Nepruďte ty děti furt, obtěžujete i okolí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
9.10.14 13:27

@dendule4 třeba to byla zakladatelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
9.10.14 13:28
@katerinkaaa píše:
Taky znám jeden katastrofální případ, který mi vykládal sám manžel. Byl s dětmi v parku a maminka okřikla svoji holčičku cca rok a půl starou: Pojď už ty svině! Na veřejnosti. Holčička si pak s maminkou sedla na lavičku v parku, kde vedle ní „maminka“ hulila přímo jí před nosem a několikrát malou okřikla z neznámého důvodu, celé divadlo pak skončilo plácnutím přes zadek.

Svine?? 8o tak to je tedy sila 8o

Jinak nebudu hodnotit uvedene situace, ja u toho nebyla. V podstate je mi jedno, jak si kdo sve dite vychovava. Me treba vadi, kdyz nakupuji a deti tam behaji bezprizorni, rvouci, vyhazujici veci z regalu. A takove to, ze je to dite, tak smi vse, neuznavam, ale jak pisu, at si to kazdy dela jak chce. Nikdy by me nenapadlo „radit“ nekomu v obchode s vychvou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
9.10.14 13:28

Videla sem hodne pripadu, nektere mi oci usi trhaly… Nejvic me asi dostalo, kdyz doslova nafintena zenska stradovala za rok a pul starym devcatkem. Devce sotva jeste chodilo a uvidelo na zemipredmet, zamirilo k nemu. Ona jej celou dobu sledovala (byla sama). Nechala ji dojit az k tomu kelimku od piva, a kdyz jej vzala do ruky zacala po ni jecet. „Nesahej na ty hov.ado! Ty ses takovy prase, to svet nevidel. Po kom ty ses? Kravo blba!“

Nebo matka rvouci po diteti, ze mu ten rohlik proste nekoupi, kdyz je tak nenazranej. Takovyho blbecka ma jen ona a uz supajdila do trafiky pro cigara.

Nebo matka rvouci po chlapci, ktery pred ni upadnul na zem, roztloukl si kolena o drel dlane, ze je to takovy kre.ten, proc na ni saha (pokusil se vstat s pomoci mamina obleceni), k.urva ty v.ole celou si me za.sral…

No :nevim: nekdy clovek nechape, nekdy ma matka spatny den a nekdy je to proste k.rava :think:

• Citovat
  • Upravit
8151
9.10.14 13:29
@Sona8056 píše: :D Chápeš to?? To miluju, ten tip, co si myslí, že když vidí vnoučata jednou za měsíc (a to musíme přijet my, neb je líná), tak to za ty 2 hodky asi strhne.. Občas mě chytne a „napomene“ - tak to si schytá i od manžela, co si to dovoluje :evil:

já už takových zachraňovatelek mých dětí zažila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

naposledy celkem nedávno, syn (10) že chce sušenku říkám mu přestaň nesmíš sušenku, on zase já bych si dal sušenku, já na to uklidni se žádná sušenka, synátor už asi po dvacáté a proč nemůžu sušenku, tak mu už vytočená říkám nemůžeš a víš to tak nevymejšlej, synátor se urazil tak zbytek nákupu proběhl celkem ok, ovšem když jsme došli ke kase, dávám zboží na pás a on se mě s úsměvem na rtech ptá můžu si koupit tu sušenku říkám ne a on a proč nemůžu tu šušenku, to už jsem nevydržela a řekla mu ať mě nese.re že žádnou sušenku nedostane a hotovo. Na což konečně slyšel, ale bohužel to slyšelo i dost lidí okolo, který nechápavě koukaly na můj narvaný košík a nebohé dítě toužící po sušence, nakonec přišla cizí paní a podala mu sušenku a víte co jí syn řekl, díky ale já jí nesmím mám cukrovku a bezlepkovou dietu. Já byla oproti tý ženský v tu chvíli ten největší kliďas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
@anairda píše:
Sociálku na vás, holoto!!! :lol: :lol: :lol:

Se stejně divím, že jí na mě ještě nikdo neposlal, většinou vždy když si uvědomím, že mám otevřené okno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
@Anssi píše:
Bohužel s tím nikdo nic nenadělá, já mám třeba někdy špatný den tak by to mohlo vypadat úplně stejně a jindy jsem zase v pohodě, třeba měla jen den blbec. Snad :jazyk: já jsem někdy v takovym presu že jsem protivná i sama sobě :-D

Přesně tak :palec:

Zakladatelko- Tvoje anonymní výlevy opravdu nechápu. Každý má právo na horší den, možná je ta máma jindy v pohodě a prostě ji zrovna ten den štvalo i to, že dítě hlasitě dýchá. Kdo z nás takový den někdy nemá? Já tedy určitě - a je mi v takové chvíli úplně šumafuk, jestli obtěžuju okolí já nebo moje dítě. Jsem prostě lidsky kvůli něčemu naštvaná… a předpokládám, že kdybych snad někoho skutečně tak zásadně obtěžovala, normálně a slušně mne požádá, abych ztišila hlas.

Pod svůj výlev se nedokážeš ani podepsat. Hlavně, že si za ním stojíš a že ses NEBÁLA OZVAT, jak Tě tu mnohé chválí. Máš tu dlouhou historii, pravda… ale při vší úctě, anonymně se OZVAT, poučovat a moralizovat umí každý trouba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
9.10.14 13:30
@Bisu píše:
To vis ze jo, na vsechny se vyprdneme, budeme si vsimat sveho a v tomto duchu vychovame sve deti. :pocitac:Zakladatelko, jsem rada, ze jsi se ozvala. Byt takovych vic, mozna by to neco zmenilo-jak u tech co deti podobne „buzeruji“, tak u takovych, co jim vse dovoli :think:

Hele, a ty si myslíš, že když nějaké utrhující se matce někdo něco řekne, že se zásadně změní? :think: Pokud to jsou jen občas tekoucí nervy, tak stejně příště houkne, pokud je to systematický přístup, tak možná dítě nezprudí tolik na veřejnosti, ale nechá si to na doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
9.10.14 13:30

Nečekala jsem tolik potrefených hus, ani jsem netušila, jak tu někdo naznačoval, že by to bylo nějak kontroverzní téma. :nevim: Vás, které máte neklidné děti s ADHD se to ale netýká, toto je téma o klidných dětech, které mají smůlu na nesnesitelné matky.
Já taky někdy nemám náladu a starostí mám nad hlavu, ale jsem dospělá a snažím se tak jednat.

Čtu spoustu článků a textů o tom, jak jsou dnešní děti nevychované a rodičům je to fuk. No možná. Není to rozhodně můj případ. Ale druhý extrém myslím taky zaslouží pozorost. Je stejně protivné, když vás v obchodě ruší hulákání nervní matky a nebo malého děcka. Nebo není. U té matky je to horší - už jí nejsou tři ani pět.
 Zakl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
9.10.14 13:33
@Pizlam píše:
Svine?? 8o tak to je tedy sila 8oJinak nebudu hodnotit uvedene situace, ja u toho nebyla. V podstate je mi jedno, jak si kdo sve dite vychovava. Me treba vadi, kdyz nakupuji a deti tam behaji bezprizorni, rvouci, vyhazujici veci z regalu. A takove to, ze je to dite, tak smi vse, neuznavam, ale jak pisu, at si to kazdy dela jak chce. Nikdy by me nenapadlo „radit“ nekomu v obchode s vychvou..

Hele, a vadí ti bezprizorní neřvoucí běhající dítě, co přerovnává věci (tedy v rámci jedné položky „zkrášluje“ krabici, ne že je prohazuje)? Páč to je moje dcera a buď toto, nebo oboustranný řev - vyber si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@shellmyska píše:

Nebo matka rvouci po diteti, ze mu ten rohlik proste nekoupi, kdyz je tak nenazranej. Takovyho blbecka ma jen ona a uz supajdila do trafiky pro cigara.

tohle mě dostalo… u nás se to občas stává (jenom s tím rozdílem, že si pak nejdu koupit cigára). Ale tak snad maminka ví, co její dítě před nákupem snědlo, že by rohlík třeba jenom nakouslo. A nebo mu ho prostě koupit nechce. Nechce mu ustoupit, protože si to dítě vyřvává.

• Citovat
  • Upravit
6939
@anairda píše:
@Bisu
No tak promiň, ale to, že nechám být maminku, co okřikuje dítě v nákupním košíku, snad ještě neznamená, že se na VŠECHNY VYPRDNU… :mrgreen:

Prispevku typu „vsimej si sebe“ je tu vic. Vadi mi to celkove vzato, protoze presne takhle se lidi chovaji-jak ty 3opice: nevidim, neslysim, nemluvim. Kdyz u nas na hristi matka zacala opakovane mlatit asi 4lete dite pres oblicej, taky si vsichni vsimali sveho. Prednasku o vychove jsem ji nedala, ale houkla na ni, aby se z te blbe nalady probrala.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
9.10.14 13:34
@anickadomnik píše:
já už takových zachraňovatelek mých dětí zažila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:naposledy celkem nedávno, syn (10) že chce sušenku říkám mu přestaň nesmíš sušenku, on zase já bych si dal sušenku, já na to uklidni se žádná sušenka, synátor už asi po dvacáté a proč nemůžu sušenku, tak mu už vytočená říkám nemůžeš a víš to tak nevymejšlej, synátor se urazil tak zbytek nákupu proběhl celkem ok, ovšem když jsme došli ke kase, dávám zboží na pás a on se mě s úsměvem na rtech ptá můžu si koupit tu sušenku říkám ne a on a proč nemůžu tu šušenku, to už jsem nevydržela a řekla mu ať mě nese.re že žádnou sušenku nedostane a hotovo. Na což konečně slyšel, ale bohužel to slyšelo i dost lidí okolo, který nechápavě koukaly na můj narvaný košík a nebohé dítě toužící po sušence, nakonec přišla cizí paní a podala mu sušenku a víte co jí syn řekl, díky ale já jí nesmím mám cukrovku a bezlepkovou dietu. Já byla oproti tý ženský v tu chvíli ten největší kliďas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
9.10.14 13:34

A víte co si myslim, ze kdyz te matce, ktera prudí své díte, budete jeste navíc dobre radit, nastvete(vy nechávám sprosté slovo) ji jeste vic a odskace to ve finále to její díte…jistě se zase dozvím, ze jsem ta potrefená, ne, je to jen muj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
9.10.14 13:35
@Anonymní píše:
Nečekala jsem tolik potrefených hus, ani jsem netušila, jak tu někdo naznačoval, že by to bylo nějak kontroverzní téma. :nevim: Vás, které máte neklidné děti s ADHD se to ale netýká, toto je téma o klidných dětech, které mají smůlu na nesnesitelné matky.
Já taky někdy nemám náladu a starostí mám nad hlavu, ale jsem dospělá a snažím se tak jednat.Čtu spoustu článků a textů o tom, jak jsou dnešní děti nevychované a rodičům je to fuk. No možná. Není to rozhodně můj případ. Ale druhý extrém myslím taky zaslouží pozorost. Je stejně protivné, když vás v obchodě ruší hulákání nervní matky a nebo malého děcka. Nebo není. U té matky je to horší - už jí nejsou tři ani pět.
Zakl.

Můžu se jen zeptat co chceš touto diskuzí docílit??? A proč ty, kteří nesouhlasí nazýváš potrefené husy??? Vždyť si tu maminku v obchodě viděla pár minut a z toho usuzuješ??? Dítě a maminku v buse si viděla 2 hodiny a z toho soudíš??? Mimochodem děti nemám, takže se považuji za nestrannou ě rozhodně se nepovažuji za potrefenou husu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
9.10.14 13:35
@Anonymní píše:
Já taky někdy nemám náladu a starostí mám nad hlavu, ale jsem dospělá a snažím se tak jednat.

Blábolíš nesmysly.

Co Ti dává právo soudit, která matka je nesnesitelná a jaké má dítě? Podle toho, co jsi viděla v obchodě?

Mohla bych s klidem napsat, že jsi pomlouvačná, hloupá semetrika, která místo starání se o vlastní děti šmíruje kolem a strká nos, do čeho jí nic není… přece jsem si přečetla Tvoje příspěvky, takže je to jasné, tak můžu, ne? Bylo by to asi na stejně přihlouplé úrovni.

Vůbec ji neznáš… ale už víš, jaké má dítě a jaká je nesnesitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí