Nevděčný bratr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26872
22.7.20 20:58

Je to TVUJ cas, TVOJE ochota, TVOJE pece a TVOJE penize. A jen TY rozhodujes, jakym zpusobem s nimi nalozis a komu je venujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
22.7.20 21:09

Tvůj bratr je hlupák. A s takovým se těžko domluvíš. Osobně bych se kvůli dětem chovala stejně (myslím k jeho dětem) a jeho hloupé poznámky ignorovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.20 21:19

Ty jo jak se znám, tak by mi bouchly saze a bylo by vymalováno. Odstřihla bych se a ať si oni kupují svým dětem co chtějí. To oni profitovali z tebe, ne ty z nich… bratr je vychcanej jak díra do sněhuláka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 21:21

Mě vůbec nejde o bratra :nevim: jde mi o ty jeho děti. Bratr s manželkou žijí od výplaty k výplatě a většinou se stane, že už koncem měsíce mají sotva na jídlo. A mě je těch dětí líto, výlety s rodiči žádné, a když už tak akorát na hory, protože tam se nemusí nic platit. Na což ti 3 vůbec nejsou, ale to se nedivím taky mě jako malou nebralo šlapání do kopců. Jinde než na hory je nevezmou a ani ty hory se nekonají moc často. Cca 1 za 2 měsíce. :nevim: :roll: na bratra bych se klidně vykvakla, ale přijde mi, že na to doplaceji ty děti.

• Citovat
  • Upravit
22.7.20 21:24

Nemůžeš zachránit všechny děti světa. Teď budeš mít svou vlastní rodinu. Ony mají svoje rodiče. Může ti jich být líto, ale není to tvoje zodpovědnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
22.7.20 21:33
@Anonymní píše:
Mě vůbec nejde o bratra :nevim: jde mi o ty jeho děti. Bratr s manželkou žijí od výplaty k výplatě a většinou se stane, že už koncem měsíce mají sotva na jídlo. A mě je těch dětí líto, výlety s rodiči žádné, a když už tak akorát na hory, protože tam se nemusí nic platit. Na což ti 3 vůbec nejsou, ale to se nedivím taky mě jako malou nebralo šlapání do kopců. Jinde než na hory je nevezmou a ani ty hory se nekonají moc často. Cca 1 za 2 měsíce. :nevim: :roll: na bratra bych se klidně vykvakla, ale přijde mi, že na to doplaceji ty děti.

To je sice smutný a chápu Tvoje pocity, ale není to Tvoje vina a ani Tvůj problém. Je to věc jenom a pouze rodičů. A pokud chceš mít nějaký vlastní plnohodnotný život, tak to přijmi, jak to je. Nejsi Matka Tereza…promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
22.7.20 21:55

Ty už jsi tady psala viď? O úplně tom samým. Minule ti to nic nedalo? :think:

• Citovat
  • Upravit
1074
22.7.20 22:03
@Anonymní píše:
Mě vůbec nejde o bratra :nevim: jde mi o ty jeho děti. Bratr s manželkou žijí od výplaty k výplatě a většinou se stane, že už koncem měsíce mají sotva na jídlo. A mě je těch dětí líto, výlety s rodiči žádné, a když už tak akorát na hory, protože tam se nemusí nic platit. Na což ti 3 vůbec nejsou, ale to se nedivím taky mě jako malou nebralo šlapání do kopců. Jinde než na hory je nevezmou a ani ty hory se nekonají moc často. Cca 1 za 2 měsíce. :nevim: :roll: na bratra bych se klidně vykvakla, ale přijde mi, že na to doplaceji ty děti.

Aha takze oni ziji od vyplaty k vyplate ale po tobe chteji, abys nechala nekolik tisic v zoo za plysaky? Tak to uz asi chapu, nejsou moc financne gramotni. Vyuzivaji te. Jsou vy. chcany jak dira do snehu. Jestli se chces vidat s jejich detma, delej to low cost, vezmi je na vylet, nabal nejakou dobrou svacinku atr. neutracej majlant a setri na svoji rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
22.7.20 22:08

Nemají si pořizovat tři děti, když na to nemají. Můj brácha bere občas syna do kina, pokaždý mu dám na vstup + pití a bonbony. Musela bych se stydět, dát malýho jen tak bez ničeho. Tvůj brácha se pěkně vybarvil, dobrej vychcánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.7.20 22:09

Mě zaráží, že na maminčin tenis je, ale děcka vám klidně hodí na krk :palec: a ještě s kecama :roll: jeho pošli do řitě a děti vídej jak to půjde, ti za debilní rodiče nemůžou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
22.7.20 22:11
@neila píše:
Mě zaráží, že na maminčin tenis je, ale děcka vám klidně hodí na krk :palec: a ještě s kecama :roll: jeho pošli do řitě a děti vídej jak to půjde, ti za debilní rodiče nemůžou :palec:

Jo vlastne, tenis, ale prachy nemaj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.20 22:23

To je proste klasicka zarlivost na penize, kdy si zvykli, ze jim davas prvni posledni a berou to jako tvoji povinnost, ne dobrou vuli.

Ja to mela s mati jese jak student. Kupovala jsem ji drahe dary z brigad, kremy, elektroniku. Jenomze potom brigada nebyla a trochu pozdeji jsem si nasla pritele. A nastala doba zarlivych scen typu „a kde mam krem?!“ a ze uz sve penize ocividne davam jinam. (Ne, ona mi nikdy tak drahy darek nekoupila)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.20 22:27

@Meredithx nene nepsala jsem tady

• Citovat
  • Upravit
3353
22.7.20 22:28

Holka, ty a tím ale nic neuděláš. Nejsou to tvoje děti. Budeš teď mít své 3 děti… Oni si jich tedy neměli dělat tolik, když jsou na tom finančně tak blbě. Děti na to doplatí, ale ty za to fakt nemůžeš a nemůžeš je spasit. Na výlety nemají čas a peníze, na tenis jo :roll: Navíc jak si dovoluje tvůj bratr urážet děti tvého budoucího muže (teď nevím, jaks to psala…fakani..tak jim říká?) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
22.7.20 22:28
@ocean.mama píše:
Jo vlastne, tenis, ale prachy nemaj :)

Paninka si hraje na dámičku, ale vlastní děti klidně pověsí na krk (až příliš) hodné tetičce :jazyk: naleštěná bída, nic víc… Rodinka k pohledání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová