Nepoužitelné single ladies

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18001
28.7.18 19:59
@blobfish píše:
To sice ne, ale trochu to MŮŽE vypovídat o tom, jaké priority člověk má. Znám pár - ona vědkyně, on vyučený, všechno super až do doby, kdy se začalo mluvit o vzdělávání dětí. Ona by je ráda poslala na gympl (měly na to), on trval na učňáku nebo průmyslovce s tím, že VŠ je zbytečná. Taky jsou páry, kde méně vzdělaný chlap dává své partnerce její vzdělání dost sežrat.

nesouhlas a nejsou takový všichni. třeba pro mě jsou tohle sra.čky :nevim: pže děcka nemám, tak se tím nezaobírám. a ano i ja si myslím, že je vš k hounu, pže člověk se může uživit stokrát líp rukama s učňákem než člověk,,bez ruk" :mrgreen: s diplomem. a navíc, děcko v 15 neví co bude chtít dělat, rozhodnout se může pozdějc a změnit směr, takže fakt nepodstatný že fotřík s matkou se hádaj, kam jako děcko půjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106883
28.7.18 20:02
@vonajebohyne píše:
@Detsa Heled, ty se tim sebepodcenovanim a stahovanim gati kilometr pred brodem sam diskvalifikujes a nechavas se friendzonovat.

Přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
28.7.18 20:06
@Detsa píše:
Láska nezná hranic :kytka:

Ty kaňoure :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
28.7.18 20:06
@hypno246 píše:
Ahoj!

četla jsem na jiném foru diskusi, kde zaznělo, že pokud je člověk dlouho sám, automaticky to značí, že je vztahově nevyužitelný a má prostě nějaký problém.

U chlapů bych to byla ochotná přijmout. Ale o nás holkách přemýšlím.

Třeba já. Jsem sama několik let. Chodím do práce. Mám VŠ. Umím vařit i péct. Pravidelně uklízím. Měřím 175 cm a vážím 58 kg. Jsem oblíbená v práci. Děti mám, takže mi nebijou biologické hodiny. Zvládám konverzovat. Umím řídit. Jsem schopná zarezervovat hotel i dopravit se kamkoliv na dovolenou či zorganizovat výlet. Nejsem promiskuitní. Mám ráda sex, ale chvíli vydržím i bez něj. A bude to znít divně, ale jsem hezká. Můžete mi říct, proč nemám chlapa? Proč si obden někdo neřekne o moje číslo?

Další kamarádka je vyloženě hezká, sportovkyně, VŠ, skvělá práce. Neumí vařit, ale zase brutálně uklízí. Je s ní vážně legrace. Je tedy bezdětná kolem 30 plus.

Další 30ka, taky VŠ, normální práce, žádná karieristka. Skvěle vaří, je iniciativní v plánování akcí, takový ten svědomitý spolehlivý typ.

Jiná je pro změnu prsatá 40ka s dítětem, rozvedená středoškolačka, má fajn práci… a o chlapa taky nezakopla ani nepamatuju. A určitě bych mohla psát minimálně o 5ti dalších, které mi přijdou fajn a přesto na chlapy nemají štěstí.

Jsme vážně divné? Máme všechny nějakou „úchylku“, o které nevíme a kvůli ní se nám chlapi vyhýbají. Máte v okolí nějakou nezadanou kamarádku a vidíte na ní nějakou zjevnou chybu, kvůli které je stále nezadaná?

Berte to prosím jako sranda diskusi. snažím se v tom vedru uklidit a tímhle se rozptyluju.
Díky,

No já nevím. To zní jako popis krávy na trhu. Vůbec nic to nevypovídá o tom, zda máš charisma apod..
A upřímně řečeno podle tohoto popisu je váš takových 90% na tom sňatkovém trhu

• Citovat
  • Upravit
4789
28.7.18 20:08
@Prof. Farnsworth píše:
Ty kaňoure :mrgreen:

Nechte toho! Já mám před svatbou! (akorát ženich o tom ještě neví - detail) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
28.7.18 20:09

Mam to taky tak, mati mi rekla, ze je na me az moc videt, ze si vystacim sama a nikoho nechci, toz tak. Neni to tak uplne pravda, zcasti je to poza, partaka bych chtela, ale ne zadny zavazky. Ale zvladam to i sama, nic mi nechybi, tak nehledam a nikdo nehleda me :mrgreen: Nouzi i chlapy nemam, bud jsem moc vybirava, nebo pritahuju samy nepouzitelny typky (zenaty, prilis otravny, mamanky a podobne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
28.7.18 20:10
@jednoslunicko píše:
Nechte toho! Já mám před svatbou! (akorát ženich o tom ještě neví - detail) :D

To se mi na ženách líbí - že chlapům neplánujou budoucnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hypno246
28.7.18 20:11
@Detsa píše:
Si z toho dělej srandu no :P. Spíš mě zajímaly tvé požadavky, aby se někdo dostal do tzv. druhého kola :think:

ale pozor já se nedostávám ani do prvního kola, natož do druhého …
ale řekněme, že se mi musí líbit (což by nemuselo být úplně těžký, neb se mi líbí plešatí muži), musí mít smysl pro humor (jinak mne prostě neustojí), musí se vyznat v mapách a dobře couvat, přijde mi to sexy, přiměřeně komunikativní, ne ukecaný. Když budu upřímná v těch materiálních kritériích, měl by mít vlastní bydlení (ve 40 plus mi to připadá normálnější než žití v nájmu), musí mít děti a starat se o ně (jako plus bych brala střídavku, ale i každý druhý víkend plu jeden den v týdnu … ale vidět se s dítětem 1× za měsíc, to by mne vyděsilo, že mu jsou fuk) a měl by slušně vycházet s exmanželkou a určitě musí mít práci …

vzhledově … nemám ráda kraťasy pod kolena, trika bez rukávů a divný sluneční brýle, ale s tím se dá asi pracovat.

• Citovat
  • Upravit
106883
28.7.18 20:12
@Zabatko píše:
Omyl, já jsem přibrala až ve spokojeném vztahu, což se Tobě ovšem stát nemůže :mrgreen: . Jinak to byla celé nadsázka, pochopitelně. Až tak blbá snad nejsem, jinak by můj chlap, mimochodem velmi, velmi schopný, se mnou nevydržel. Ale nejsem arogantní a nemyslím si o sobě bůhví co, prostě jsem normální ženská a nepřemýšlím nad blbostma co popisuješ. Tajemství umění najít dobrého chlapa je být dobrá, prostě a jednoduše, ne skvělá, ne geniální, ale dobrá. A mít něco do sebe. Víš jak to bylo v básnících… ženské bez fantazie nepomůže ani vysoká škola. :lol:
No ty jo ,divný že ty většinou chlapa mají
@hypno246 píše:
jaký požadavky más na mysli? Já bych třeba nedávala, kdyby přišel z práce, lehl si na gauč a koukal na riskuj nebo co teď dávají …

Co by měl dělat po příchodu z práce ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
28.7.18 20:13
@Prof. Farnsworth píše:
To se mi na ženách líbí - že chlapům neplánujou budoucnost :mrgreen:

Vždyť je to pro jejich dobro ! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
28.7.18 20:13
@Venetia píše:

hlavně ne pracovat :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hypno246
28.7.18 20:14
@Mango_Lassi píše:
No já nevím. To zní jako popis krávy na trhu. Vůbec nic to nevypovídá o tom, zda máš charisma apod..
A upřímně řečeno podle tohoto popisu je váš takových 90% na tom sňatkovém trhu

Ok. Jak by ses popsala ty pro účely tohoto významného tématu na emiminu? Sice jsem zvažovala, že si nechám udělat psychologický profil od Freudova následovníka a genetickou anamnézu, ale pak jsem si vystačila s tímhle.

• Citovat
  • Upravit
4789
28.7.18 20:15
@Detsa píše:
Jsem nevěděl, že si mě chceš vzít už :oops:. Máš dceru? Syna neberu, ty víc zlobí :mrgreen:. Princezna lepší. Navíc mě typicky mužské aktivity moc nebaví, takže bych ho stejně neučil hrát fotbal, chodit do hospody a dívat se na sport :nevim:.Příspěvek upraven 28.07.18 v 20:14

Myslím, že moje děti už toho moc naučit nepotřebují :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
28.7.18 20:15
@hypno246 píše:
Ahoj!

četla jsem na jiném foru diskusi, kde zaznělo, že pokud je člověk dlouho sám, automaticky to značí, že je vztahově nevyužitelný a má prostě nějaký problém.

U chlapů bych to byla ochotná přijmout. Ale o nás holkách přemýšlím.

Třeba já. Jsem sama několik let. Chodím do práce. Mám VŠ. Umím vařit i péct. Pravidelně uklízím. Měřím 175 cm a vážím 58 kg. Jsem oblíbená v práci. Děti mám, takže mi nebijou biologické hodiny. Zvládám konverzovat. Umím řídit. Jsem schopná zarezervovat hotel i dopravit se kamkoliv na dovolenou či zorganizovat výlet. Nejsem promiskuitní. Mám ráda sex, ale chvíli vydržím i bez něj. A bude to znít divně, ale jsem hezká. Můžete mi říct, proč nemám chlapa? Proč si obden někdo neřekne o moje číslo?

Další kamarádka je vyloženě hezká, sportovkyně, VŠ, skvělá práce. Neumí vařit, ale zase brutálně uklízí. Je s ní vážně legrace. Je tedy bezdětná kolem 30 plus.

Další 30ka, taky VŠ, normální práce, žádná karieristka. Skvěle vaří, je iniciativní v plánování akcí, takový ten svědomitý spolehlivý typ.

Jiná je pro změnu prsatá 40ka s dítětem, rozvedená středoškolačka, má fajn práci… a o chlapa taky nezakopla ani nepamatuju. A určitě bych mohla psát minimálně o 5ti dalších, které mi přijdou fajn a přesto na chlapy nemají štěstí.

Jsme vážně divné? Máme všechny nějakou „úchylku“, o které nevíme a kvůli ní se nám chlapi vyhýbají. Máte v okolí nějakou nezadanou kamarádku a vidíte na ní nějakou zjevnou chybu, kvůli které je stále nezadaná?

Berte to prosím jako sranda diskusi. snažím se v tom vedru uklidit a tímhle se rozptyluju.
Díky,

Pořád nějaké VŠ a podobně. Kdybyste hákovaly v nemocniční prádelně nebo u kasy v supermarketu nebo někde u pásu v továrně, tak byste musely odhánět napádníky vidlema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hypno246
28.7.18 20:16
@Venetia píše:

zahrada, terasa, vaření, kolo, děti … jen ne proboha riskuj …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky