Neschválení úvěru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22565
6.5.21 17:15
@Anonymní píše:
@Oli.Lyon řekli nám kvůli nízkým příjmům a vysokým nákladům nebo kvůli nepoměru příjmů a nákladů, což je totéž

Důvod znáte, tak na co se vlastně ptáš? Prostě Máte málo peněz, hodně dětí a žádné jistoty a záruky. Kdybych věděla, že víte, tak se tou diskusí vůbec nezabývám.
I když od začátku mi bylo divný, že byste důvod neznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
6.5.21 17:18

Vlastně pardon, teď jsem si přečetla znovu první příspěvek, kde píšeš, že „nízké příjmy“, tak co vlastně řešíš na 10 stránkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24777
6.5.21 17:28
@Anonymní píše:
@TopSecret čtyři děti ještě nejsou zas tolik dětí, čtyři má kde kdo, nevěřím, že by to byl důvod, ale nevím opravdu v čem to je, jak tu píšete, že něco, co jsem neuvedla, ale co by to něco mohlo být?

4 děti vážně NEMÁ KDE KDO.. dokážeš to konečně pochopit!?? že pokud se nebere tvá dávka rodičáku (10K), tak prostě reálně je vás 6 na 50 tisíc.. a chcete bez zástavy 1,5 mega!?
já pořád nechápu, ČEMU se vlastně divíš?
dala jsem ti tu rady z praxe - zastavit nemovitost, vzít menší úvěr..
o zástavě nemusí nikdo nic vědět. Nebo dům není Váš? nebo úplně váš? nepatří část náhodou ještě rodičům?
pak by to celé dávalo opravdu smysl.. a na to okno a podlahu si holt budeš muset našetřit, když jak píšeš - „máte peněz dost“ přece…
FAKT to nevidíš, že je celý váš přístup špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
6.5.21 17:33
@Lucy75 píše:
4 děti vážně NEMÁ KDE KDO.. dokážeš to konečně pochopit!?? že pokud se nebere tvá dávka rodičáku (10K), tak prostě reálně je vás 6 na 50 tisíc.. a chcete bez zástavy 1,5 mega!?
já pořád nechápu, ČEMU se vlastně divíš?
dala jsem ti tu rady z praxe - zastavit nemovitost, vzít menší úvěr..
o zástavě nemusí nikdo nic vědět. Nebo dům není Váš? nebo úplně váš? nepatří část náhodou ještě rodičům?
pak by to celé dávalo opravdu smysl.. a na to okno a podlahu si holt budeš muset našetřit, když jak píšeš - „máte peněz dost“ přece…
FAKT to nevidíš, že je celý váš přístup špatně?

Jo a navíc od června nebude moct nahlížet do katastru kde kdo.
Půjde to nějak přes e-obcanku. Takže se příbuzní už neuvidí, že je nemovitost zastavěná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.21 19:34
@Anonymní píše:
@TopSecret čtyři děti ještě nejsou zas tolik dětí, čtyři má kde kdo, nevěřím, že by to byl důvod, ale nevím opravdu v čem to je, jak tu píšete, že něco, co jsem neuvedla, ale co by to něco mohlo být?

Co nechápeš na tom, že máte prostě málo peněz na to, aby vám dali tak moc peněz. A docela koukám, jak tvrdíš, že máte tak moc peněz, i když je vás 6. No nevím no, nás je taky 6 a vím, že bychom s 50k měsíčně + ten tvůj RD nevyšli. Nebo bychom se musela hodně otáčet. Takže ty klidně můžeš v bance říkat, že v klidu zvládnete splácet, ale oni vám to nedají právě proto, aby jste nemuseli jíst celé měsíce jen rýži. Prostě na to nemáte. Jsou na to tabulky, kolik je potřeba peněz na osobu, na kterou se nesmí šáhnout a vám to nevychází.

Jinak jak píšeš, že čtyři děti mít je standart. Jako neříkám, že jsme v okolí jediná šestičlenná rodina, ale úplně běžné to není :mrgreen: mimochodem též nepochazíme z menšiny, jak někdo přede mnou psal.
Kojene mimi nebude kojene navždy a zamyslela jsi se nad tím, jak by jste to zvládli? Měla by jsi na výdaje typu,,náhle se mi rozbila pračka " a plnohodnotné jídlo pro děti?

(Prosím o zachování anonymu z důvodu rodinných informací nebo smazat)

• Citovat
  • Upravit
Janli
7.5.21 08:19
@TopSecret píše:
Co na tom nechapes 8o 8o 50 tisíc pro 6 lidi :zed: asi málo, ne?

Ne, příjem mají 60tisíc, rodičák se do příjmů počítá. S tím dosáhnou na hypotéku 6mega při třicetileté splátce. Problém je tady v tom, že zakladatelka to chce evidentně vzít jako spotřebitelský úvěr, aby nemusela zastavovat nemovitost. Tam ta splátka bude vysoká, protože ho nelze vzít na třicet let. Navíc takhle vysoký spotřebáky jsou pro banky rizikový a nechtějí do toho jít.
Zakladatelko, najdi si schopnýho finančního poradce, ten vám řešení najde. Už to sami neřešte a hlavně neobíhejte banky.

• Citovat
  • Upravit
1459
7.5.21 08:27
@Janli píše:
Ne, příjem mají 60tisíc, rodičák se do příjmů počítá. S tím dosáhnou na hypotéku 6mega při třicetileté splátce. Problém je tady v tom, že zakladatelka to chce evidentně vzít jako spotřebitelský úvěr, aby nemusela zastavovat nemovitost. Tam ta splátka bude vysoká, protože ho nelze vzít na třicet let. Navíc takhle vysoký spotřebáky jsou pro banky rizikový a nechtějí do toho jít.
Zakladatelko, najdi si schopnýho finančního poradce, ten vám řešení najde. Už to sami neřešte a hlavně neobíhejte banky.

Tak to ani omylem nedosáhnou na 6mega! Kdes to vzala??? Se čtyřma dětma? A ne každá banka bere rodičák v potaz, jelikož je jen na chvilu. Splátka na 6mega na 30let je cca 27 tisíc měsíčně na 30let bez pojištění a bez energií, to nedostanou ani omylem. A ještě neručí barákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.5.21 08:37
@LennyL1 píše:
Tak to ani omylem nedosáhnou na 6mega! Kdes to vzala??? Se čtyřma dětma? A ne každá banka bere rodičák v potaz, jelikož je jen na chvilu. Splátka na 6mega na 30let je cca 27 tisíc měsíčně na 30let bez pojištění a bez energií, to nedostanou ani omylem. A ještě neručí barákem.

Ale dosáhnou. Mám to spočítáno. Samozřejmě za předpokladu, že budou domem ručit. To jen pro info, že milion a půl na hypo by dali s jejich příjmy levou zadní. Naprostá většina bank rodičák jako příjem akceptuje. Já, na rozdíl od vás nevařím z vody, nechala jsem si to spočítat od finančního poradce s desetiletou praxí, který zrovna seděl vedle mě.

• Citovat
  • Upravit
1459
7.5.21 08:42
@Janli píše:
Ale dosáhnou. Mám to spočítáno. Samozřejmě za předpokladu, že budou domem ručit. To jen pro info, že milion a půl na hypo by dali s jejich příjmy levou zadní. Naprostá většina bank rodičák jako příjem akceptuje. Já, na rozdíl od vás nevařím z vody, nechala jsem si to spočítat od finančního poradce s desetiletou praxí, který zrovna seděl vedle mě.

Tak to je vtipné, já taky. Nedosáhnou na hypo 6mega s barákem s hodnotou 1,8 mega, s jejich příjmem a 4ma dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.5.21 08:45
@LennyL1 píše:
Tak to je vtipné, já taky. Nedosáhnou na hypo 6mega s barákem s hodnotou 1,8 mega, s jejich příjmem a 4ma dětma.

Já neříkám, že s jejich barákem. Jen jsem tady vyvracela to, že na 1,5mega mají málo peněz. Prostě nemají. I s jejím rodičákem mají nadstandardní příjem. Asi mám schopnějšího poradce, no… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5074
7.5.21 08:46

@LennyL1 ale to asi nebylo pocitano na barák, to bylo obecne na co dosahnou s prijmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
7.5.21 08:46

@Janli ja to pochopila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
7.5.21 08:48
@Janli píše:
Já neříkám, že s jejich barákem. Jen jsem tady vyvracela to, že na 1,5mega mají málo peněz. Prostě nemají. I s jejím rodičákem mají nadstandardní příjem. Asi mám schopnějšího poradce, no… :mrgreen:

Můj poradce vycházel z reálné situace, ne co by kdyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
7.5.21 08:51

@LennyL1 ale mne prijde dobre jim spocitat, na co vlastne maji prijmy spotrebak versus hypo.
To snad vi, ze na 6 mega rucit 1.8m nemohou, ale prijmy coz je jedna podminka jim staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
7.5.21 08:55
@Simmcaa píše:
@LennyL1 ale mne prijde dobre jim spocitat, na co vlastne maji prijmy spotrebak versus hypo.
To snad vi, ze na 6 mega rucit 1.8m nemohou, ale prijmy coz je jedna podminka jim staci.

Na 1,5mega jim to stačí, ale na hypo s ručením domem ne na spotřebák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí