Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
605
16.6.14 19:29

My jsme teď u posledního váhali…vybírali jsme mezi Nathaniel, Nikolas, Derek, Kristián, Tobiash, Tadeash, Krystofer…nakonec máme Nikolase ale je to prostě Nikola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.6.14 19:31

@Mvkoty Uf - tak to šťastně dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
16.6.14 19:45
@martina1988 píše:
Kamarádky dcera se jmenuje Mia Olivia

trošku jako ozvěna :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
16.6.14 19:59

Muj byvaly se jmenoval Otakar-bajecne jmeno pro charismaticke muze :potlesk: a jeste se mi libi jmeno Andrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
16.6.14 20:04

@zelenaprisera je to zvláštní říkám ji Májo  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
16.6.14 21:37
@januschka píše:
Muj byvaly se jmenoval Otakar-bajecne jmeno pro charismaticke muze :potlesk: a jeste se mi libi jmeno Andrej

Jsem zvědavá na našeho Otakara, zatím je to takové stydlivé trdlo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
16.6.14 21:58

@hanka.br. proč uf???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
16.6.14 22:07

@Mvkoty Vy jste cizinci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
17.6.14 00:06

@hanka.br. ne ale nemáme české příjmení takže si můžeme dovolit dát takováto jmena…kdybych byla Nováková tak nad tím nepřemýšlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
17.6.14 00:29

Mne se od dob tanecnich zalibilo jmeno Linda, takze jsem se dockala a mam Lindicku. Jmeno univerzalni ve vsech jazycich. Pro kluka se mi nejvic libil Richard, ale kazdy nasvete to cte jinak, takze vede Max.
Jinak se mi libi moc i Jasmina nebo Antonie ci Stella.
Naopak si neumim predstavit malou holcicku se jmenem Bozena. :-) vidim hned postarsi damu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
17.6.14 00:34
@Mvkoty píše:
My jsme teď u posledního váhali…vybírali jsme mezi Nathaniel, Nikolas, Derek, Kristián, Tobiash, Tadeash, Krystofer…nakonec máme Nikolase ale je to prostě Nikola

Proč je ten Tobiáš/Tobias(Tobiah), Tadeáš/Thaddeus a Kryštof/Christopher tak komolený? By mě zajímalo, z jakého jazyka jsou tyto podoby jmen(to, co píšu já, je 1. česká a 2. anglická, toto vidím prvně 8o ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
17.6.14 00:48

Neustale nekde hlaskovat jmeno a prijmeni je narocne. Na ZŠ jsme meli kluka se jmenem Roman [Švec] a chudak se psal Schwetz.
Jinak kamaradka ma cizi prijmeni a dcera se jmenuje Valentina Dea. Kvuli druhemu jmenu musela mit posudek soudni znalkyne, takze ta 3 pismena ji vysla na tisic korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
17.6.14 01:03

Ahoj holky. Chtela bych poradit.Tak nejak si porad nejsem jista jmenem pro Klucinu k echt Ceskemu prijmeni. Pritel se jmenuje Jan ale jmena tohoto typu se nam uz proste nelibi.Jan,Jiri, Petr a td NE!…Mimochodem jsou to dost pouzivana jmena.Nebo aspon byla.Jako ceske jmeno chci, ale ne aby ho mela pulka Republiky, to me strasne odrazuje. Vysnene jmeno nemam… Jo prijmeni je Daněk. Pritel premyslel o Vojtikovy ( Vojtech) protoze se mu dost libi a v nasem okoli jich moc neni a vlastne ani nikdo z nasi rodiny je nema.Ale to prijmeni.Je to takovy tezky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
17.6.14 01:06

@martinka242 Barnabáš nebo Jeremiáš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
17.6.14 01:17

@lemanka :D No kamaradka dala Barnabase a jeste ted ztoho nemuzu.Rika mu Barny.Ja se narodila kolem jmen Zuzka, Bara, Mirek, sourozenci :) Proto me asi nektery jmena dost desi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze