Nepruďte ty děti furt, obtěžujete i okolí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19071
9.10.14 15:13

Jinak jeste poznamka. Synator se pri sezeni v kosiku bavi tim, ze jakmile ma neco v ruce, hodi to na zem, protoze je prece sranda, kdyz to mama furt dokola sbira :zed: V kramu mu tim padem do ruky zasadne nic nedavam, takze si zive predstavuji svou reakci, kdyby mi nekdo prisel poradit, at mu dam do ruky hracku, aby se ten chudak malej zabavil :-)

Příspěvek upraven 09.10.14 v 15:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.10.14 15:14
@kvaček píše:
Jinak mě spíš přijde směšné na hřišti okřikování - ohledně oblečení.. nedělej, nesedej, stoupni si, nahaž atd. zašpiníš se.. to tam nemusí ani být :mrgreen:

tak my se někdy třeba stavíme na hřišti cestou z nákupu, kdy se kluk sklouzne, případně pohoupe na něčem. Takže když mi začne lízt do pískovičtě, tak ho okřiknu. A házet věcmi by na hřišti nemělo snad žádný dítě (pokud to není na hřišti, kde se dá hrát s míčem), takový písek v očích je dost nepříjemný.

• Citovat
  • Upravit
14335
9.10.14 15:15

@lucenka to jo, ale já to myslím, jinak znám kdy jdou učelově na hřiště v rifličkách a prostě mámy jednou, nechoď tam, neseď tam, nešlap tam, a pořád dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.10.14 15:17

@kvaček tak to taky nechápu :nevim: nám se právě někdy stane, že jdeme na hříště v lepším oblečení neúčelově, takžeto pak hlídám, aby nebyl jak čuně. A nškdy to hlídám i v lítacím oblečení, když s sebou nemám věci na převlečení. Protože když by klukovi došlo, že je špinavý a nemůže se převléknout, tak bych musela poslouchat celou cestu domů jeho řev :zed:

• Citovat
  • Upravit
14335
9.10.14 15:20

Já si myslím, že spíš ta maminka byla třeba se stresu a tak jednala, nemusí být taková pořád- ta v tom obchodě.. Jako já včera jela ze školky a přišlo na mě.. prostě potřebovala jsme hodně, ale hodně na toaletu, a prostě fakt jsem byla nervní a když se mě kluk něco zeptal, tak jsem na něho prostře byla hrubější-ton hlasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
9.10.14 15:22

Diskuze pro dokonale matky? :lol: ja jsem cholerik a byt se snazim, nervy mi zkratka ujizdi, mam velmi zive dite, se kterym jsem 24/7, nenadelam nic, tak to jsem asi nemela mit dite coz? :think: ale soudit z par min v obchode, po tom, co si misto vlastniho nakupu hraju na stalkera, abych pak tu nemoznou matku mohla anonymne zdrbat na emiminu, to je moc :roll:
a zakladatelko, kdyz nevis, co vse tomu predchazelo, tak byl tvuj zasah jeste odvaznejsi, nez zalozit anonymni diskuzi, muzu te ujistit, ze bych te nejspis poslala, kam slunce nesviti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
9.10.14 15:23
@Callipo90 píše:
Tak to je snad něco jiného, ne??? I když nechápu proč si to manžel nevyřídil sám, ale nevadí… zbytečně přehnaná reakce… A cítila ses pak líp???

Ano je to něco jiného já už reagovala na to kam se diskuze posunula. Manžel v tichosti, ale pevně držel bagr a byl chudák v šoku. Nečekal by, že se bude prát o hračku s cizím dítěte v jeho věku ;).
Přehnaná reakce to nebyla, vidíš nebyla jsi u toho a soudíš. A ano bylo mi líp. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
9.10.14 15:26

Zakladatelko, docela chápu co myslíš. POtkávám takové matky často. Dokonce si myslím, že to je nějaký komplex z dětství, a ty dámy se nemohly dočkat až si konečně pořídí dítě a konečně budou moct na něho štěkat a vykompenzovat si tak svou újmu. Často třeba vidím matky s kočárkama jak jdou - fakt dlouhodou dobu bez jakéhokoliv kontaktu s tím dítětem - ani se do toho kočárku nepodívají, ani na něj nepromluví, o nějakém dialogu už vůbec nemůže být řeč. To si prostě u svého dítěte nedokážu představit. A třeba před pár dny na pískovišti, holčička sedí na písku a matka v pravidelných asi 4 min. intervalech tu holku zvedne, opráší jí zadek a řekne „podívej se na to“ a zase ji nechá si hrát. :zed: :zed: :zed: :zed:
A pak takové ty co jdou a neustále slyšíte jen: co děláš, přestaň, nedrob, podívej co děláš, dávej pozor, nechytej na to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
9.10.14 15:27
@lucenka píše:
@kvaček tak to taky nechápu :nevim: nám se právě někdy stane, že jdeme na hříště v lepším oblečení neúčelově, takžeto pak hlídám, aby nebyl jak čuně. A nškdy to hlídám i v lítacím oblečení, když s sebou nemám věci na převlečení. Protože když by klukovi došlo, že je špinavý a nemůže se převléknout, tak bych musela poslouchat celou cestu domů jeho řev :zed:

Hele a když je jako čuně tak je to problém? Ty pereš na valše? Nebo já prostě nechápu v čem je problém.. Proč jsou pořád matky tak vystresované že je dítě špinavé. jako nezlob se, ale zastavit se s dítětem na hřišti a pak ho okřikovat at se neumaže, mi přijde na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.10.14 15:28

To mě připomělo.. V pondělí jsme jela s kočárkem po cyklostezce a před náma maminka- kočárek - 3 letý- chodí k nám do nejmenších dětiček ve školce… NO ten se loudal, ta ho několikrát okřikla, bylo vidět, že pospíchá, pořád nic, pak tam začal trhat květinky a ona už to nevydýchala a dostal na zadek.. O kousek dál, zase asi dvakrát, třikrát a on se zastavil u odpadkového koše a zase okřikovaná a takto jsem šla za nimi 20 min a dostal dvakrát a jednou seřvaný.. Taky to bylo v tu chvíli takové.. ale na druhou stranu, mu to říkal x krát, x krát na něho čekala.. fakt byla jak saň :mrgreen:
No a dvakrát jsem ji potkala v týdni a prostě jiný člověk..fakt bych nesoudila.. taky bych si řekla, no bože, chce si utrhnout kytičku, ale viděla jsem jsem celý děj, tak vím, jak to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
9.10.14 15:29

Ty jo, ja se po precteni nadpisu bala, ze mluvis o mne :oops: dnes pred kramem, jsem neudrzela nervy a starsiho sjela. Pysna na to nejsem, bouchly mi nervy, zastydela jsem se, ale kdyby mi kvuli tomu nekdo prisel neco rict, asi ho poslu k sipku.
Takze ja te chapu, ale trochu tolerance k mamince, nevis co tomu predchazelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
9.10.14 15:30
@MartinaIrena píše:
To je přesný. Kolikrát člověk vidí situace vytržené z kontextu. Viz jako paní, která dítěti s cukrovkou nabízí sušenku :zed: jak se to stalo @anickadomnik .
Mimochodem, zrovna v pondělí, když jsme šli nemocný od doktora a stavila jsem se v obchodě pro chleba, našim dětem nějaký dobrotivý pán koupil nanuka. A ještě jednoho pro obě :roll: :roll: Takže se mi tam o něj servaly :pocitac:

To, že matka nepovolí sušenku nebo určité jídlo, koupení hračky je úplně něco jiného když po dítěti neustále řve, aby sedělo, nemluvilo, nezpívalo atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
9.10.14 15:34
@Riky69 píše:
Ano je to něco jiného já už reagovala na to kam se diskuze posunula. Manžel v tichosti, ale pevně držel bagr a byl chudák v šoku. Nečekal by, že se bude prát o hračku s cizím dítěte v jeho věku ;).
Přehnaná reakce to nebyla, vidíš nebyla jsi u toho a soudíš. A ano bylo mi líp. ;)

Manžel si neumí poradit s pětiletým??? Smutný, ještě, že si zakročila ;) :lol: jinak by ho ten pětileťák mohl třeba uhranout :lol: a manžel by byl chudák uhranutej… ano, soudím dle tvého popisu, víc informací nemám a dle popisu zakladatelky soudím, že se sem přišla jen vyblít a ještě jako anonym ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.10.14 15:34

Tak záleží na situaci.. když mám dítě ve vozíku a prostě se tam chová, jak by nemělo, tak musím, okřiknout aby sedělo- nebudu riskovat, že mi vypadne.. Když budu např,. někde na výletě v restauraci a bude tam hlučet, zpívat si- potichu nevadí, ale takové to hlučné schválně, tak ho okřiknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
9.10.14 15:38

Dámy, dle mého tahle diskuze byla založená jako provokace nebo nevím co tím zakladatelka sledovala, ještě pod anonym… má smysl se tu dohadovat o tom kdo jak vychovává a vzájemně se napadat…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí