Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
No protože nejsi nudná ,naopak divoká a nevyzpytatelná .....To chlapy bere .Ty hodné ,férové nebo příliš samostatné mají smolika nejsou zajímavé .
fakt je a nemyslím to zle, že mi přijde, že semetriky jsou míň opouštěné než ty hodné… fakt mne se tam zaujma taková typická semetrika, která fakt chlapa buzeruje, že si říkám, fíha, proč s ní proboha je a oni to asi někteří chlapi prostě potřebují … trochu směrovat a řídit …
@Černá vdova píše:
Lepší plešatý než hároš.
No to ani omylem
Možná pár pošahankyň to má jinak, ale v globále chlap 40+, co má vlasy (a nejen dva na přehazovačku), má výraznou konkurenční výhodu ![]()
@Venetia píše:
No protože nejsi nudná ,naopak divoká a nevyzpytatelná .....To chlapy bere .Ty hodné ,férové nebo příliš samostatné mají smolika nejsou zajímavé .
to táhne ale i baby se říka, ne? že maj hodnýho kluka, ale chtěj hajzl.a, co jim bude lámat srdce ![]()
@Detsa píše:
Pivo ti nevadí, když si hned otevře ?
Jestli si ho otevre k zehleni pote, co vyluxoval a vytrel, tak jest mu prano.
@Hroznej puberťák píše:
No to ani omylemMožná pár pošahankyň to má jinak, ale v globále chlap 40+, co má vlasy (a nejen dva na přehazovačku), má výraznou konkurenční výhodu
Až uděláš tři tisícovku jdu otevřít láhev.
@Božislava píše:
Až uděláš tři tisícovku jdu otevřít láhev.
To jsem nějak nerozkódoval, tohle sdělení?
@vonajebohyne píše:
Jestli si ho otevre k zehleni pote, co vyluxoval a vytrel, tak jest mu prano.
A když vyžehlí, vyluxuje a vytře, tak mu uděláš kachnu?
@Hroznej puberťák píše:
Tahle zaslepenost vlastnickým bydlením, které je pro spoustu lidí naopak koulí na noze, ne-li přímo zotročením (jo, takový hypotéčník s hypotéčičkou nadoraz a bez rezerv je pro HR nejsnadnější kořistí, nechá sebou zametat téměř absolutně), je u nás až neuvěřitelná. Už vedle v Německu, kde to vlastnické bydlení není zdaleka tak „IN“, nad tím nechápavě kroutěj hlavou. Ale dát si to vyloženě jako víceméně třídící kritérium… no, nebudu zlej.
Myslím, že rozumím, že to vidíš jinak. Německo pro mne není úplně směrodatné … a pro mne to jakési kritérium soběstačnnosti prostě je.
@Božislava píše:
A když vyžehlí, vyluxuje a vytře, tak mu uděláš kachnu?
Na kachnu by musel umyt vsechny okna.
@Hroznej puberťák píše:
To jsem nějak nerozkódoval, tohle sdělení?
Mám v lednici vaječňák. hledám záminku k otevření.
@hypno246 píše:
fakt je a nemyslím to zle, že mi přijde, že semetriky jsou míň opouštěné než ty hodné… fakt mne se tam zaujma taková typická semetrika, která fakt chlapa buzeruje, že si říkám, fíha, proč s ní proboha je a oni to asi někteří chlapi prostě potřebují … trochu směrovat a řídit …
tak ona se asi moc hodná baba, co vše odkýve, o všechno se postará, nechá na sobě dříví štípat líp opouští nebo co ![]()
@hypno246 píše:
Myslím, že rozumím, že to vidíš jinak. Německo pro mne není úplně směrodatné … a pro mne to jakési kritérium soběstačnnosti prostě je.
Německo je jinde
@Detsa píše:
Věděl jsem, že někde je problém. Už jsem na to přišel konečně, teď budu mít zajemkyň, že to nebudu stíhat
no kdysi mne balil vlasatý a já dala přednost plešatému … a pak mi zbyli jen oči pro pláč …
dobry den
mysli ze se jedna o podil stesti u jednotlivych zen, nektera ma kupu stesti, a zavadi o muzskyho ktery na ni leti
a naopak. byt sam vubec neznamena byt mimo normu, je to smula, a souhra okolnosti
nic bych vsak nedelala nasilim, chce to kliku, a muzskej muze prijit!
taky jsem dlouho cekala, a rekla si– napred– tak TENHLE to zarucene nebude, no ale jsme se vypracovali k vztahu,a on me bral od zacatku velice vazne a ja jeho ne
takze jsme mu vlastne vzacna. at varim ci nevarim, on to bere jak to je, travime spolu cas a to je ta vzacna vec, je se mnou silene rad. nemusim bejt fyzicky modelka nebo skvela uklizecka, vubec ne. chce pozornost a nehu a videt me denne
hodne stesti
Tahle zaslepenost vlastnickým bydlením, které je pro spoustu lidí naopak koulí na noze, ne-li přímo zotročením (jo, takový hypotéčník s hypotéčičkou nadoraz a bez rezerv je pro HR nejsnadnější kořistí, nechá sebou zametat téměř absolutně), je u nás až neuvěřitelná. Už vedle v Německu, kde to vlastnické bydlení není zdaleka tak „IN“, nad tím nechápavě kroutěj hlavou. Ale dát si to vyloženě jako víceméně třídící kritérium… no, nebudu zlej.