Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
X týdnů je ještě brzo, bude to horší - bude se ti to točit v hlavě nepřetržitě, nebudeš moct usínat. Pro mě to bylo nejhorší až po několika měsících, to se mi to vracelo v hlavě pořád, skoro jako posttraumatická stresová porucha. Teď je to něco přes rok (co jsem se to dozvěděl) ale myslím, že zapomenout úplně se na to nedá nikdy…
Příspěvek upraven 12.02.26 v 09:36
Chápu, zkušenosti jsou nepřenosné a já si k tomu taky musela dojít sama ![]()
Manžel je skutečně miláček! On souloží s cizí ženskou, je závislý na sextingu a TEBE posílá k psychologovi? ![]()
Jinak ne, tenhle se nezmění, jen si dá teď nějakou dobu pozor a pak se to bude opakovat. Ty jsi na něm evidentně emočně závislá, takže neodejdeš a časem tě to zničí.
Tohle by mi vadilo víc než nevěra, muž mi věrný není, já jemu taky ne, ale tady ten spisovatel, to by mi nesedělo, je to trapné, nemám ráda takové muže, on tímto žije a nikdy s tím nepřestane, když, tak na chvíli a bude si ty konverzace potom víc hlídat.
Nakonec půjdete od sebe nebo se s tím naučíš žít.
Můžu se zeptat těch, co se jejích muž po nevěře snaží - jak to vypadá konkrétně, co dělá? Co od něj očekáváte, aby se vrátila důvěra? A případně ještě co děláte pro záchranu vztahu vy nebo počítáte s tím, že vina je jen u něj? Řešíme taky nevěru a problémy a tohle je věc, na kterou nemůžeme najít odpověď. Tak by mě právě zajímalo, co se u vás dělá pro tu záchranu.
@Klopotkova píše: Více
Jj, nebudu to tady zakladatelce plevelit. Tohle je snad nový živočišný druh, chlapi, kteří píšou o vášnivém sexu a když přijde na věc, tak to vypadá jako když to vidí poprvý
To chceš fakt ![]()
A co bys na nevěře chtěla spravovat? Nevěra je VŽDY konečná, vždy! Jakmile on nebo ona si NEVÁŽÍ svého partnera, tak není co řešit dál a čau. Tam není prostor na nápravu, jakmile je tam někdo třetí, tak je na čase opustit hru. Při odpuštění nevěry si tě partner už nikdy nebude vážit a vždy bude v posteli myslet na jinou 😘
Tak ono taky najit nekoho na FWB je docela tezka disciplina…ne kazdy je toho schopen a vyhovovalo by mu to po cas nejakeho obdobi…
Ten příspěvek zásadně mění situaci. Chlap si roky vypisuje, dělal to vždy. Takoví s tím nepřestanou. On je takový ubohý chudáček, spisovatel. Vypisování má jako koníček.
@Salome123 píše: VíceAno, ublížil mi. Ano, lhal. To nijak nezlehčuji.
Zároveň ale vidím, že se snaží, je otevřenější než kdy dřív a pracuje na sobě. Na terapii chodíme oba. Není to tak, že by mě někam „posílal“. Když je člověk zraněný, jde k odborníkovi – v mem případě je to na psychologa. Když někoho postřelí, také si tu ránu nezačne léčit sám doma – a už vůbec ji nenechá léčit tím, kdo ho postřelil. Jde k lékaři.
Máme jasnou domluvu, jak řešit případné pokušení, a poprvé mám pocit, že o svých slabostech mluví napřímo.
Chci mu dát šanci. Ne proto, že jsem slepá nebo závislá, ale proto, že vidím snahu a změnu. Jestli bude skutečná a dlouhodobá, ukáže čas.
Máme jasnou domluvu, jak řešit případné pokušení
Tohle mě zaujalo. Jak? Za každý pokus o zprávu virtuální milence klackem přes prsty
? Nebo 20 sedů-lehů, by mohl mít brzy six pack. Asi to taky takhle začnu řešit, když mě přepadne touha nějakému takovému spisovateli odepisovat ![]()
Tenhle příspěvek jsem přehlédla. Ale je dost podstatný a taky dost mění celou situaci. Opravdu chceš zůstat s někým, kdo tě podvedl takovýmhle způsobem? Nevěra bolí vždycky, ale jsou situace, které se dají pochopit a můžou tomu vztahu i něco přinést. Tenhle případ to ale není. A promiň, ale on tě nemiluje a nejspíš ani nikdy nemiloval a to by mě mrzelo nejvíc.