Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@renda81 Ženských - vyžírek je rozhodně víc, než chlapů - vyžírek, myslím, že pohlaví si nemají co vyčítat ![]()
@Kennysek píše:
Jste spolu dva roky? Ja jsem mela necungujici vztah 9 let. No necungovalo poslednich 5 let. Mela jsem stejnej nazor, jsme na sebe zvykli… Ale pak se objevil muj stavajici muz. Ten byl ve vztahu 6 let a taky to uz nekoapalo, teda tvrdil ze jen v posteli ale to trosku zvanil. Byla mezi nami velka chemie a tak jsme se po dlouhych uvahach domluvili, ze budem jen milenci na sex. Po 4 postelovyvh scenach, mi oznamil ze me miluje a chtel by se mnou byt.. Trvalo to jeste cca 2 mesice, nez jsme jeden i druhej rozhoupali k opusteni nasich nefungujicich vztahu. Ted jsme spolu dva roky, stale zamilovani a navic 2 mesice stasni ve trech
Takze moje rada je asi jasna! Jdi co nejrychleji od nefungujiciho vztahu, dokud neni pozde a nebudes toho vic litovat!!!
Takový konec bych si přála já! ..nejde nic hned a já sama jsem mu napsala že po jedné schůzce nechci dělat závěry že mi musí dát čas odejít ..od nynějšího přitele. On je sám takže jeho city vstoupají rychleji! ..
@Anonymní píše:
Zažil jsem něco podobného i stejný šok z toho, že jsem neměl problém se pak ženě podívat do očí.
Náš vztah je taky v troskách, taky to poprvé byl úlet, kterej jsem nečekal, vyspali jsme se spolu hned první večer, nešlo mi o sex, ale podvědomě jsem hledal lásku, bohužel jsem naletěl holce, která za to nestála, tak to hrozně rychle skončilo.
Pak jsem potkal opět náhodou jinou ženu a s tou je to úžasný a nádherný ve všem, takže k ní odejdu.
Bohužel mám děti, takže to nebude jednoduché, ale tady na miminu jsem zjistil, že nemá cenu držet vztah ani kvůli dětem, když to nikam nevede.
Tobě radím od přítele odejít, zvlášť pokud nemáte děti, udržovat dva vztahy zároveň je hrozně těžké a myslím že to zvládne málokdo, hlavyně pokud mu to má něco přinášet, mně to nepřináší nic, hrozně mě to stresuje a jsem z toho úplně hotovej, ale přesně takovej stav jsem očekával, nepřekvapilo mě to.
Za anonym se omlouvám, ale nechci tohle psát veřejně.
Chci ti popřát aby tito vyšlo když si už udělal takové rozhodnutí a vím že to asi lehké nebude (kuli dětem) jsem ráda že já žádné nemám protože bych na to neměla srdce jim vzít tátu! Jak dlouho si potkával tu užasnou ženu než si zjistil že ta stojí za to začít znovu?
Fjodorka píše:
@renda81 Ženských - vyžírek je rozhodně víc, než chlapů - vyžírek, myslím, že pohlaví si nemají co vyčítat
Taky to vidím nějak podobně.
![]()
Jen chlapi mají bohužel větší sílu, takže jsou agresivnější.
![]()
@Anonymní píše:
Zažil jsem něco podobného i stejný šok z toho, že jsem neměl problém se pak ženě podívat do očí.
Náš vztah je taky v troskách, taky to poprvé byl úlet, kterej jsem nečekal, vyspali jsme se spolu hned první večer, nešlo mi o sex, ale podvědomě jsem hledal lásku, bohužel jsem naletěl holce, která za to nestála, tak to hrozně rychle skončilo.
Pak jsem potkal opět náhodou jinou ženu a s tou je to úžasný a nádherný ve všem, takže k ní odejdu.
Bohužel mám děti, takže to nebude jednoduché, ale tady na miminu jsem zjistil, že nemá cenu držet vztah ani kvůli dětem, když to nikam nevede.
Tobě radím od přítele odejít, zvlášť pokud nemáte děti, udržovat dva vztahy zároveň je hrozně těžké a myslím že to zvládne málokdo, hlavyně pokud mu to má něco přinášet, mně to nepřináší nic, hrozně mě to stresuje a jsem z toho úplně hotovej, ale přesně takovej stav jsem očekával, nepřekvapilo mě to.
Za anonym se omlouvám, ale nechci tohle psát veřejně.
Kéž bych to byla já
![]()
anonym třeba D.
Nevim opravdu co si o tom myslet, jestlize te partner bije, nechapu proc mas strach takoveho idi..a opustit. Myslis si, ze te z takovym ceka nejaka budoucnost? chces mit jednou rodinu a deti? Nechapu na co jeste cekas…a ze nebude mit kde bydlet to je jeho problem. Pokud je opravdu na tobe zavislej tak by se mel chovat aspon trochu hezky a ne jako ubohe prase..promin ale spis jsem se fakt vztekla
…co na takovem chlapovi muzes milovat a vubec mas ho rada? Pokud mas milence…nevim proste te nechapu ![]()
@Anonymní píše:
Takový konec bych si přála já! ..nejde nic hned a já sama jsem mu napsala že po jedné schůzce nechci dělat závěry že mi musí dát čas odejít ..od nynějšího přitele. On je sám takže jeho city vstoupají rychleji! ..
Dobře, někdo potřebuje čas na rozchod, já ho také potřebovala, ale během té doby jsem si ve volném čase neužívala s novým objevem. To musíš hned chlapovi nasazovat parohy? Nedokážeš se chovat čestně?
Okamzite to s tim nasilnikem skonci a bez ohledu na to, jestli to s milencem klapne nebo ne! Nejsi povinna poskytovat ubytovani a zivit nejakeho budizknicemu. Pritel je dospely chlap, musi se o sebe postarat sam. Vas vztah je ocividne uz mrtvy, tak seber silu a utni to! S milencem to bud vyjde nebo ne. pokud by to nevyslo, jsi mlada, najdes si jineho. I kdyz to tak na prvni pohled nevypada, chlapu je vsude dost. Mluvim z vlastni zkusenosti. Taky jsem po deviti letech ukoncila nefunkci vzah a ted si nadavam, ze jsem to mela udelat driv.
Souhlasím stím že vyžírek je dost v ženské i mužské společnosti! Ale žena většinou svého muže aspoň nebije a nerozbijí mu věci v bytě!! Asi tak! Měla bych ho jít ted probudit a vykopat ho s postele až na ulici s igelitkama v ruce to vše by si zasloužil a mnohem víc za to co mi udělal!! Ale on je jak hodiny cvakne na jinou sekundu a a on je ja milius.. někdo napsal že na co čekám až mi jednu vrazí a ja chytnu druhou o futra?! Přesně -tohle udělat tak sem volná jako pták a nemusim řešit jak, proč a bát se! Bylo by aspn jasno hned! Jsem srab protože ho nedokažu opustit! Jsem a vím to
…zní to hloupě ale nevěra mě odblokovala strach rozhodovat se sama… a pokud se budu s milencem stýkat snad muj strach odejít zmizí uplně
@Anonymní píše:
Chci ti popřát aby tito vyšlo když si už udělal takové rozhodnutí a vím že to asi lehké nebude (kuli dětem) jsem ráda že já žádné nemám protože bych na to neměla srdce jim vzít tátu! Jak dlouho si potkával tu užasnou ženu než si zjistil že ta stojí za to začít znovu?
Zjistil jsem to hodně rychle, my jsme si spolu asi 5 měsíců psali, už během psaní jsme se do sebe zamilovali a když jsme se sešli, tak jsme oba cítili že je to asi osud, že k sobě patříme a že všechno čím jsme si do té doby prošli se snad stalo jen proto, abychom se potkali.
Ale pořád jsem si nedokázal představit opustit děti, než jsem dospěl k tomu rozhodnutí pak trvalo asi půl roku, už si to moc nepamatuju, ale ona to věděla dřív, není se co divit, jí děti zůstanou, moje k nám budou chodit jen na návštěvu.
Ty máš opravdu štěstí, že nemáš děti, využij toho a odejdi od něho, nemá to smysl, vztah není sociální služba abys s někým byla protože je ti ho líto.
Já jsem s manželkou 13 let, z toho asi fakt 10, kdy už jsem věděl, že se jen obětuju a je to pořád horší a horší.
@Fjodorka jejda to se ma kazdy chovat cestne? Kde jsme u jiskricek? Nebo u rude prisahy? Clovek lidi jso ruzni, zly, hodni, necestni,… Mne zase hodne irituji moralisti. Pokud potrebuje cas at si ho udela. Prece nebude kupovat zajice v pytli ![]()
Příspěvek upraven 11.08.13 v 22:19
Neres porad toho milence. Ten v tvem problemu neni podstatny. Tvuj zasadni problem je co nejrychleji se zbavit toho v.la.
@Anonymní píše:
Zjistil jsem to hodně rychle, my jsme si spolu asi 5 měsíců psali, už během psaní jsme se do sebe zamilovali a když jsme se sešli, tak jsme oba cítili že je to asi osud, že k sobě patříme a že všechno čím jsme si do té doby prošli se snad stalo jen proto, abychom se potkali.
Ale pořád jsem si nedokázal představit opustit děti, než jsem dospěl k tomu rozhodnutí pak trvalo asi půl roku, už si to moc nepamatuju, ale ona to věděla dřív, není se co divit, jí děti zůstanou, moje k nám budou chodit jen na návštěvu.
Ty máš opravdu štěstí, že nemáš děti, využij toho a odejdi od něho, nemá to smysl, vztah není sociální služba abys s někým byla protože je ti ho líto.
Já jsem s manželkou 13 let, z toho asi fakt 10, kdy už jsem věděl, že se jen obětuju a je to pořád horší a horší.
Zarim to nech tak jak to je a on se to nejak vyvrbi. Nech vecem volny prubeh. Ja ti tuhle neveru schvaluju.
@Anonymní píše:
Souhlasím stím že vyžírek je dost v ženské i mužské společnosti! Ale žena většinou svého muže aspoň nebije a nerozbijí mu věci v bytě!! Asi tak! Měla bych ho jít ted probudit a vykopat ho s postele až na ulici s igelitkama v ruce to vše by si zasloužil a mnohem víc za to co mi udělal!! Ale on je jak hodiny cvakne na jinou sekundu a a on je ja milius.. někdo napsal že na co čekám až mi jednu vrazí a ja chytnu druhou o futra?! Přesně -tohle udělat tak sem volná jako pták a nemusim řešit jak, proč a bát se! Bylo by aspn jasno hned! Jsem srab protože ho nedokažu opustit! Jsem a vím to…zní to hloupě ale nevěra mě odblokovala strach rozhodovat se sama… a pokud se budu s milencem stýkat snad muj strach odejít zmizí uplně
Tak mu napiš anonymní SMS, že mu zahejbáš - když tu nakládačku přežiješ, budeš volná…
@Janichka píše:
@Fjodorka jejda to se ma kazdy chovat cestne? Kde jsme u jiskricek? Nebo u rude prisahy? Clovek lidi jso ruzni, zly, hodni, necestni,… Mne zase hodne irituji moralisti. Pokud potrebuje cas at si ho udela. Prece nebude kupovat zajice v pytliPříspěvek upraven 11.08.13 v 22:19
Tak já byla nevěrná a vím, že je to svinstvo, které ubližuje všem stranám a že to absolutně nic neřeší… Jen toho druhého zbytečně ještě víc ponížíš. Vždyť se svými partnery jsme většinou z toho důvodu, že jsme je milovali, tak proč jim začít ubližovat, když už je nemilujeme?
Ale tak ať si každý dělá, co chce, pokud mu to přijde ok… Mně by to bylo blbé i vůči tomu novému partnerovi, ani bych se nedivila, kdyby mě měl za děvku.
@Knihomyš píše:
Tak mu napiš anonymní SMS, že mu zahejbáš - když tu nakládačku přežiješ, budeš volná…
Jezis proc by se mela nechat mlatit? Vypakuj ho za asistence rodicu, kamaradu…Proste za pritomnosti nekoho, aby ti nemohl ublizit.