Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko jsem ráda, že ses rozhodla odstěhovat zpět k rodičům. Bude to víc tvé doma, než bylo v baráku plném cizích lidí.
Budeš tam mít klid a soukromí a syn zázemí.
Mrzí mě, že na tebe manžel kašle.
Někdy na sobě my ženy necháváme dříví štípat, protože moc chceme, aby nám vztah vyšel, ale prostě je neúnosné aby jeden jen dával a druhý jen bral.
Přeju ti abys byla šťastná. Myslím, že manžel tě bude prosit aby ses vrátila, ale nenech se opít rohlíkem. Takové typy to chtějí hlavně proto, že jim vyhovuje dosavadní komfort a hlavně nechtějí vypadat blbě na veřejnosti. Myslím že ti tímhle vším sám dokázal, že mu jde hlavně o sebe a o tebe vůbec. Bohužel.
@Takyjedna píše: Více
no pokud nemáš kotel nebo tepelný čerpadlo, tak ti ta podlahovka hřát nebude. Zdroj tepla a výměník jsou dvě různý věci. Já mam podlahovku jen částečně, v koupelně a úplně stačí, stejně s mým stylem topení je teplá podlaha až večer, a to jenom někdy. To bychom asi chcípli zimou ![]()
@Hanča1234 píše: Více
Co je na tom k obdivu? Že dělá doma zadarmo všem služku a na její potřeby každý kašle? A korunu tomu nasadili, že si přitáhl milku do společné domácnosti.
@Ann74 píše: Více
Ahoj, jak to vypadá? Už jsi u rodičů? Co manžel? Nechápe, co ti vadí a klidně tě vymění za ty dva, že jo. Až uvolníš místo, třeba si tam vezme někoho třetího, ten tvůj samaritán.
Zakladatelko držím palce ať se máš líp…co budou teď dělat bez uklízečky a kuchařky…
hlavně si nenech zase srat na hlavu
Já teda nevím, ale typla bych si, že to bude manželova milenka.
Zakladatelko doufám, že jsi nevyměkla a jsi opravdu pryč. Moc Ti držím palce, mysli na syna a vytrvej ![]()
Pokud by dělal tlaky na Tvůj návrat, řekla bych mu, že to zvážím až Ti dva budou se vším všudy definitivně pryč a dál bych se s ním vůbec nebavila. Pořeš výživné, lze to i za trvání manželství. ![]()
@rmot píše: Více
Teda, co se v této diskusi nedozvím. My teda topíme dřevem v moderním kotli (netuším co je zplynovací kotel), ale jako socka si teda nepřipadám
![]()
Prosím tě a ten chlap je nejlepší kamarád tvého manžela? Pak by vylo pochopitelné, e se na něj nevykašle. Ta slečna je jeho přítelkyně? Na jal dlouho to je? Ja bych to u nej nej snesla na čas… nenutila bych manžela se vykašlat na blízké… pokud to jsou cizi lidi tak bych to nedala.
@Anonymní píše: Více
Ta mladá slečna není kamarádova přítelkyně, kamarádova přítelkyně chodí do domu zakladatelky jen na návštěvu, zatímco zakladatelka zřejmě pro oba vaří a po obou uklízí.
@stinga píše: Více
A pan manzel s tím nehodlá nic dělat, ještě tam stěhuje dalšího člověka. Že manželka všechny živí s uklizi mu vyhovuje, všem vyhovuje. Kamarad šetří na vlastní bydlení. Mám takový dojem, že našetří na svatého Nikdejse. A nic se nezmění. A v tom je dítě. Je to normální? Moc ne.
Promin ale to se da udelat pro nejblizsiho rodinneho prislusnika max, ne pro kamarada. Kamarad neni svepravnej?