Nepoužitelné single ladies

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106883
28.7.18 19:29
@hypno246 píše:
popravdě iniciativně se neseznamuju vůbec …
připadám si celkem v pohodě …, to nebude můj případ …
bodem tři bych se ráda utěšila … asi mi jí i kolegyně a zadaný kolega v práci naznačovali, že ze mne teoreticky můžou mít chlapi strach, ale zas taková hvězda, myslím, nejsem …

já si spíš myslím, že ve 40 se člověk už jen tak bezhlavě nezamiluje … a je fakt že si nevzpomínám, že bych byla jen tak do někoho aspoň hodně zakoukaná … ikdyž vlastně jo, ale to by byl pořádný úlet (takový mla´doch z práce)

btw teď už jsi tedy šťastně zadaná? jak se to povedlo mimochodem?

asi to nějak zaleží na typu osobnosti ..ale zamilovat se můžeš v každém věku ..nebo myslíš, že ti starší už mají jen vztahy z rozumu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
28.7.18 19:30
@hypno246 píše:
fakt nadsázka, ta paní, které se to týká, to snad pochopila … kupodivu ani nejsem soutěživá …

jojo pochopila jsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hypno246
28.7.18 19:30
@Mart81 píše:
Líbí: jde o celkový dojem, o to, jak věci ladí dohromady. Jak se pohybuje, naklání hlavu, jak na mě i okolí reaguje, tisíce drobností, které vědomě nezachytím, ale podvědomě vyvolají dojem. Ty samé modré oči mohou u jedné ženy působit úžasně a zaujmou mě přes celou místnost, ale kdyby je vyňal a vložil jiné ženě, mohou působit nepříjemně. To samé vlasy, nohy, smích… U těla jde o proporce, u povahy také. Jak vše ladí a sedí dohromady. To nejde rozkouskovat.

To samé gesta a chování. Některá žena projde, usměje se a při odchodu i lehce zavrtí zadečkem, vědoma si toho, že ji pozoruji a působí to skvěle. U jiné, že je laciná.

Některá má osobní kritéria (jiní muži mohou mít jiná):

Mám rád ženy přirozené. Pokud si všimnu, že je nalíčená, znamená to, že je nalíčená příliš. Pokud si uvědomím, že má na sobě parfém, znamená to, že je ho moc nebo nevhodný. Když má na sobě jakoukoli věc, která ji nepodtrhuje, nezvýrazňuje, ale zakrývá, znamená to, že ta věc by měla jít rychle dolu. :P

Mám rád smysl pro humor, upřímnost, ženskost. Miluji, když je žena hravá, má hodnoty a ideály, hloubku a opravdovost, v sobě vášeň a chuť žít. Je to o tom, jak se s ní cítím, co ve mě probouzí.

Chuť ji ochraňovat, pomáhat jí, být s ní, vzrušuje mě, chci se s ní dělit o části své anatomie i o svůj čas a uchvacuje mou pozornost? Oplácí mi to stylem, díky kterému já se cítím ještě víc jako muž, inspirovaný a posouvaný dopředu? S takovou ženou bude dobře kdekoli a kdykoli.

zajímavý, skoro rajcovní … no ale v každém případě, je to o chemii, těžko to člověk ovlivní tím, co si ráno vezme na sebe nebo tím, že natrénuje na půlmaraton …

Mám rád ženy přirozené. Pokud si všimnu, že je nalíčená, znamená to, že je nalíčená příliš. Pokud si uvědomím, že má na sobě parfém, znamená to, že je ho moc nebo nevhodný. Když má na sobě jakoukoli věc, která ji nepodtrhuje, nezvýrazňuje, ale zakrývá, znamená to, že ta věc by měla jít rychle dolu. :P- Jen tenhle odstavec mi už přijde možná moc puntičkářský … nechci, aby „můj“ v současné době sci-fi chlap hodnotil kolik mám parfému a jak výraznou rtěnku jsem si vzala. Má se mu to prostě líbit. To je to okřídlené miluje mne takovou, jaká jsem :-))

• Citovat
  • Upravit
hypno246
28.7.18 19:31
@malá_holka píše:
jojo pochopila jsem :kytka:

děkuju!

• Citovat
  • Upravit
18001
28.7.18 19:33
@hypno246 píše:
děkuju!

není zač :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
28.7.18 19:34
@hypno246 píše:
zajímavý, skoro rajcovní … no ale v každém případě, je to o chemii, těžko to člověk ovlivní tím, co si ráno vezme na sebe nebo tím, že natrénuje na půlmaraton …Mám rád ženy přirozené. Pokud si všimnu, že je nalíčená, znamená to, že je nalíčená příliš. Pokud si uvědomím, že má na sobě parfém, znamená to, že je ho moc nebo nevhodný. Když má na sobě jakoukoli věc, která ji nepodtrhuje, nezvýrazňuje, ale zakrývá, znamená to, že ta věc by měla jít rychle dolu. :P- Jen tenhle odstavec mi už přijde možná moc puntičkářský … nechci, aby „můj“ v současné době sci-fi chlap hodnotil kolik mám parfému a jak výraznou rtěnku jsem si vzala. Má se mu to prostě líbit. To je to okřídlené miluje mne takovou, jaká jsem :-))

Mě je jedno jaký má žena parfém a kolik make-upu. Pokud jí to sluší, tak to není třeba řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
28.7.18 19:35

Taky kolem sebe mám pár dokonalých single ladies. Jsou krásné, inteligentní, skvělé parťačky (k posezení, na sport, kulturu apod., jinak je neznám). Ale když se nad tím zamyslím… jedna strašně tlačí na pilu, když jde s chlapem na rande, má hned velká očekávání a je to na ní (asi) vidět). Druhá je taková organizátorka, ideální pro líného chlapa, kterého musí pořád někdo někam postrkovat, jenže ona by takového nechtěla. Třetí má hodně pestrou minulost (myšleno partnerskou) a chlapi ji berou jako kámošku na sex nebo na dovolenou (se sexem), do vážného vztahu nejdou. Čvrtá je tak trochu hysterka, chlapům dokáže udělat peklo kvůli blbosti. Pátá má hodně náročnou práci a to ve skutečnosti rozdýchá málokterý chlap. Takže asi tak, důvod ta samota většinou má. Byť si člověk na první pohled řekne, jak je to možné, že je taková ženská sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hypno246
28.7.18 19:36
@jednoslunicko píše:
To je nesmysl. Do těch kategorií to zase rozděluješ mozkem. Nemáš šanci poznat, jaká je kdo kategorie na prvním rande. Třeba zrovna ty bys nad mým chlapem pravděpodobně taky ohrnula nos. Já jsem VŠ, on je vyučený. Tak co - líbí? Kolikátka to podle tebe je - já 8, on dvojka? Hm? A vidíš - on to má v hlavě tak srovnaný, má charisma, získává si lidi, je inteligentní, je v pohodě, je silný - a šup, najednou je z něj 10 - pro mně. Ty máš ty "kritéria " totiž úplně blbě nastavěný. Takový jako vypočítaný a o tom vztah není. Pokud budeš lidi až tak moc rozdělovat na lepší a horší, tak ve své dokonalosti zůstaneš sama.

to zase prr … mně by se chlap živící se rukama dost líbil … ale romantičtější je pro mne představa, že by uměl nějaký řemeslo, spíš ež prodavače v lidlu … ty kategorie nejsou o vzdělání (ex neměl VŠ a ani ten po něm neměl VŠ), je to právě o tom, co ten člověk vyzařuje ale potřebuji k němu lehounce vzhlížet …
A tvůj muž … neznám ho, takže nevím kolikátka to je … to je subjektiví.

• Citovat
  • Upravit
18001
28.7.18 19:37

jinak jak tu padlo, to je fakt asi o haluzi :think: dobrej vztah :think: o práci na něm. :think: o toleranci, nesobeckosti, nedat na pindy okolí co se ma a nemá, nečíst članky jakej chlap a vztah je ten správnej. nečekat bůhví co, nevkládat mega naděje, nemít mega očekávání.ale zas nenechat si vse líbit. :think: rovnováha ve všech koutech vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
28.7.18 19:37
@hypno246 píše:
to je vážně skvěle opřipomínkované … jsi muž? jestli jo, dej svůj seznam kritérií … já si to oboduju …tyhle kritéria mne napadly na první dobrou, takové jednodušše měřitelné … mohla bych ještě dodat, že mám smysl pro humor (velký) a prsa 70 C (akorát).
Špatně :mrgreen: Nevim tedy jak ostatní, ale já třeba žádné kritéria na protějšek nemám, tudíž sem podle jich ani nemohl vybírat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hypno246
28.7.18 19:38
@blobfish píše:
Taky kolem sebe mám pár dokonalých single ladies. Jsou krásné, inteligentní, skvělé parťačky (k posezení, na sport, kulturu apod., jinak je neznám). Ale když se nad tím zamyslím… jedna strašně tlačí na pilu, když jde s chlapem na rande, má hned velká očekávání a je to na ní (asi) vidět). Druhá je taková organizátorka, ideální pro líného chlapa, kterého musí pořád někdo někam postrkovat, jenže ona by takového nechtěla. Třetí má hodně pestrou minulost (myšleno partnerskou) a chlapi ji berou jako kámošku na sex nebo na dovolenou (se sexem), do vážného vztahu nejdou. Čvrtá je tak trochu hysterka, chlapům dokáže udělat peklo kvůli blbosti. Pátá má hodně náročnou práci a to ve skutečnosti rozdýchá málokterý chlap. Takže asi tak, důvod ta samota většinou má. Byť si člověk na první pohled řekne, jak je to možné, že je taková ženská sama.

Hm … tak objektivně řečeno pendluju mezi dětma a prací … já se zas tak nedivím, že mi to v téhle oblasti trochu drhne …

• Citovat
  • Upravit
5950
28.7.18 19:38
@hypno246 píše:
zajímavý, skoro rajcovní … no ale v každém případě, je to o chemii, těžko to člověk ovlivní tím, co si ráno vezme na sebe nebo tím, že natrénuje na půlmaraton …Mám rád ženy přirozené. Pokud si všimnu, že je nalíčená, znamená to, že je nalíčená příliš. Pokud si uvědomím, že má na sobě parfém, znamená to, že je ho moc nebo nevhodný. Když má na sobě jakoukoli věc, která ji nepodtrhuje, nezvýrazňuje, ale zakrývá, znamená to, že ta věc by měla jít rychle dolu. :P- Jen tenhle odstavec mi už přijde možná moc puntičkářský … nechci, aby „můj“ v současné době sci-fi chlap hodnotil kolik mám parfému a jak výraznou rtěnku jsem si vzala. Má se mu to prostě líbit. To je to okřídlené miluje mne takovou, jaká jsem :-))

Jenže ty na to jdeš strašně vědecky. Člověk si většinou všimne toho, čeho si všimnout chce. Když se mu budeš líbit, rtěnka mu bude ukradená, protože se mu prostě budeš líbit i s ní. Když se mu líbit nebudeš (nebo prostě nebude něco sedět), bude jako důvod vnímat třeba tu výraznou rtěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
28.7.18 19:40
@malá_holka píše:
jinak jak tu padlo, to je fakt asi o haluzi :think: dobrej vztah :think: o práci na něm. :think: o toleranci, nesobeckosti, nedat na pindy okolí co se ma a nemá, nečíst članky jakej chlap a vztah je ten správnej. nečekat bůhví co, nevkládat mega naděje, nemít mega očekávání.ale zas nenechat si vse líbit. :think: rovnováha ve všech koutech vztahu
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.18 19:41

@Tiger-lily jednou jsi někde psala, ze jsi zůstala se 3 dětmi sama, pletu se? Mne se to teď stalo taky a mám strach. A mas pravdu, nemám asi o sobě vysoké mínění, i když si lidi doopravdy mysli, ze se živin jako modelka. A zjistila jsem ze se me chlapi boji oslovit, a když už má někdo takový koule, tak mu jde jen o sex. Myslíš ze je možný si najít fajnovyho pohlednyho a hodnyho chlapa když je mi 30 a mám 3 malé děti?

• Citovat
  • Upravit
18001
28.7.18 19:41

nechci se nikoho urazit, ale vš z NIKOHO dobrýho člověka, lidsky dobrýho nedělá :nevim: si myslej někteří, že sežrali všechnu moudrost a přitom to jsou citový mrzáčci. ani prachy dobrýho člověka nedělaj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí