v potaz musíme brát i to, že s dětnými třicítkami plus se pohybujeme ve vodách, kdy je prostě mezi muži už „přebráno“.
S teorií, že se chlapi schopných (dle mého pouze normálních) žen bojí, na mě nechoďte, to fakt každej potřebuje mít doma nafukovací pannu s dvěma mozkovýma buňkama?
Tak arogance je to poslední, co chlapy láká.
@Zabatko píše:
Ale to je věčná škoda, měla bys svoje kvality předávat do dalších generací, nebo my s 2 mozkovýma buňkama zákonitě musíme vytvořit národ polonegramotů.
Přidávám se k tobě - to už máme 4 buňky ![]()
@Serpentini píše:
Já na všech nezadaných v okolí vidím proč jsou nezadaní
Taky mam ten pocit ![]()
@Zabatko píše:
Já jsem blbá, nevzdělaná, tlustá, neumím řídit a vlastně vůbec nic neumím a chlapa mám a skvělého. Už jen to, že o sobě píšeš v superlativech je prostě divný. Takový dokonalý tryskomyši co všechno umí a všechno ví by mi jako chlapovi naháněly hrůzu.
Tak jako asi to nepovažuju za superlativy … ale rozhodně připouštím, že nejsem blbá, nevzdělaná, tlustá, řídím hodně a rozumím své práci
ale tak třeba cesta k tomu najít si skvělého chlapa spočívá v tom, že musím ztloustnout a předstírat, že neumím násobilku ![]()
ale teď vážně … ono to může být spojený s nároky na chlapy … vlastně bych ráda rodinný typ (a ty jsou logicky v mém věku ženatí), vtipný, komunikativní, spolehlivý … je mi celkem jedno vzdělání, ale líbí se mi, když je někdo v něčem dobrý a moc o sobě nepochybuje …
@jednoslunicko píše:
Přidávám se k tobě - to už máme 4 buňky
No právě, nás s 2 buňkama je hodně, proto jsme silné, když nás bude 10, už dáme dohromady možná IQ 100 ![]()
@sarlota535 píše:
Taky patřím mezi single,dítě mám,práci mám,byt mám, mozek mám …taky nevím v čem je chyba
Já bych věděla ![]()
@jednoslunicko píše:
Když ono to z těch dokonalých soběstačných holek nějak sálá kolem - přesně jak píšeš: Já chlapa nepotřebuju!!!
No jo, u pěkný a šikovný holky chlapa ani nenapadne, že je sama a někoho hledá. A slušnej chlap nedělá do zadaných žen - takového byste ani nechtěly, že ![]()
@jednoslunicko píše:
Když ono to z těch dokonalých soběstačných holek nějak sálá kolem - přesně jak píšeš: Já chlapa nepotřebuju!!!
No přesně. Když nějaká taková ta „dokonalá“ vykřikuje, jak prej jsou chlapi „děsní“, jak vlastně ani „nejsou“, ale jak ona vlastně ani žádného „nepotřebuje“, každej rozumnej chlap se takové logicky vyhne, co by s takovou asi dělal
Že pak taková po dvojce vína kamarádkám fňuká, že už si tři roky nevrzla už jen dokoná tu tragikomedii, na jejímž začátku je přesně to, že sama ty chlapy odhání…
@jednoslunicko píše:
Přidávám se k tobě - to už máme 4 buňky
Se mnou pet, ja dobrovolne priznavam, ze vasich dvou bunek jsem zatim nedosahla. Ale dobra, prijimam vyzvu a budu na sobe pracovat, abych se z planktonu posunula na dvoubunecny organismus.
@hypno246 píše:
Tak jako asi to nepovažuju za superlativy … ale rozhodně připouštím, že nejsem blbá, nevzdělaná, tlustá, řídím hodně a rozumím své práciale tak třeba cesta k tomu najít si skvělého chlapa spočívá v tom, že musím ztloustnout a předstírat, že neumím násobilku
ale teď vážně … ono to může být spojený s nároky na chlapy … vlastně bych ráda rodinný typ (a ty jsou logicky v mém věku ženatí), vtipný, komunikativní, spolehlivý … je mi celkem jedno vzdělání, ale líbí se mi, když je někdo v něčem dobrý a moc o sobě nepochybuje …
Omyl, já jsem přibrala až ve spokojeném vztahu, což se Tobě ovšem stát nemůže
. Jinak to byla celé nadsázka, pochopitelně. Až tak blbá snad nejsem, jinak by můj chlap, mimochodem velmi, velmi schopný, se mnou nevydržel. Ale nejsem arogantní a nemyslím si o sobě bůhví co, prostě jsem normální ženská a nepřemýšlím nad blbostma co popisuješ. Tajemství umění najít dobrého chlapa je být dobrá, prostě a jednoduše, ne skvělá, ne geniální, ale dobrá. A mít něco do sebe. Víš jak to bylo v básnících… ženské bez fantazie nepomůže ani vysoká škola. ![]()
Já byla sama a celkem spokojená,že si můžu dělat co chci a nikdo mně neomezuje.Před rokem a půl jsem se sešla s jedním bývalým známým,protože jsme se dlouho neviděli ale občas si psali maily.Bylo to v lednu.V únoru onemocněl a hrozilo mu,že ho vyhodí z ubytovny,protože neměl na zaplacení.Tak jsem mu chtěla pomoct…Od té doby ho mám doma v garsonce,chlastá a mně neplatí ani za jídlo ani za bydlení.Vyhodit se nedá.Jediný co dělá je,že občas vaří.Jak já bych chtěla být zas sama.Závidím vám.
@Detsa píše:
Můžu se aspoň přidat do Vašeho klubu ?Myslím, že bych odpovídal všem vlastnostím
Dobrá, budeme takový multipohlavní klub.
@Sany80s píše:
Podle toho, co píšeš, tak bych řekla, že ty ženy mají na pány některé požadavky, které se obecně mužům nelíbí.
A protože ony mají sebevědomí a jsou ekonomicky celkem nezávislé, tak prostě neustoupí.
A když si k tomu přidáš, že jsou dlouho samy, tak si vytvořily určité zvyky a nechce se jim tolik přizpůsobovat.
O to to mají těžší.
jaký požadavky más na mysli? Já bych třeba nedávala, kdyby přišel z práce, lehl si na gauč a koukal na riskuj nebo co teď dávají …