Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@mroe píše:
Nejspis proto, ze se to tak vubec nesklonuje. Mne to prislo hrozne vtipny.
Já to vím, opravdu jsem vychodila základku
Také se směji
I Maximusovi ![]()
@gala-dali píše:
Tak já jsem byla přesně ve stejné situaci, akorát s tím, že čekáme chlapečka, tak se nám každým dnem narodí Antonín
Antonín je super! Klementýna by byla bývala taky Toník!
@Simu píše:
Tak pokud mu tak budou říkat, tak to beru, jako že nás nerespektují a s takovýma lidma nemám potřebu se stýkat. Naštěstí nikdo z mé rodiny není tak tupej, aby si spletl 2 odlišná jména
Ale prosím tě - budou mu tak říkat hlavně děti. ![]()
@Simu píše:
Tak pokud mu tak budou říkat, tak to beru, jako že nás nerespektují a s takovýma lidma nemám potřebu se stýkat. Naštěstí nikdo z mé rodiny není tak tupej, aby si spletl 2 odlišná jména
mas zajímavou představu o lidech
@Simu píše:
Zajímavá myšlenka
Takže jména ideálně neskloňovat, neměnit
Můj táta mi celý život řiká Renoušku i když jsem RENATA-ten je ale tupej a navíc nerespektuje svůj vlastní výběr
![]()
Co vám holky zní lépe
Nora Jiskrová
Dita Jiskrová
Dorota Jiskrová
Norinku bych klidně dala, jenom si myslím, že asi budou pubertální léta těžká, až jí všichni budou říkat „díro“. Ale měla jsem kamarádku v Německu, jmenovala se Norah a to jméno se mi moc líbilo. Muž by chtěl spíš Dorotku, ale mě to přijde dlouhé.
@Petronka Z těch tří, když jsem to tak na první pohled viděla a přečetla tak jednoznačně Dorota Jiskrová
Tahle kombinace se mi líbí a u mě by vyhrála
. Sedí mi k tomu příjmení právě to delší jméno, ale je hlavní aby se jméno líbilo tobě a partnerovi
.