Nevěřím mu...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
5.7.16 09:31

Situace me samozrejme mrzi, ale pokud ho nemilujes, tak proc to resis? Taky si nekoho najdi. Kamaradku, kamarada, kohokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
5.7.16 09:32

Sem stejneho nazoru jak @Šarlota4 kdyz ho nemilujes proc zarlis? :think: a kdyz to vi ze ho nemilejes tak se ani nedivim ze si pise s jinou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
5.7.16 10:05

Se zenskyma, co si udelaji dite po par mesicich vztahu, se ted nejak roztrhl pytel. To je ted nejaka nova moda?

Zakladatelko, proc ti prijde schudnejsi financne viset na nem nez na rodine? Jak nemate penize? Kdyz si vykuruje?! To ze na nem budes viset, si prece vedela uz pred deckem, nebo ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
5.7.16 10:27

Mně to příjde trošku sobecké. Ano ublížil ti a možná i proto jsi ho přestala milovat.On ale teď ví, že ho nemiluješ, tak může i citově strádat. Chápu tebe i jeho. Spolu ale šťastní nejspíš nebudete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
5.7.16 10:31

@LucianS ne, neni to tak, to je tim, ze tu nechodis dlouho, tak ti to tak prijde, ze zacatku se mi taky tak jevilo ;) Mimino je server predevsim pro matky a veci kolem decek, takze logicky jich tady bude spoustu zenskych s ditetem a i hodne „samozivitelek“, ktere nemaji zadnou kamosku tak to pisou verejne a ulevuji si tady. Takze realita je samozrejme jina nez tady na tomhle webu, kde se mele furt donekonecna to same tema jen v ruznych obmenach bez reseni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.7.16 10:44
@Šarlota4 píše:
Co chces radit? Kdyz ho nemilujes a planujes odejit muze ti byt preci jedno s kym si pise nebo s kym spi ne? Nebo se bojis, ze on by se zdejchnul driv nez ty i s vasim druhym prijmem? Moc tomu nerozumim, kdyz ho nechces.

No jasný, pises to dobře. Jenže on mi to do očí neřekne. Když se zeptam tak mele a mele. Vím jak to umí se svojí rodinou, tak si říkám že mě si taky nalze co chce. A když se pohadame a on pak přijde, obejme mě tak si automaticky mysli, že je vše v pořádku. Pořád spolu máme vztah, díte. Pořád jsme rodina. Takže nechápu jeho potřebu být s ní čas od času v kontaktu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.7.16 11:09
@Ondrášovka.N píše:
Situace me samozrejme mrzi, ale pokud ho nemilujes, tak proc to resis? Taky si nekoho najdi. Kamaradku, kamarada, kohokoliv

No nemám čas ani náladu řešit jiného chlapa. Ani by to nebylo řešení. Tohle já nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.7.16 11:11
@AjinaVlada píše:
Sem stejneho nazoru jak @Šarlota4 kdyz ho nemilujes proc zarlis? :think: a kdyz to vi ze ho nemilejes tak se ani nedivim ze si pise s jinou :nevim:

Někdy je mi fakt líto, že ho nemiluji. Jindy mi přijde, že sama nevím. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.7.16 11:14

@PavluškaH : on si mysli že spolu budeme do konce života. Ne že bych mu to říkala, spíše naopak. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.7.16 11:21

@LucianS : ano, jenže už se stalo. Mimi na cestě, naše zodpovědnost. Je to hloupé, ale dítě mohlo něco změnit. Alespoň přítel se chová jinak (lépe), my jsme před mimcem byli jak italská rodina. Řev, rozbíjení věci, nikdy ale žádné násilí. Jenom jsme byli trošku živější. Mimi je perfektní, jenom ta láska tu chybí a s tím se veze všechno
:,( a peníze? S ním jsme na tom dobře, bez něj nemám ani na plenky..je to složité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
5.7.16 11:35
@senozaty píše:
No nemám čas ani náladu řešit jiného chlapa. Ani by to nebylo řešení. Tohle já nedělám.

Tak pokud ho nemilujes, a nechces s nim byt, tak ho aspon prestan buzerovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40537
5.7.16 11:37
@senozaty píše:
@LucianS : ano, jenže už se stalo. Mimi na cestě, naše zodpovědnost. Je to hloupé, ale dítě mohlo něco změnit. Alespoň přítel se chová jinak (lépe), my jsme před mimcem byli jak italská rodina. Řev, rozbíjení věci, nikdy ale žádné násilí. Jenom jsme byli trošku živější. Mimi je perfektní, jenom ta láska tu chybí a s tím se veze všechno :,( a peníze? S ním jsme na tom dobře, bez něj nemám ani na plenky..je to složité..

Tak budeš muset se s ním snažit vyjít, když nemáš ani na pleny :think:
A určitě se nehádat před dítětem, to za nic nemůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.7.16 11:52
@senozaty píše:
Ahoj holky. Potřebuji poradit. Už jsem na prášky. S přítelem jsme spolu přes 2 roky. Nyní spolu máme 2 měsíčního chlapečka.
Když jsme spolu začínali chodit, bylo to divoké, nespoutané a krásné. Milovali jsme se. Tedy to jsem si alespoň myslela já. Pak jsem zjistila, že chodí za jednou holkou. Prostě mě podváděl, ale to on nikdy nepřizná. Prej že s ní chodil jenom na cigo a takové kecy. Ok. Chtěla jsem to ukončit, jenže jsem tehdy zjistila že jsem těhotná. Nyní je to už skoro rok a pul, s tou holkou se nevida. Občas si napíšou na fb a to pěnim. Několikrát jsem ho upozorňovala na to, že mi to vadí. Co si to vůbec dovoluje, ať si ji vymaže z přátel a že vůbec nechápu co z toho má a že tímhle že mě dělá akorát debila. Vše mi vždy odkyve, že mám pravdu a jak mě miluje a z přátel si ji vymaže. Jenže dnes jsem přijela od 3 denní návštěvy u mých rodičů a koukam, že si s ní zase psal a skemral o schůzku (jenom cigo).
Už fakt nevím co s tím. Nehorazne mě štve. Nevěřím mu, nemiluji ho, ale kvůli malému nemám jak situaci změnit. Jsme bez peněz a bez jeho příjmu by mi za chvilku chodilo jenom 3800. Musíme vydržet než si začnu vydělávat.
Jinak je hodný, pozorný od té doby co je malej, je to v pohodě. On ví, že ho nemiluji, ale pořád doufá, že se to změní. Ale já už k němu důvěru nikdy mít nebudu, ještě když se chová takhle…
Teď mě asi ukamenujete názor, proč s ním jsem, ať odejdu atd. Ano máte pravdu, jenže ja na to nemam. Raději počkám az si udělám živnost a budu mit svoje peníze. Nechci nikomu viset na krku - rodicum, babi. I když vím, že by mi pomohli, nemůžu.
Děkuji za přečtení a názory. Nemám se komu moc svěřovat.

Když by jsi ho už vůbec nemilovala, tak by ti to tolik nevadilo. Ujasni si,
co očekáváš od vašeho vztahu do budoucna. Každopádně udělat si živnost, a postavit se na vlastní nohy je dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
5.7.16 12:22
@senozaty píše:
@LucianS : ano, jenže už se stalo. Mimi na cestě, naše zodpovědnost. Je to hloupé, ale dítě mohlo něco změnit. Alespoň přítel se chová jinak (lépe), my jsme před mimcem byli jak italská rodina. Řev, rozbíjení věci, nikdy ale žádné násilí. Jenom jsme byli trošku živější. Mimi je perfektní, jenom ta láska tu chybí a s tím se veze všechno :,( a peníze? S ním jsme na tom dobře, bez něj nemám ani na plenky..je to složité..

Ano, zodpovednost. To je presne to, co vam chybelo, kdyz jste se meli poradne chranit a taky kdyz jste se rozhodovali, zda si to nechat nebo ne. Rekni mi, co si od vas to dite do zivota ponese? Je spravne na sebe rvat, rozbijet veci a byt spolu pro penize? No jasne ze mimi je perfektni, ale to jen do doby, nez se od vas zacne ucit tady ty silenosti. Tak hlavne ze se nemusit bat, ze by ses nekdy trapila ze si sla na potrat, je preci jedno, jestli to dite je stastne, hlavne ze zije :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
5.7.16 13:31

@Chytrak No ja ja to prave na zacatku brala jinak, litovala jsem tento druh zen. Ted uz ne, to fat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí