Nevěrná - bez výčitek!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3232
21.12.14 12:47
@Sonarka píše: Tak samozřejmě, i žena potřebuje mít pocit, že je žádoucí a atraktivní a když se jí ho doma nedostává..pak je jen otázkou času, kdy přijde někdo, kdo jí ten pocit dodá ;) I my ženy máme své ego a umíme být velmi ješitné.

dobre, pak me napada otazka, proc to udela i zenska, kterou chlap doslova „na rukou nosi“ a ma i to co nikdy v zivote pred tim nemela, peci, lasku, je obletovana a stejne ma potrebu si obcas „odskocit“ za nekym jinym, ze by to bylo vrozene, se zvysovanim sebevedomi to asi, tyhle pripady, nemaji mnoho spolecneho
nebo, ze by obcas potrebovala i tech par facek, aby si uvedomila, ze ta nuda neni dobry radce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
21.12.14 14:44
@Pesimista píše:
dobre, pak me napada otazka, proc to udela i zenska, kterou chlap doslova „na rukou nosi“ a ma i to co nikdy v zivote pred tim nemela, peci, lasku, je obletovana a stejne ma potrebu si obcas „odskocit“ za nekym jinym, ze by to bylo vrozene, se zvysovanim sebevedomi to asi, tyhle pripady, nemaji mnoho spolecneho
nebo, ze by obcas potrebovala i tech par facek, aby si uvedomila, ze ta nuda neni dobry radce

To je zase další extrém - partner, který ženu na rukou nosí a dělá pro ni první poslední a ona si toho neváží a hledá jinde..a proč? Možná proto, že člověk nejvíc touží po tom, co nemůže mít a přehnaná láska zkrátka dusí, ono všeho moc škodí a abychom si něčeho či někoho vážili, musíme to dostávat po malých dávkách, tak abychom po tom stále toužilg a na další dávku se těšili ;)..a pak je tu další možnost, jak jsi sám napsal - někdo to v sobě zkrátka má, touhu po vzrušení, dobrodružství, dramatu..ať už se partner doma snaží sebevíc, nenadělá nic..v lásce zkrátka žádná logika neexistuje.

• Citovat
  • Upravit
411
26.2.15 00:32
@Pesimista píše:
dobre, pak me napada otazka, proc to udela i zenska, kterou chlap doslova „na rukou nosi“ a ma i to co nikdy v zivote pred tim nemela, peci, lasku, je obletovana a stejne ma potrebu si obcas „odskocit“ za nekym jinym,

mozna protoze to ma vecne na taliri, co pro ni jeji chlap dela. Nehlede, nekoho ‚na rukou nosit‘ muze byt docela dobry zpusob manipulace a po nejake dobe ta dotycna potrebuje byt sama sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
26.2.15 08:33
@hradnipani píše: mozna .. po nejake dobe ta dotycna potrebuje byt sama sebou..

ja nemel na mysli manipulatory, ale normalniho milujiciho chlapa, takze lepsi je, zenske radej trosku „pritahnout kohoutek“ nez ji dat vse, vcetne volnosti a svobody :think:
Jinymi slovy, blb chlap, ktery si zenskou rozmazluje, ona si stejne nakonec musi jit zasukat jinam, diky za uvedeni do reality :zed: :zed:
Ale kdyz si chlap odskoci, to je tu narku, jaky jsou ti chlapi k***ci a podobne, jake jsou ty pobehlice hrozne :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
26.2.15 18:00
@Pesimista píše:
ja nemel na mysli manipulatory, ale normalniho milujiciho chlapa, takze lepsi je, zenske radej trosku „pritahnout kohoutek“ nez ji dat vse, vcetne volnosti a svobody :think:
Jinymi slovy, blb chlap, ktery si zenskou rozmazluje, ona si stejne nakonec musi jit zasukat jinam, diky za uvedeni do reality :zed: :zed:
Ale kdyz si chlap odskoci, to je tu narku, jaky jsou ti chlapi k***ci a podobne, jake jsou ty pobehlice hrozne :zed: :zed:

ale tak jsem to vubec nemyslela a nesouhlasim, ze je lepsi ‚pritahnout kohoutek‘, jen jsem chtela rict, ze nekdy ten obetujici partner (a je jedno zda se jedna o zenu nebo o muze) tim svym chovanim (tou dobrotou), muze zacit toho druheho ‚dusit‘.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
26.2.15 18:38
@hradnipani píše: tim svym chovanim (tou dobrotou), muze zacit toho druheho ‚dusit‘.

to je Pravda, ale tohle jsme nemyslel, ja mel na mysli normalni jedince, ne patologicke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.15 19:04
@Verluka píše:
Ježiši co to tady zas řešíme, nechápu proč jsi od toho šílence už dávno neutekla nebo mu nenechala sbaleno za dveřma a pokud se ho tak bojíš, měla jsi ho už dávno udat. Nechávat se terorizovat někým kdo se navíc nedokáže postarat sám o sebe, to je trochu moc. Milenec je v tomhle příběhu nepodstatný, prioritní je podle mne se opravdu zbavit a to radikalně a navždy toho svého přítele.Ještě mne napadlo, jestli nás tu zas někdo netahá za nos, je to totiž trošku podezřelé :think:
:potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
411
26.2.15 20:25
@Pesimista píše:
to je Pravda, ale tohle jsme nemyslel, ja mel na mysli normalni jedince, ne patologicke

tak normalni jedinec (zena I muz) si nic takoveho nezaslouzi a vuci tem je nevera svinarna. ale ty mezilidske vztahy nejsou jednoduche. :pankac: ps. zdravim Plzenaka. ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
27.2.15 12:51
@hradnipani píše:
tak normalni jedinec (zena I muz) si nic takoveho nezaslouzi a vuci tem je nevera svinarna. ale ty mezilidske vztahy nejsou jednoduche. :pankac: ps. zdravim Plzenaka. ;o)

Aha, takze když si zašuka někde ženska, tak se tomu říká „složité mezilidské vztahy“, alespoň už vím, co mám říkat, až zase další chudák bude brečet, jak ho ta jeho milovaná „mezilidsky“ ojebala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
semik7
27.2.15 13:01
@Pesimista píše:
nebo, ze by obcas potrebovala i tech par facek, aby si uvedomila, ze ta nuda neni dobry radce

v tom případě jí pálí dobré bydlo 8) a co z toho všeho vyplývá napdsal si tu asi všechny varianty nevěry proč, co a jak… myslím že s to pořád u některých" ženských točí v kruhu a spokojené nebudou nikdy s ničím a podvádět budou a stejně tak i chlapy 8)
já si z toho vezmu to nejlepší „nemít žádný vtah“, to je můj názor 8)
jinak klobouk dolů a souhlasím s tebou :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.15 23:14

Pepa přistihne svou ženu při nevěře:
„Tohle já mám za všechnu dobrotu? Starám se o tebe, u moře jsme byli, kožich jsem ti koupil, máme nový auto, barák a ty tady zatím za mými zády…
Tak hergot, přestanete vy dva souložit, když s vámi mluvím?“

• Citovat
  • Upravit
3232
18.4.15 14:44

@hradnipani vidim, ze nejak dochazi rec, kdyz veci pomenuji, jakpak se to provozuje na hrade u hradni pani, napada me tak jedine biblicke prirovnani, jiste kazdy vi jake asi :D
kdyz ani na tom hrade nejsou ty mezilidske vztahy jednoduche :D

:kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.17 10:10

Donedávna jsem byla v podobné situaci. Jen s rozdílem, že bývalý nebyl žádný násilník, ani mě nijak neponižoval a byl ke mně normálně hodný. Jen ten vztah byl takový nevztah. Jako když spolu bydlí dva spolubydlící vedle sebe. Žádnou lásku jsem od něj necítila, nedokázal vyjádřit svoje city ke mně (jedině, když se opil, to se pak na mě nechutně sápal a slintal), jeho obejmutí bylo stejně přirozené jako panáčkující lev. Nedokázal ani ocenit, když jsem prala, žehlila, vařila, uklízela. Bral to jako automatickou věc. Chyběla mi v něm ta láska.
No tak to začalo, když jsem se sešla se svým prvním bývalým, který mě pořád přitahuje. Překvapilo mě samotnou, že jsem neměla ŽÁDNÉ výčitky. Na svého chlapa jsem ani nepomyslela a s prvním bývalým jsme na to hupli rychle.
Brzy jsem zjistila, že vůbec nic nepozná. Kdybych si to s někým vrzla v ložnici a on seděl v obýváku, ničeho by si nevšiml a ještě by možná hulákal, ať se ztiším, že neslyší televizi. Když jsem odjela se svým „kamarádem“ do Německa na festival, kde jsme spali pod malým stanem, ještě mi řekl, ať si to užiji.
Takže za poslední rok jsem si takhle užila s šesti chlapama. Celou dobu jsem si říkala, že je to špatný, že je mi jedno, jestli mu ublížím nebo ne, ikdyž byl na mě pořád hodný. Nicméně věci, co me štvali, bylo víc. No jednoho dne jsem poznala svého vyvoleného, svého šampiona. No spíš první den, kdy k nám přišel do práce, proběhla taková ta jiskra. Něčím ně zaujal, sledovala jsem každý jeho krok. Když přišel k nám, tak vlastně taky pořád koukal na mě. Po zhruba půl roce, co tam dělal a kdy jsme po sobě pokukovali, usmívali, laškovali mezi sebou a přiznali, že se k sobě nějak přitahujeme, jsme si dali první pusu a i přesto, že věděl, že jsem byla ještě ve „vztahu“, už mě prohlašoval za svojí ženu a já zjistila, že s ním mi bude líp.
Našla jsem si bydlení a po měsíci, kdy jsem seděla na dvou židlích - pořád žádné výčitky, přišlo mi to jako normal stav - nadešel týden, kdy jsem se definitivně rozhodla, že už mu to musím říct, co se děje.
Nikdy v životě mi nebylo tak blbě. Nechápu, jak se lidi můžou rozcházet, jakmile nastane první problém. Zvracela jsem, průjem, neměla jsem na nic chuť, deprese. Jediný, co mě drželo při životě, byla moje nová láska a krásný pocit zamilovanosti. Moje rodina mě taky podpořila, abych od něho odešla.
No nakonec jsem to udělala srabácky tak, že jsem mu poslala sms, že se s ním chci rozejít, že si o tom promluvíme, až dorazím domů. No doma jsem se neukázala tři dny. Pak jsem teda nakonec přišla, v klidu si promluvili, on byl překvapivě velmi klidný až nepřirozeně klidný. Tak moc v klidu, jako by mu to snad bylo jedno, nebo by s tou variantou mého odchodu snad dopředu počítal. Nevím, v klidu jsme se domluvili, co je moje, co je jeho, co si můžu vzít, co mu nechám, že mě nevyhazuje, že v klidu můžu odejít. Hlavně když bude mít čas na svou práci, ta je mu přednější.
Pravda neřekla jsem mu, s kolika muži jsem spala během jednoho roku, ale nepřijde mi nutné mu to říkat. K čemu by to bylo, kdyby to věděl.
Od té doby jsem šťastná, protože mám to, po čem jsem toužila, co mě naplňuje. Konečně usínám v náručí svého muže, za každé uvařené jídlo nebo nápoj poděkuje a dá pusu, když doma pořádně uklidím, tak si toho všimne (jsem bordelář a nepatřím k holkám, co by uklízeli každý den a nechápu, jak to tak někdo může dávat), na žehlení kouká jako na něco, co nebyl doteď zvyklý a chdí za mnou, jestli bych mu mohla něco vyžehlit.

Rada - jdi pryč od něj, pokud cítíš, že to není dobrý

• Citovat
  • Upravit
23847
7.4.17 17:51
@Pesimista píše:
Ale kdyz si chlap odskoci, to je tu narku, jaky jsou ti chlapi k***ci a podobne, jake jsou ty pobehlice hrozne :zed: :zed:

No ty fole 8o Otrokarska spolecnost s tou volnosti a svobodou 8o 8o 8o :zed: Jako sory, ale jedinej zpusob, jak si zajistit vernost partnera je nebyt uplna piiiča. A to plati i pro chlapy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12647
8.4.17 07:52
@Anonymní píše:
Chápu vaše reakce ale bojim se ho opustim pro ránu nejde daleko a vím že muj odchod by ho vytočil do maxima!! Je na mě hnusnej a to dost ale moc dobře ví že mě potřebuje materiálně a nebude chtít oto jen tak přijít! Spala sem s milencem jen jednou netrvá to dlouho době! A jak to bude pokračovat netuším sama…chtěla bych být štastná ale i přesto jaky je na mě přítel nechci ho dostat na dno (nemá kde bydlet, nebude mit ani práci be země) zustane sam bez peněz a kohokoliv blízkého! Je dospělej tohle měl domyslet když byl na mě zlej a udělalmi svinárnu za svinárnou ale i přesto..nemam na to srdce ikdyž vím že bych byla štatsnějši..snad kdyby to vyřkl on..bylo by to lehčí..

Posli pritele do kytek, nechapu proc chlapa co te bije a neschopneho losera litujes, snad je dospely a svepravny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí