Podvedl mě se ženou ze stejné vesnice. Nevím jak dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12325
12.9.25 21:36

To nevymyslis… Tohle bych ja osobne nedala, jeste na vesnici. Takove veci se s tebou tahnou uz naporad :nevim: bych mu zamavala a nasla si partnera, ktery si te bude vazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
12.9.25 21:53
@Apolena05 píše: Více

Mně mokrej hadr těžko pomůže.

A to si ta ženská tedy musí nechat všechno líbit. Protože je na mateřský. Protože nemá vlastní příjem. Protože má daleko rodinu a je od ní odříznutá. Fajn. Tak to si chlapi, co mají ženu doma s malými dětmi, můžou fakt dělat, co chtějí. Chodit za jinýma, nedávat peníze na domácnost, vyčítat ženě, že není tak atraktivní, jako byla před dětmi. A ženě nezbyde nic jiného, než si to všechno nechat líbit. A nikdo s tím nic neudělá. Paráda. Skvělý návod. Díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
12.9.25 21:54
@mroe píše: Více

Já ti rozumím, ale fakt si myslíš, že i kdyby doma bouchla pěstí do stolu ve snaze nastavit nějaká pravidla, aby i ona na sebe měla svůj čas a prostor, že jí on vyjde s radostí vstříct? :D
Tak to si fakt nemyslím. A už vůbec ne, že by zakladatelka toužila někde po večerech trajdat s kámoškama nebo po nějakých kosmetických salonech. :P
Na to podle mě, nemá zkrátka povahu, aby si to všechno s úplným klidem užívala. Pochybuju o tom. Určitě by myslela alespoň na to roční dítko.
Ale jinak ani to, že spolu zůstanou, protože na rozvod přece jen nedojde a případně se rozhodnou oba žít podle svého, aby teda ani jeden z nich nijak a v ničem nestrádal, tak to stejně odnesou převážně ty děti. Ať je to tak nebo tak. :?
Takže ani to, bohužel není žádným dlouhodobým řešením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.25 22:22

Vlastně největší ponížení. Ještě s ženskou z totožné dědiny, takže cejch na očích pořád. Jo taky takovou znám. Její starej kozel před duchodem z dolní části vsi si upletl dokonce špunta s paní mého věku, tedy mladou z horního konce vsi, která má manžela v důchodovém věku. Podvedená paní před duchodem je s tím asi smířená, protože přeci jen majetky…a mezitím pan kanec se s mladou paní ukazuje na veřejnosti a spolu se vysmívají nejen paní před duchodem ale i celé vesnici a Mladá paní se na akcích houpe na kolénku pana kance před důchodem a vedle ní sedí její pan v důchodu a usmívá se jako slunéčko na hnoji. LOL 8o

• Citovat
  • Upravit
34350
13.9.25 04:16
@Pe.M.1 píše: Více

Myslis to dobre, ale kdyz si prectes co psala zakladatelka, tak to asi neklapne. Ona muze udelat co bude chtit, ale co ty deti?
Kdyz bude chtit odejit k rodine co je daleko, a chlap nedovoli aby vzala deti, ma jit sama?
Kdyz bude chtit na brigadu a on s detmi doma nebude, kam je da? Jo, je to desne nefer, a nemelo by to tak byt, ale bohuzel je.
Zkusit to kazdopadne muze, za to nic neda. Ty deti nejsou jen jeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34350
13.9.25 04:18
@Anonymní píše: Více

No ty jo. Holt nekdo nema zadnou soudnost. A takovych lidi je hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.25 07:17

Asi chápu i potřebu zachování rodiny, ale tohle chování od něj tě stejně vnitřně zničí.

Sama jsme po nevěře, ale jednou by můj manžel řekl, že to byla moje vina a letěl by v ten moment na chodník, ano, měli jsme krizi a víme o ní oba, ale když přišlo na to najít viníka, ani se neopovazil říct, že jsme to já. Řekl, že to bylo jeho špatné rozhodnutí, to takto vyřešit…to stejné kdyby na mě jen jednou vykriknul,,tak se rozveď,, místo toho, aby mě vyslechnul nebo se mnou o té věci mluvil, tak taky letí. Naštěstí to manžel opravdu bral jako schoji chybu a selhání a tak se k tomu postavil a proto, se to vyplatilo zachránit a teď si šťastně žijeme dál.

Děti jsou důležité, nejdůležitější a udělám pro ně první poslední, ale nedokázala bych žít ve vztahu bez lásky. Takže jsem musela v první řadě vědět, zda ten vztah chce udržet kvůli mě. No…dokazuje mi to už 6 let každej den. Od té doby si přijdu jako v pohádce. Začátky byli těžké, ale jakmile jsme přestala pochybovat, že se tak začal chovat účelově a že až zjistí, že je to v pohodě tak přestane, tak to všechno začalo fungovat líp a on se už 6 let nepřestal snažit.

Píšeš i o milence, což je dost zásadní, manzelova milenka byla už ze hry a i když ona k němu tihnula i pak, řekl jí jaká byla realita jejich scházení a dala pokoj.
Pokud ty ji potkávás často a ještě je to mr*ha tak bych se trochu bála. Takové dokážou milence pronásledovat a zkoušet i jeho rodinu dost dlouho :(
Bála bych se aby jsi neskončila jako uzlíček nervů a nešťastná :(

• Citovat
  • Upravit
2880
13.9.25 07:56
@Hojuza píše: Více

No a co jako cekala jineho? Poridi si prvni dite, u nej jako otec nefunguje, tak si s nim poridi druhe a je preekvapena, ze porad nefunguje?? No tak to snad ji musi byt jasne, ze rozvodem se z nej perfektni otec nestane. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
13.9.25 08:30

To co se stalo je neomluvitelné. Je to jeho chyba, on zahnul protože nezná věrnost, má slabou vůli, sebevědomí a zradil. Tohle je situace dost na prd. Rozvod? Nechal bych se rozvést a zapomněl na něho, našel si někoho nového. Děcka pokud jsou takhle malá by to měla zvládnout. Nevím jaký byl otec, ale bohužel stalo se, je to neodpustitelné a hlavně se to může opakovat. Ztratil důvěru a to je velmi cenná věc bez které to nikdy nebude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
13.9.25 09:13

@Pe.M.1
No líbit se Ti to nemusí, ale pokud ženská při výběru otce svých dětí udělá hodně velký přešlap a nemá původní rodinu, která by ji finančně i jinak podpořila, tak dopadne přesně tak jak popisuješ.
Sama snad uznáš, že Tvoje předchozí rady nechat děti chlapovi, jít do spolubydlení ap. jsou v praxi neproveditelné nesmysly. A to ani nemluvím o tom, že žádná normální máma nenechá polovinu času roční dítě chlapovi, který se o něj postarat neumí, ale hlavně ani nechce.
Já bych už na základce zrušila spoustu předmětů, který kdyby tam nebyly, tak děti vůbec o nic nepřijdou a zavedla bych jednak něco ohledně finanční gramotnosti a druhak něco o výběru matky/otce svých budoucích dětí.
Protože přiznejme si, pokud si pořídíš děti s dostatečně velkým kre. ténem/ krá. vou jsi minimálně do doby jejich dospělosti a hlavně soběstačnosti v pasti ze které v podstatě není úniku. A v drtivé většině případů jsou to matky, které to odnášejí mnohem víc než otcové, čemuž naše zákony intenzivně nahrávají.
Ale to už se dostáváme někam jinam. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
13.9.25 09:19
@Anonymní píše: Více

A Ty jsi naprosto typická vesnická drbna a strážkyně morálky a počestnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1241
13.9.25 09:22
@Ketris píše: Více

Což bude se dvěma maličkými dětmi úplná hračka. :palec:
Nic to ale nemění na tom, že zakladatelky chlap je zme.tek a celá ta situace je na houno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35483
13.9.25 10:13

Zakladatelka svymi rozhodnutimi dosti zasadne pomohla tomu, jak na tom ted je( vyber partnera, na ktereho vsechno vsadila, bez zazemi, dve deti, kdyz uz po prvnim mela zpozornet) A proto ji nezbyva, nez sebrat zbytky zdraveho rozumu a udelat aspon, co se da. Od nej odejit asi hned nemuze, neni kam a nema prostredky, ma moc male dite. Nezbyva nez fakt bouchnout do stolu a nastolit jina pravidla( jak to udelat, musi posoudit sama, muze to byt i klidne potichu a pomalu). Potrebuje ziskat cas a ztracene sebevedomi. V nejhorsim to dopadne stejne tak, jak to muze dopadnout hned. Rozvodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35483
13.9.25 10:17

Mela by se konecne zacit spolehat sama na sebe. Hlavne se hned nepovesit na krk nekomu jinemu. Zadnej chlap si nebude vazit zeny, ktera si nevazi sama sebe a neumi bojovat za svoje prava. A co si o tom mysli vesnice? Vsichn lidi nejsou hloupi a i jim se deji takove veci. Co si o me mysli blbec, je mi srdecne fuk. Ostatni to pochopi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
13.9.25 12:44

@Apolena05
Ono by to nebylo napořád. Navrhnutí zmíněného a uvádění do praxe spolu s podáním žaloby na rozvod a ujištěním, že mu ty děti budu dávat co nejčastěji, nejlépe fifty fifty, by ho za x dnů či týdnů dostalo tam, že by pro záchranu rodiny šel bydlet i na opuštěnou hájenku. Samozřejmě, že by tu péči horko těžko zvládal. A o tom to je.
Jestli jeho máma, kterou by požádal o pomoc s dětmi, za něco stojí, dala by mu jednu zpráva, jednu zleva a řekla, můžeš si za to sám. A pokud by chtěl do baráku nějakou adeptku, každá normální se mu vykašle, aby místo zábavy a výletů měla na krku jeho děti.
Je úplná utopie, že jeho žena nastolí pravidla, jak přijdeš z práce, předávám ti děti, dokud jim neuděláš kaši, nevykoupeš je a neuspíš. Tohle fungovat nebude, on se jí vysměje, stejně jako s čímkoli jiným. Vykašle se jí na starání se o deti. Ona bohužel není ta, co by rozdávala karty. A on to moc dobře ví. Kdežto když za ním přijde s rozvodem, který může a nemusí být, tak na něj bude moc vidět, a on, i kdyby každý víkend je měl, se starat bude muset. Při troše dobré vůle se podnájem v nejbližším městě najít dá, brigáda na celé víkendy taky. Až si on představí po několika víkendech střídavku, tak mu bude jasný, jak si to sám po…l.
Přístup ženy při jakémkoli počinu muže je hodně důležitý. Pokud zakladatelka složí ruce do klína a dá světu najevo, že je podvedená chudinka, která udělá cokoli za záchranu úplné rodiny, neboť ji nic jiného nezbývá, tak si tu větev pod sebou podřízla sama.
Jakmile jsou ty síly v něčem nevyrovnané, vždycky to někdo odnese. Kdyby zakladatelka měla ve městě vlastní byt už před svatbou a držela si ho, jakmile by měla dobře placené zaměstnání a od začátku po něm vyžadovala spolupráci ohledně dětí, ten by si rozmyslel hledat si avantýry a ještě ve své vesnici.
Dodávám, že tohle manželství k zániku asi spěje stejně, takže ty roky, které s ním zůstane, jsou zabité, odepsané a k ničemu. Bude to pro ni pouze čekací doba. Až půjde do práce, až si najde bydlení, až našetří.
Nakonec kdyby se nerozvedli a odstěhovala se, má nárok na stejnou životní úroveň. Ať ji bydlení zaplatí, ať si do baráku tahá, koho chce a v pátek cestou z práce ať si u ní vyzvedne děti a vrátí je v pondělí ráno, až do ní pojede.
Chlap, co má roupy, potřebuje zaměstnat.
Ona žádná podváděná manželka s malými dětmi nemá na kontě Bavory a žádná nemá ani záložní plán, kde bydlet, kdyby to krachlo. A řada jich dokáže odejít.
To by si ženské musely nechat všechno líbit. A málokterá z té jeho vesnice s takovým půjde do veřejně přiznaného vztahu. Maximálně si bokem užít a nazdar. Protože jestli ji to jen trochu myslí, nebude chtít být ve stejné situaci, jako je teď jeho žena.
Moje příkré řady nejsou vodítko, aby se jimi zakladatelka doslova řídila. Píšu je, aby si z nich něco vzala, cokoliv, co jí někam posune, kamkoliv. Ona je na mateřské, do práce nechodí, ona může jet na delší návštěvu k rodičům, tam si zmapovat situaci, co by šlo, rodiče, pokud třeba mají jen ji, můžou být, domek prodat a odstěhovat se, aby byli blíž, jsou to hypotetické úvahy, ale vždycky se něco dá udělat. Sedět s rukama v klíně a nechat si všechno líbit, z toho zakladatelka užitek mít asi nebude…škoda, že se jí neozval někdo, kdo tím během mateřské prošel, aby ji napsal, jak to vyřešil on…nám se to tady mluví, my v té situaci nejsme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí