Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@martinka242 píše:
Je to hezke jmeno.Ale take mi zni moc hravezivoitspelem si to vubec nemuzu predstavit. To sou mi veciZajimavy…
Mas pravdu je to hravy jmeno, mam kamarada ktery se jmenuje teodor a celej zivot se mu rika teo a pak mam kamaradku a ta se jmenuje lea… Jsou to pekna jmena…
My mame syna TADEASE a je to super mame zvlastni prijmeni tak jsme moc na vyber nemely…
Kdyby jsme mely holku tak jsme meli vybrany jmena vanesa, sofie, laura, karolina, krystyna, linda…
Moje kamaradka porodila holcicku a dala ji jmeno chelsea a k tomu ma tradicni ceske prijmeni… No hruza, ale jestli jim se to libi, tak je to jen jejich vec… ![]()
Pro kluka jsme meli vybrano tadeas, samuel, simon s hackem nad es…
@veronikaprazakova píše:
Kdyby jsme mely holku tak jsme meli vybrany jmena vanesa, sofie, laura, karolina, krystyna, linda…
To jako fakt, KrYstýna? Tak to jsem snad nikdy neviděla ![]()
@Fjodorka Třeba dcera Freje a Galatíkové se tak jmenuje. Ale taky by mi to přišlo divné - mně se to jméno taky líbí, ale chtěla bych po seversku Kristina.
@Fjodorka píše:
To jako fakt, KrYstýna? Tak to jsem snad nikdy neviděla
Vzdyt je to jedno jestli krystyna nebo kristina… Je to pro me uplne stejny, jen jinak napsane… To je jako vanessa a vanesa je to taky stejny jen o jedno s navic… ![]()
@KlariSi píše:
@Fjodorka Kamarádka má dceru a ta se jmenuje Anetta
To je jen o jedno t vica vyznam je to stejnej…
@Fjodorka píše:
To jako fakt, KrYstýna? Tak to jsem snad nikdy neviděla
To je jako kdyby si někdo prosadil jméno Domynyk. taky stejné, jen jinak napsané. ![]()
@veronikaprazakova píše:
To je jen o jedno t vica vyznam je to stejnej…
To jo no ![]()
@hanka.br. píše:
To je jako kdyby si někdo toosadil jméno Domynyk. taky stejné, jen jinak napsané.
No vydis a jakej je rozdi mezi ivetou a yvetou… Taky to tak je…
@veronikaprazakova píše:
No vydis a jakej je rozdi mezi ivetou a yvetou… Taky to tak je…
Dominik a Domynyk je asi stejný rozdíl jako vidíš a vydíš. Je to zkrátka blbě.