Nepruďte ty děti furt, obtěžujete i okolí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4982
9.10.14 14:14

Tak já si myslím, že zakladatelka jen chtěla „pokecat“ o tom jestli je jediná komu to vadí, nebo ne? A docela jste se na ní vrhli a ani se nedivím, že je anonymní. :roll: Ono matka, která vyloženě dává najevo dítěti převahu dospělého se prostě pozná a není to o tom, že zrovna některá z vás nemá den a oboří se na své dítě. To udělá každá máma a když v tom zlobení dítě pokračuje tak už pak nervy tečou a přijde i plácnutí přes zadek, aby dostalo ty hranice. Ale jsou i mezi námi ty matky, které prostě jsou na pěst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.10.14 14:15
@Anonymní píše:
Sorry, že jsem tě vynechala, ale je toho tu moc a tvoje otázky jsou evindentně řečnické a poněkud mimo. Čeho jsem textem chtěla docílit, píšu hned v úvodu.
Píšu, že je tu řada potrefených hus, ale nkde nepíšu o tom, kdo to je a jak to koreluje s těmi, které souhlasí či nesouhlasí. Některé nesouhlasné příspěvky bych za potrefené husy rozhodně nepovažovala.
Ano, soudím těch pár minut, které jsem zažila, a jsem si toho plně vědoma. Na paní jsem nevolala sociálku či policii ani ji neproklela do čtvrtého kolene, tak to tak nedramatizuj. Jen soudím její chování k dítěti, které předvedla v tom obchodě a jehož jsem byla svědkem. A ano, myslím si, že to svědčí o některých jejích vlastnostech.
Ad bus - to stejné jako předchozí.A teď už fakt musím jít.
Zakl.

Zakladatelko, toto zase svědčí o některých tvých vlastnostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
9.10.14 14:15
@slavuska1 píše:
to ještě neumí :lol: :lol: ale nepochybuju, že se brzo naučí, chodíme na většinu zápasů, a SLavie, do toho, nebo všemožný jiný chorály si zpívá běžně :lol: :lol: zaítm ho učím je, že ti pánové v rudých dresech jsou oškliví :pankac: :pankac:

Můj tříletý syn umí hymnu Viktorie Plzeň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
9.10.14 14:16
@Riky69 píše:
Tak já si myslím, že zakladatelka jen chtěla „pokecat“ o tom jestli je jediná komu to vadí, nebo ne? A docela jste se na ní vrhli a ani se nedivím, že je anonymní. :roll: Ono matka, která vyloženě dává najevo dítěti převahu dospělého se prostě pozná a není to o tom, že zrovna některá z vás nemá den a oboří se na své dítě. To udělá každá máma a když v tom zlobení dítě pokračuje tak už pak nervy tečou a přijde i plácnutí přes zadek, aby dostalo ty hranice. Ale jsou i mezi námi ty matky, které prostě jsou na pěst.

tak nějak to myslím i já

• Citovat
  • Upravit
11700
9.10.14 14:16
@cher píše:
Nemám argumenty, musím tě zklamat. Na aroganci neexistují :srdce:
Ó děkuji za to srdce, hned se mi rozlévá do krve pocit tepla, slunce, klidu a pozitivní energie… ;) Ani ten lavor nepotřebuji!
Ale to už jsme opravdu mimo téma.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.10.14 14:17

@Riky69 Ale proč zrovna matky? Jsou mezi námi obecně lidé, kteří mají jiný životní styl než my, nerozuměli bychom si s nimi atd atd. Ale proč by zrovna měli být na pěst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
9.10.14 14:17

Ještě jsem si vzpomněla na jednu podobnou situaci.
Před barákem je dětské hřiště. Využíváno je většinou jenom o víkendu a to tam ani nebývá moc dětí. Jedno nedělní odpoledne se tam však sešly asi 4 nebo 5 dětí ve věku cca 12 let. Hrály si, běhaly, křičely. Ty děti tam byly asi hodinu. Je fakt, že my jsme hodně tichá lokalita, takže se to docela rozléhá. A naše sousedka, se vyklonila z balkónu a začala po nich řvát, ať jsou zticha, že kdo to má poslouchat. Nemohla si totiž pokecat se ženskou, která stála pod balkonem. A to jsem se tedy taky ozvala a zastala těch dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
9.10.14 14:19

Naše 4letá je dost živá a ikdyž nemám ráda scény kolikrát jí někde na veřejnosti taky okřiknu :nevim: já zas nemám ráda lidi co se starají o druhý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
9.10.14 14:19

@kacz Ano, ale zakladatelka založila diskuzi o řvoucích matkách. Četla jsi ten článek který k tomu přihodila jako odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.10.14 14:22
@slavuska1 píše:
to ještě neumí :lol: :lol: ale nepochybuju, že se brzo naučí, chodíme na většinu zápasů, a SLavie, do toho, nebo všemožný jiný chorály si zpívá běžně :lol: :lol: zaítm ho učím je, že ti pánové v rudých dresech jsou oškliví :pankac: :pankac:

hlavně se tam naučí docela zajímavý slovník :D Kluka jsem zatím zvládla vzít jenom na jeden zápas a trnula, co za slova se naučí… naštěstí je nemluvka a nic ho nenapadlo zopakovat :D

• Citovat
  • Upravit
4982
9.10.14 14:23
@MarDen píše:
Naše 4letá je dost živá a ikdyž nemám ráda scény kolikrát jí někde na veřejnosti taky okřiknu :nevim: já zas nemám ráda lidi co se starají o druhý..

Tak pak nechápu proč všechny takové jako ty, jsou vůbec registrované na emiminu a diskutují kde se dá s kým se dá o čem se dá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
9.10.14 14:24

A když už je tady takové téma…
V poslední době velmi často potkávám na hřišti, na písku matky s dětma, jejich děti se přiřítí k ostatním - i k nám, berou hračky bez zeptání, odnáší je pryč, začnou si s něma hrát, nebo přijdou, začnou rozdupávat naše bábovky (jsou to děti tři roky a více) a jejich matky na to hledí a smějí se.
Třeba můj syn dostal k narozeninám bagr na písek, měl ohromnou radost, šel si sním hrát poprvé. Přišel k němu chlapeček tak čtyři roky, bagr mu vyrval a šel s ním pryč, jeho matka stála vedle mě a neřekla ani půl slova, můj syn se málem rozbrečel a nevěděl co má dělat. Nebo velmi časté a běžné - děti mi berou zpod kočáru z tašky plastové rakety na dětský tenis, jejich matky jim nic neřeknou.
Takové matky samorostů mi vadí extrémně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
9.10.14 14:25
@anickadomnik píše:
to je mi jasnéí že to dělá schválně, minule takhe dokonce nachytal babičku, to pro změnu prudil že chce koblihu a proč nemůže koblihu atd. jako kolovrátek, nakonec po zaplacení mu babička podávala tu koblihu a já j í říkám, mami co děláš on to nesmí, a máma že jí to v tu chvíli vůbec nedošlo :zed: :zed: :zed:

Klobouk dolů, pevné nervy a hodně zdravíčka všem zúčastněným :hug:

• Citovat
  • Upravit
8151
9.10.14 14:25

@Anael taky se mi to stává, normálně dítě upozorním že to není jeho aby to vrátil že se to nedělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
9.10.14 14:26

Tak to já budu tedy taky potrefená husa, jak to tu zakladatelka popsala. Jak můžeš vědět, že je to nesnesitelná matka, z pár minut v supermarketu??? Nevíš, co této situaci, kterou si viděla předcházelo. To je jako, kdybys třeba viděla dva partnery, kdy on je milý a ona je na něj protivná, tak to taky řekneš, že ona je megera? A přitom nevíš, že tomu předcházela hádka kvůli nějakému vážnému tématu. Stejně tak bych mohla jmenovat další a další případy.

A název diskuse je taky o ničem. Většina matek děti neprudí, ale vychovávají. Ono dítěti vše dovolit je podle tebe normální? Já třeba nemám ráda případy, kdy dítě si dělá, co chce a rodič mu vůbec nic neřekne. A rozhodně si z tvého příběhu, který ty jsi viděla, nedovolím soudit tuto ženu, jaká to je, či není matka. Ale ty máš asi právo soudit. Stavíš se, v očích některých, do horší pozice, než do jaké ses tady snažila vykreslit tu „hroznou“ matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí