Nesnáším své dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15108
24.8.12 18:39

DEj mu mlíko a pošli ho chrnět. Osvědčená metoda, ráno zblajzne, na co příde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.12 18:52
@boball píše:
DEj mu mlíko a pošli ho chrnět. Osvědčená metoda, ráno zblajzne, na co příde. ;)

Ještě jednou jsem se zeptala, jestli už chce a ejhle! Prostě mě zkouší naštvat a ve většině případů se mu to teda daří! :(

• Citovat
  • Upravit
20518
24.8.12 19:35
@Anonymní píše:
Celý den na to myslím a děkuji všem za příspěvky, povzneslo mě to nad věc. Ale teď je to zase tady: nabízím malému večeři: Chtěl bys to co bylo k obědu nebo ti zapeču rohlík. Vybral si nadšeně rohlík, položím to na stůl a on se rozplakal a že to nechce. Já už nevím…můžu se na hlavu stavět a nic mu není dobré :( Takže jsem mu řekla, že ale nic jiného nemáme, že jsem mu dala na vybranou a prý bude hladem. Tak jo no.

:potlesk: Neboj, do rána hlady neumře! Jen nepovol večer anbeo v noci, kdyby přišel žebrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.12 21:27

Ale já vím, že on to prostě dělá naschvál, upoutává pozornost, i když se mu věnuji, ale nejde to pořád…

• Citovat
  • Upravit
20518
24.8.12 21:35
@Anonymní píše:
Ale já vím, že on to prostě dělá naschvál, upoutává pozornost, i když se mu věnuji, ale nejde to pořád…

Jak píše Renč - neber si to osobně. Je to tak, že on se vzteká. Ne že tě chce navztekat. On zkouší, co může, ne co mu ty zakážeš. Jemu se nelíbí nějaká situace, ne že jsi tu situaci nastavila ty. On zkouší, co se stane když… Chápeš ten jemný rozdíl? :hug: Neber si to osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
24.8.12 21:42
@Anonymní píše:
Ale já vím, že on to prostě dělá naschvál, upoutává pozornost, i když se mu věnuji, ale nejde to pořád…

Ale všechny děti dělají naschvály! Jsou to děti, proboha.. Zkoušejí, zjišťují… Ale určitě ti nechce lézt na nervy, nechce tě naštvat.
Nebudu tu chytračit, sama mám teprve ročního smrada. Ale on tě určitě ták miluje a potřebuje, nedopusť, aby on z tebe cítil opak.
Uvidíš, za pár měsíců to bude zase jiné. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
24.8.12 21:48

To je přece normální, že zkouší, co vydržíš. To je přirozený vývoj! Četla jsem teda jen první dvě strany a pak tuto. Jak už ti psali ostatní na začátku, proč mu dáváš na výběr? Sama si to komplikuješ. Urči, co bude večeřet a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vr
19
24.8.12 22:18

Já bych neházela flintu do žita skuz jít pracovat bude si víc vážit času stráveného s tebou a s domácím prostředím já jsem měla sice hodný miminko ale musela jsem ještě chodit do školy a vyplatilo se i když to bylo drsný kvůly internátu a často jsem o něj brečela jak malá holka který se stýská po mámě vyslaná na tábor po maturitě jsme si vše vynahrdily on si mě považuje asi jako o hodně starší sestru ale já si taky na žádnou extra autoritu nehraju protože dobře vím že si ji ani nezasloužím a nebýt s dítětem 4měsíce v kuse je dost náročný ale už nám je nikdo nevrátí o to citlivější jsem ted k němu a přesto že jsme byly dlouho odloučeny má mě rad a váží si každé volné chvilky se mnou a ani mu nezaleží na tom co děláme ale jak upěnlivě si s ním hraju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Josef Ocelový
27.8.12 14:29

Tak to dítě zkuste pořádně profackovat. Hned se budete cítit líp :)

• Citovat
  • Upravit
20518
27.8.12 17:56
@Josef Ocelový píše:
Tak to dítě zkuste pořádně profackovat. Hned se budete cítit líp :)

No, po přečtení tohoto příspěvku bych taky někoho profackovala a hned bych se cítila líp… jenže protože to je anonym, holt se budu asi dál cítit bídně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
27.8.12 18:03

Ještě by to Pepíkovi nakonec udělalo dobře :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.8.12 18:22

No, nevím kolik Pepíkovi je, ale možná by si tu jeho radu měla přečíst jeho maminka, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
27.8.12 20:58
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
27.8.12 21:18
@Josef Ocelový píše:
Tak to dítě zkuste pořádně profackovat. Hned se budete cítit líp :)

Ty si dej dělo mezi oči, bude sranda :palec: :palec:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.8.12 07:53

No a nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...