Nepruďte ty děti furt, obtěžujete i okolí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
9.10.14 15:02
@kacz píše:
Zakladatelko, toto zase svědčí o některých tvých vlastnostech.

Souhlasím, jediný kdo to zdramatizoval je zakladatelka a ještě je anonym a její důvody pro anonym jsou takové nijaké. Absolutně prostě nechápu smysl této diskuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982

Tak tohle braní někomu něco z ruky mi taky hodně vadí. Nedávno se nám stalo, že jsme byly na procházce všichni celá rodina a kluk odběhl na klouzačku se klouzat - tak podal tátovi jeho bagr, právě aby mu ho jiné děti nebraly a on měl ruce volné a k mému muži přiskočil tak pětiletý kluk a doslova tu hračku rval z ruky mému muži 8o. Až jsem na něj já houkla to si děláš srandu? A směrem k jeho matce jsem jen pronesla, že to je teda síla a ta se radši sebrala a šla pryč. Ale klukovi nic neřekla.
Tak a teď mě tady sežerte, že jsem si „dovolila“ bránit svojí rodinu a plést se někomu do výchovy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133

Takove zaslouzile andelmatky jako zakladatelka jsou naprosto super. A jeste kdyz maji pocit, ze to musi osobne napravit a te matce jit vycinit. A to vse pred tim ditetem. Cimz muzou zpusobit naprosto nedozirne nasledky, ktere si ve sve andelske dobrote naprosto neuvedomuji :palec:
Kazdy ma svuj styl vyvchovy, nikdy nevis jak to dite prudilo cestou do obchodaku, nikdy nevis, jakou noc si ta matka prozila, nikdy nevis, jestli nedostala od manzela pred odchodem facku…
Pokud sve nazory ventilujete pouze tady, tak ok. Pokud mate pocit ze musite onu „zlou“ matku osobne srovnat, tak je to bez komentare :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
9.10.14 15:03

@Sweet_Angel2 b) je správně, s tím okradeným totiž ječí i jeho matka, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@ulice píše: :palec: Na zpívání je špatného buď to, že se matka bojí reakce okolí anebo jí to leze na nervy. Oboje považuju za zbytečnou buzeraci.

jak staré máš dítě? Můj tedy je nemluvka, takže si nezpívá. Ale když se mě už asi po miliontý zeptá A kde? na tu stejnou věc, tak mu tedy řeknu ať už je laskvě chvíli ztich, protože moje nervy trpí.

• Citovat
  • Upravit
3677
@Riky69 píše:
Tak já si myslím, že zakladatelka jen chtěla „pokecat“ o tom jestli je jediná komu to vadí, nebo ne? A docela jste se na ní vrhli a ani se nedivím, že je anonymní. :roll: Ono matka, která vyloženě dává najevo dítěti převahu dospělého se prostě pozná a není to o tom, že zrovna některá z vás nemá den a oboří se na své dítě. To udělá každá máma a když v tom zlobení dítě pokračuje tak už pak nervy tečou a přijde i plácnutí přes zadek, aby dostalo ty hranice. Ale jsou i mezi námi ty matky, které prostě jsou na pěst.

Samozřejmě, že jsou… každopádně jediné co tím zakladatelka o sobě vypověděla je, že se nudí a asi by potřebovala pořádně zapřáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944

@Knihomyš A jo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
9.10.14 15:04
@Anael píše:
A když už je tady takové téma…
V poslední době velmi často potkávám na hřišti, na písku matky s dětma, jejich děti se přiřítí k ostatním - i k nám, berou hračky bez zeptání, odnáší je pryč, začnou si s něma hrát, nebo přijdou, začnou rozdupávat naše bábovky (jsou to děti tři roky a více) a jejich matky na to hledí a smějí se.
Třeba můj syn dostal k narozeninám bagr na písek, měl ohromnou radost, šel si sním hrát poprvé. Přišel k němu chlapeček tak čtyři roky, bagr mu vyrval a šel s ním pryč, jeho matka stála vedle mě a neřekla ani půl slova, můj syn se málem rozbrečel a nevěděl co má dělat. Nebo velmi časté a běžné - děti mi berou zpod kočáru z tašky plastové rakety na dětský tenis, jejich matky jim nic neřeknou.
Takové matky samorostů mi vadí extrémně.

Tohle mě taky taky dost rozčiluje, svým dětem bych to nedovolila a oni to ani nedělají, umí se zeptat a uměli to už v tom věku zhruba 3-4 roky. Já pak oslovuju slušně ty děti a když nevrátí, tak jim hračky beru z ruky a přidám nějakou výchovnou radu směrem k dítěti :) když je nevychovaj jejich matky, tak musím holt já :D
A to už teď vychovávám starší děcka tady z okolí, co mají matky vychovávající od kafe a cigára, sedí, drbou a kašlou na to 8)

Třeba holka 7-9 let si půjčí hračku od mých dětí a pak ji nechce vrátit a to dělá opakovaně, v tomhle věku by už snad mohla mít rozum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
9.10.14 15:05
@Knihomyš píše:
No jasně, proto bych na ni řvala tak, že by ji jekot vlastního dítěte připadal aspoň tejden jako něžné šeptání.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
@lucenka píše:
tak tohle by si naštěstí náš milovník vláčků libit nenechal a chlapečkovi by svůj vláček vyrval z ruky za každou cenu :D Stačilo by ho upozornit, že chlapeček odchází s jeho hračkou. Ale teda tu logiku paní vůbec nechápu :zed:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
9.10.14 15:05
@lucenka píše:
tak tohle by si naštěstí náš milovník vláčků libit nenechal a chlapečkovi by svůj vláček vyrval z ruky za každou cenu :D Stačilo by ho upozornit, že chlapeček odchází s jeho hračkou. Ale teda tu logiku paní vůbec nechápu :zed:

Náš by si to líbit nechal :(, není konfliktní a pokud fakt nemusí nejde do sporu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.10.14 15:08

:mrgreen: já myslela, že je to jako ironie a nebo vtip..
Já nevím, ale myslím si, že zakladatelka si neuvědomila jednu věc.. že danou osobu vidí chvilku.. Jestli ten chlapeček zlobil půl dne a maminka byla na něho jak med, tak prostě už ji přetekla trpělivost..
Já si dovedu představit v tom obchodě situaci, kdy veze neposedné dítě a fakt mu nic nedá- možná by na každém kroku ji hračku hodil na zem např.., možná při zastavení se natahoval rukama do regálu a já vidět, že mi šahá na přesnídávku - sklo tak křiknu taky..nebo ji olizoval košík- to vídím taky často u dětí :mrgreen:
naštěstí nejsme ti co je nás slyšet po celém obchodě, či jinde, ale naprosto chápu mámy, co prostě mají živější děti.. Prostě je musí!!! krotit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
9.10.14 15:10

@Sona8056 no tak to je masakr! V životě bych si nedovolila dat cizímu dítěti sušenku když mu to jeho máma právě zakázala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
9.10.14 15:10

Nemuzu si pomoct, ale uplne v barvach vidim zakladatelku, jak jezdi po supermarketu s vozikem a ani na vterinu nespousti tu krkavci matku s ubohym ditetem z oci, kdyz tak bezpecne vi, ze dite zpusobne sedelo a ani se nehlo :mrgreen:

Zakladatelko, to jsi toho asi moc nenakoupila, kdyz jsi hypnotizovala tu pani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
9.10.14 15:11
@Riky69 píše:
Tak tohle braní někomu něco z ruky mi taky hodně vadí. Nedávno se nám stalo, že jsme byly na procházce všichni celá rodina a kluk odběhl na klouzačku se klouzat - tak podal tátovi jeho bagr, právě aby mu ho jiné děti nebraly a on měl ruce volné a k mému muži přiskočil tak pětiletý kluk a doslova tu hračku rval z ruky mému muži 8o. Až jsem na něj já houkla to si děláš srandu? A směrem k jeho matce jsem jen pronesla, že to je teda síla a ta se radši sebrala a šla pryč. Ale klukovi nic neřekla.
Tak a teď mě tady sežerte, že jsem si „dovolila“ bránit svojí rodinu a plést se někomu do výchovy…

Tak to je snad něco jiného, ne??? I když nechápu proč si to manžel nevyřídil sám, ale nevadí… zbytečně přehnaná reakce… A cítila ses pak líp???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.10.14 15:11

Jinak mě spíš přijde směšné na hřišti okřikování - ohledně oblečení.. nedělej, nesedej, stoupni si, nahaž atd. zašpiníš se.. to tam nemusí ani být :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí