Nestlé dessert
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ten dezert neznám, tak nemohu soudit, ale už to, že se to jmenuje dessert mi evokuje představu něčeho hodně sladkého se spoustou éček
. Hlavně se oprosti od představy, že musíš miminku dělat nějakou změnu, naopak myslím, že jim ta rutina vyhovuje, minimálně těm nejmenším. Na svačinky jsem dávala pořád jen ovoce/přesnídávky odpoledne, dopoledne jogurt bílý, popř. ovocný po roce (starší už pak bílý nechtěl), např. starší si pak brzy jogurt přesunul na snídani a snídá ho doteď (bude mu 5 let) a změnu nechce
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky dávám jogurt holandie s ovocem. Jak říkám Babca dovezla já si jen přečetla složení a říkala jsem si že to asi nic jen jsem chtěla vědět kdo s tím má zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna dneska jsem tenhle cokoladovy dala nase 9mesicnimu. Davam je kdyz jsem ve meste, abych sebou netahala v tasce jogurt a ovoce. Malemu nijak extra nechutnaj, tak uz je asi priste nekoupim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak treba Nestle dezert kakao…
Složení: plnotučné mléko, cukr, zahušťovadla (modifikovaný kukuřičný škrob, karubin), kakaový prášek 1,1 %, kukuřičný škrob, přírodní vanilkové aroma, minerální látky z mléka, citrát hořečnatý, síran zinečnatý.
Muj dvoulety toto vubec nezna, ani dvanactiletemu to nekupuju… jedi holandia jogurty, tvaroh, ovoce, vlocky, alnatura puding… vse se da dochutit domaci marmeladou, vanilkou, ovocem, agave sirupem, kakao praskem… naredit cerstvym mlekem kvuli konzistenci, kdyz je treba… nekonecno moznosti a organismus si z toho i neco vezme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zajimalo by me, jestli maminky taky jedi takhle zdrave, a dite ve skolce a ve skole puding dostane taky. Kazdeho vec.
Rozhodne mu to neublizi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacikhanz Tak tříleté a sedmiměsíční je trošku rozdíl nemyslíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens píše:
@kacikhanz Tak tříleté a sedmiměsíční je trošku rozdíl nemyslíš?
- Citovat
- Upravit
@kacikhanz píše:
Zajimalo by me, jestli maminky taky jedi takhle zdrave, a dite ve skolce a ve skole puding dostane taky. Kazdeho vec.Rozhodne mu to neublizi.
a ano jim zdrave…a mrzi me ze me to u syna selhalo, mohl mit spravne navyky do zivota,,,snad se to jeste zlepsi..ja jdu svym detem prikladem jak nejvice mohu. Nikdo tady nema nic proti domacim vecem..rozebirame tady komercni preslazeny vyrobek s kdovi cim, pro male miminko,
- Citovat
- Upravit
@soney píše:
Složení: plnotučné mléko, cukr, zahušťovadla (modifikovaný kukuřičný škrob, karubin), kakaový prášek 1,1 %, kukuřičný škrob, přírodní vanilkové aroma, minerální látky z mléka, citrát hořečnatý, síran zinečnatý.Muj dvoulety toto vubec nezna, ani dvanactiletemu to nekupuju… jedi holandia jogurty, tvaroh, ovoce, vlocky, alnatura puding… vse se da dochutit domaci marmeladou, vanilkou, ovocem, agave sirupem, kakao praskem… naredit cerstvym mlekem kvuli konzistenci, kdyz je treba… nekonecno moznosti a organismus si z toho i neco vezme
A co z toho je škodlivé?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@soney píše:
Složení: plnotučné mléko, cukr, zahušťovadla (modifikovaný kukuřičný škrob, karubin), kakaový prášek 1,1 %, kukuřičný škrob, přírodní vanilkové aroma, minerální látky z mléka, citrát hořečnatý, síran zinečnatý.Muj dvoulety toto vubec nezna, ani dvanactiletemu to nekupuju… jedi holandia jogurty, tvaroh, ovoce, vlocky, alnatura puding… vse se da dochutit domaci marmeladou, vanilkou, ovocem, agave sirupem, kakao praskem… naredit cerstvym mlekem kvuli konzistenci, kdyz je treba… nekonecno moznosti a organismus si z toho i neco vezme
- Citovat
- Upravit
@Antonie Bolavá píše:
A co z toho je škodlivé?
Tohle:cukr, zahušťovadla (modifikovaný kukuřičný škrob, karubin), kakaový prášek 1,1 %, kukuřičný škrob, tohle…a navic je to sizene..pry kakaovy
![]()
- Citovat
- Upravit
@Antonie Bolavá http://cs.wikipedia.org/…%8Dnat%C3%BD nevím jak moc je to škodlívé nebo ne, ale opravdu na to máš chuť?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens píše:
@Antonie Bolavá http://cs.wikipedia.org/…%8Dnat%C3%BD nevím jak moc je to škodlívé nebo ne, ale opravdu na to máš chuť?
Trochu si naimpregnovat dítě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup píše:
Tohle:cukr, zahušťovadla (modifikovaný kukuřičný škrob, karubin), kakaový prášek 1,1 %, kukuřičný škrob, tohle…a navic je to sizene..pry kakaovy![]()
Karubin je zdraví škodlivý? V čem? Kolik ty dáváš do jogurtu kakaa? V čem je kukuřičný škrob škodlivý?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit