Nepruďte ty děti furt, obtěžujete i okolí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
9.10.14 14:26

@lentilka248 mně zase všichni říkali - dej mu dudlík, ať neřve… nemohli pochopitm, že dudlík nechce a že ho fluše do dálky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
9.10.14 14:26
@Riky69 píše:
Tak pak nechápu proč všechny takové jako ty, jsou vůbec registrované na emiminu a diskutují kde se dá s kým se dá o čem se dá???

aby jsi se měla čemu divit :roll: ale když tě to zajímá registrovala jsem se ohledně rad s miminkem (příkrmy, prdíky..) né proto že se chci někomu pléct do života ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.10.14 14:27

@Riky69 nečetla a ani ho číst nebudu. Mně by třeba mohli vadit ječící a sprostě nadávající puberťáci v autobuse anebo neustále se motající důchodci. A budu o tom hned zakládat diskusi? Nebudu. Ani jim nebudu chodit dávat dobré rady.

A že se někdo obtěžuje o tom napsat nějaký článek, to už mi vůbec hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
9.10.14 14:30
@kacz píše:
@Riky69 nečetla a ani ho číst nebudu. Mně by třeba mohli vadit ječící a sprostě nadávající puberťáci v autobuse anebo neustále se motající důchodci. A budu o tom hned zakládat diskusi? Nebudu. Ani jim nebudu chodit dávat dobré rady.

no bodejď. sprostě nadávající puberťák by se obratem odeslal do temných míst a motající se důchodce by tě ještě mohl přetáhnout holí :lol: ovšem matky s malými dětmi jsou vděčným objektem k předávání rad a zkušeností, protože si většinou nic moc nedovolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.10.14 14:31
@anickadomnik píše:
já už takových zachraňovatelek mých dětí zažila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:naposledy celkem nedávno, syn (10) že chce sušenku říkám mu přestaň nesmíš sušenku, on zase já bych si dal sušenku, já na to uklidni se žádná sušenka, synátor už asi po dvacáté a proč nemůžu sušenku, tak mu už vytočená říkám nemůžeš a víš to tak nevymejšlej, synátor se urazil tak zbytek nákupu proběhl celkem ok, ovšem když jsme došli ke kase, dávám zboží na pás a on se mě s úsměvem na rtech ptá můžu si koupit tu sušenku říkám ne a on a proč nemůžu tu šušenku, to už jsem nevydržela a řekla mu ať mě nese.re že žádnou sušenku nedostane a hotovo.Na což konečně slyšel, ale bohužel to slyšelo i dost lidí okolo, který nechápavě koukaly na můj narvaný košík a nebohé dítě toužící po sušence, nakonec přišla cizí paní a podala mu sušenku a víte co jí syn řekl, díky ale já jí nesmím mám cukrovku a bezlepkovou dietu. Já byla oproti tý ženský v tu chvíli ten největší kliďas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mi tečou slzy :) já jsem taky normální, někdy prostě už ale NE MŮ ŽUUUUU. Nestěžuju si, chtěla jsem 2 písklata, tak je mám, ale jsem taky jen člověk.. A sluníčková lásečková ímrvére teda nejsem.. A rozlišuji dětské hřiště a restauraci, kdy prostě dítě řvát a pobíhat nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.10.14 14:32
@dendule4 píše:
Se stejně divím, že jí na mě ještě nikdo neposlal, většinou vždy když si uvědomím, že mám otevřené okno :mrgreen:

Musíš zavírat.. Já v létě, když otevřená terasa, okna atd.. a já se chystám na akci, tak zabedním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.10.14 14:34

Nečetla jsem diskusi, ale zas jeden „hrdinný“ anonym :roll:
jinak hned na poslední stránce musím souhĺasit s @kacz mi vadí motající se důchodci v MHD v době, kdy je po skončení pracovní doby, a puberťáci, co hulákají v autobuse.
A taky nezakládám diskusi.
Jedním slovem, nevíš, jaké starosti měla ta „nervní“ mamina, tak nepruď ty.
Máš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
9.10.14 14:35
@Anael píše:
A když už je tady takové téma…
V poslední době velmi často potkávám na hřišti, na písku matky s dětma, jejich děti se přiřítí k ostatním - i k nám, berou hračky bez zeptání, odnáší je pryč, začnou si s něma hrát, nebo přijdou, začnou rozdupávat naše bábovky (jsou to děti tři roky a více) a jejich matky na to hledí a smějí se.
Třeba můj syn dostal k narozeninám bagr na písek, měl ohromnou radost, šel si sním hrát poprvé. Přišel k němu chlapeček tak čtyři roky, bagr mu vyrval a šel s ním pryč, jeho matka stála vedle mě a neřekla ani půl slova, můj syn se málem rozbrečel a nevěděl co má dělat. Nebo velmi časté a běžné - děti mi berou zpod kočáru z tašky plastové rakety na dětský tenis, jejich matky jim nic neřeknou.
Takové matky samorostů mi vadí extrémně.

Tak tohle mě vždycky vytáčelo nejvíc. My jsme na vesnici a všechno je asi všech 8o Manžel nechal onehdy čtyřkolku před barákem, já vyjdu ven, na čtyřkolce sedí 2 děti od sousedů (1,5 a 4 roky), babička u nich stojí a drží je aby nespadly. Stihli zapnout světla, blinkry a troubit. No nevím, co by dělala bábi, kdyby se jim podařilo odbrzdit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
@Knihomyš píše:
Hele, nákupy a cesty můžou být v určitých obdobích dost stres - nevíš, kam se dítě vrhne, co zničí, koho umaže, koho bude otravovat, kdo ti vynadá, pomluví… tak je halt matka nervní a utrhne se. Je možné, že má to dítě 24/7, protože kdyby měla hlídání, tak jede/nakupuje sama.
Před koncem mateřské jsem mladou v obchodě taky furt jen komandovala.
Nezbývá než doufat, že doma v klidu to má děcko lepší.

Já je mám také tak a nekomanduji, také jsem nevyspalá, KO, ale proč budu komandovat dítě, které v podstatě nic nedělá a jestli si chce zpívat, tak ať si zpívá, co je na tom špatného?

Myslím, že vím, nač zakladatelka naráží, některé si to vztahujete na sebe, občas je fakt den blbec, ale hodně matek to má chronické…dítě je prostě dítě, tak proč by najednou mělo být důchodcem, co jen sedí a čumí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
@Anael píše:
V poslední době velmi často potkávám na hřišti, na písku matky s dětma, jejich děti se přiřítí k ostatním - i k nám, berou hračky bez zeptání, odnáší je pryč, začnou si s něma hrát, nebo přijdou, začnou rozdupávat naše bábovky (jsou to děti tři roky a více) a jejich matky na to hledí a smějí se.
Třeba můj syn dostal k narozeninám bagr na písek, měl ohromnou radost, šel si sním hrát poprvé. Přišel k němu chlapeček tak čtyři roky, bagr mu vyrval a šel s ním pryč, jeho matka stála vedle mě a neřekla ani půl slova, můj syn se málem rozbrečel a nevěděl co má dělat. Nebo velmi časté a běžné - děti mi berou zpod kočáru z tašky plastové rakety na dětský tenis, jejich matky jim nic neřeknou.

Jo to je nás víc :mrgreen: Samorosty nesnáším a kdyžtak si vyslechnou :D Už jsem se naučila je upozorňovat, prostě bráním své dítě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.10.14 14:38
@sagina píše:
no bodejď. sprostě nadávající puberťák by se obratem odeslal do temných míst a motající se důchodce by tě ještě mohl přetáhnout holí :lol: ovšem matky s malými dětmi jsou vděčným objektem k předávání rad a zkušeností, protože si většinou nic moc nedovolí :nevim:

Jojo, spoléhají se na to, že všechny matky mají svatozář, nechají si od prudičů poradit a ještě jim z vděčnosti zulíbají nohy a potom si sednou zpátky do kouta.

Já konflikty nevyvolávám, chovám se slušně, ale jakmile někdo něco začne říkat mně, tak moji reakci by si za rámeček nedal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
9.10.14 14:39
@Anael píše:

A naprosto největší drzost je, když si dovolíš tomu dítěti říct, že to je vaše hračka, že mu jí nemůže brát, nebo promluvit na jeho matku, aby mu vysvětlila, že to není jeho hračka a že tohle se nedělá. To jsou pak scény od té matky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
9.10.14 14:40

:D ehm ehmm čekala jsem tolik negativních reakcí, mně už tady na emiminu snad nepřekvapí nic :mrgreen:

Jo zakladatelko, prostě jsou takové matky, tečka.  ;)

Jenže tím že to tady řekneš, tak rozčílíš spoustu dalších matek, protože buď jsou podobné, nebo si to vztáhnou na sebe, i když takové jsou jen občas, nebo jim to připadá normální, že někdo furt děcka peskuje, nebo mají náročné děti a tak jim nic jiného nezbývá, nebo je někdo soudí, i když je třeba vidí jen občas ;)

Já mám přesně takovou matku v okolí a je taková FURT, ne jen když má pms, nebo když ji děti prudí. A to je to vcelku inteligentní, vzdělaná a jinak sympatická osoba, jen v té výchově je na pár facek, mně osobně leze příšerně na nervy a nejen mě. Lituju jejíd děti 8) Starší synek je docela agresivní, holt agrese plodí agresi jinde.

Jo může se stát, že matce po náročném dni ujedou nervy a pak řve atd a kdo ji nezná dlouhodobě, ta může špatně soudit. ALE v takovémto případě jako popisuješ ty dost pochybuji, že se zítra probudí a bude to milá a respektující matka, která jede v Rabru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
9.10.14 14:41
@MarDen píše:
aby jsi se měla čemu divit :roll: ale když tě to zajímá registrovala jsem se ohledně rad s miminkem (příkrmy, prdíky..) né proto že se chci někomu pléct do života ;)

Tak to jsi, ale ve špatné diskuzi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
9.10.14 14:43
@kacz píše:
Jojo, spoléhají se na to, že všechny matky mají svatozář, nechají si od prudičů poradit a ještě jim z vděčnosti zulíbají nohy a potom si sednou zpátky do kouta.Já konflikty nevyvolávám, chovám se slušně, ale jakmile někdo něco začne říkat mně, tak moji reakci by si za rámeček nedal.

Tak teď přemýšlím, jestli jsem nějakého ochotného rádce nezahnala něžnou větou k dceři „Ne, to nedostaneš/dělat nebudeš, protože jsem tvá krutá a nepřející matka.“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí