Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to TVUJ cas, TVOJE ochota, TVOJE pece a TVOJE penize. A jen TY rozhodujes, jakym zpusobem s nimi nalozis a komu je venujes.
Tvůj bratr je hlupák. A s takovým se těžko domluvíš. Osobně bych se kvůli dětem chovala stejně (myslím k jeho dětem) a jeho hloupé poznámky ignorovala.
Ty jo jak se znám, tak by mi bouchly saze a bylo by vymalováno. Odstřihla bych se a ať si oni kupují svým dětem co chtějí. To oni profitovali z tebe, ne ty z nich… bratr je vychcanej jak díra do sněhuláka…
Mě vůbec nejde o bratra
jde mi o ty jeho děti. Bratr s manželkou žijí od výplaty k výplatě a většinou se stane, že už koncem měsíce mají sotva na jídlo. A mě je těch dětí líto, výlety s rodiči žádné, a když už tak akorát na hory, protože tam se nemusí nic platit. Na což ti 3 vůbec nejsou, ale to se nedivím taky mě jako malou nebralo šlapání do kopců. Jinde než na hory je nevezmou a ani ty hory se nekonají moc často. Cca 1 za 2 měsíce.
na bratra bych se klidně vykvakla, ale přijde mi, že na to doplaceji ty děti.
Nemůžeš zachránit všechny děti světa. Teď budeš mít svou vlastní rodinu. Ony mají svoje rodiče. Může ti jich být líto, ale není to tvoje zodpovědnost…
@Anonymní píše:
Mě vůbec nejde o bratrajde mi o ty jeho děti. Bratr s manželkou žijí od výplaty k výplatě a většinou se stane, že už koncem měsíce mají sotva na jídlo. A mě je těch dětí líto, výlety s rodiči žádné, a když už tak akorát na hory, protože tam se nemusí nic platit. Na což ti 3 vůbec nejsou, ale to se nedivím taky mě jako malou nebralo šlapání do kopců. Jinde než na hory je nevezmou a ani ty hory se nekonají moc často. Cca 1 za 2 měsíce.
![]()
To je sice smutný a chápu Tvoje pocity, ale není to Tvoje vina a ani Tvůj problém. Je to věc jenom a pouze rodičů. A pokud chceš mít nějaký vlastní plnohodnotný život, tak to přijmi, jak to je. Nejsi Matka Tereza…promiň
Ty už jsi tady psala viď? O úplně tom samým. Minule ti to nic nedalo? ![]()
@Anonymní píše:
Mě vůbec nejde o bratrajde mi o ty jeho děti. Bratr s manželkou žijí od výplaty k výplatě a většinou se stane, že už koncem měsíce mají sotva na jídlo. A mě je těch dětí líto, výlety s rodiči žádné, a když už tak akorát na hory, protože tam se nemusí nic platit. Na což ti 3 vůbec nejsou, ale to se nedivím taky mě jako malou nebralo šlapání do kopců. Jinde než na hory je nevezmou a ani ty hory se nekonají moc často. Cca 1 za 2 měsíce.
![]()
Aha takze oni ziji od vyplaty k vyplate ale po tobe chteji, abys nechala nekolik tisic v zoo za plysaky? Tak to uz asi chapu, nejsou moc financne gramotni. Vyuzivaji te. Jsou vy. chcany jak dira do snehu. Jestli se chces vidat s jejich detma, delej to low cost, vezmi je na vylet, nabal nejakou dobrou svacinku atr. neutracej majlant a setri na svoji rodinu.
Nemají si pořizovat tři děti, když na to nemají. Můj brácha bere občas syna do kina, pokaždý mu dám na vstup + pití a bonbony. Musela bych se stydět, dát malýho jen tak bez ničeho. Tvůj brácha se pěkně vybarvil, dobrej vychcánek.
Mě zaráží, že na maminčin tenis je, ale děcka vám klidně hodí na krk
a ještě s kecama
jeho pošli do řitě a děti vídej jak to půjde, ti za debilní rodiče nemůžou ![]()
@neila píše:
Mě zaráží, že na maminčin tenis je, ale děcka vám klidně hodí na krka ještě s kecama
jeho pošli do řitě a děti vídej jak to půjde, ti za debilní rodiče nemůžou
Jo vlastne, tenis, ale prachy nemaj ![]()
To je proste klasicka zarlivost na penize, kdy si zvykli, ze jim davas prvni posledni a berou to jako tvoji povinnost, ne dobrou vuli.
Ja to mela s mati jese jak student. Kupovala jsem ji drahe dary z brigad, kremy, elektroniku. Jenomze potom brigada nebyla a trochu pozdeji jsem si nasla pritele. A nastala doba zarlivych scen typu „a kde mam krem?!“ a ze uz sve penize ocividne davam jinam. (Ne, ona mi nikdy tak drahy darek nekoupila)
Holka, ty a tím ale nic neuděláš. Nejsou to tvoje děti. Budeš teď mít své 3 děti… Oni si jich tedy neměli dělat tolik, když jsou na tom finančně tak blbě. Děti na to doplatí, ale ty za to fakt nemůžeš a nemůžeš je spasit. Na výlety nemají čas a peníze, na tenis jo
Navíc jak si dovoluje tvůj bratr urážet děti tvého budoucího muže (teď nevím, jaks to psala…fakani..tak jim říká?) ![]()
@ocean.mama píše:
Jo vlastne, tenis, ale prachy nemaj
Paninka si hraje na dámičku, ale vlastní děti klidně pověsí na krk (až příliš) hodné tetičce
naleštěná bída, nic víc… Rodinka k pohledání ![]()