Nevím, co dál. Chce interrupci :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10206
12.1.17 14:39

@pidihajzlice85 Tak to ale neznamená, ze se musíš uchylovat k pejorativum :)
Trosku gracie prece :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206

@pidihajzlice85 Tak to ale neznamená, ze se musíš uchylovat k pejorativum :)
Trosku gracie prece :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
@Regina Hero píše:
samozřejmě, pokud máš ovšem pevný dobrý vztah, partnera, o kterého se můžeš opřít, máš kde bydlet, jsi alespoň minimálně zajištěná, nemáš například velké dluhy, hypotéku, závazky, které musíš zajistit, netrpíš finanční nouzí… v takovém případě je to fakt banalita… ale jak už tu padlo, nejsou na tom všichni stejně… a věř, že někdy je to fakt boj, aby člověk zvládl… a nejsou všichni stejně psychicky odolní…

Víš co, ani jako samoživitelka bych to neudělala. Ale to je vedlejší.
Zakladatelka na tom alespoň dle svých příspěvků zas tak špatně není - alespoň si nevybavuji, že by psala, že má dluhy nebo žijí z ruky do huby. Ono není ani jisté, že nakonec zůstane bez chlapa.
Zakladatelka na mě působí jako rozumná chytrá ženská. Dle mě se nenachází v situaci, která by pro ni vzhledem k jejímu intelektu a schopnostem měla být neřešitelná a musela se proto uchýlit k takovému řešení. Vnímám to spíš jako pohodlnost a neochotu slevit ze svého standardu.
O boji uživit více dětí z 1 mizerného platu vím své (tenkrát ještě bez relativně štědré sociální podpory, která je dnes), a přesto mluvím tak, jak mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.17 14:41
@pidihajzlice85 píše:
Já se hádat nebudu. Ale až si natlučeš, vzpomeň si jak si tady vyskakovala jaka jsi hrdinka kterou nikdy chlap neopustí ani nepodvede a jak jsi z úžasného prostředí atd a jak my všechny ti tady nesaháme ani po kotníky. :dance: sbohem!

ona ti šlápla na kuří oko? :think:
proč to bereš tak osobně.. asi ti to její prohlášení něco zrcadlí? neumím si představit, proč by mě to mělo tak vytáčet a čtu to samé co ty, ovšem nijak se mě to nedotýká, proč teba ano? Co tvého ti to zrcadlí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
12.1.17 14:47
@pidihajzlice85 píše:
Já se hádat nebudu. Ale až si natlučeš, vzpomeň si jak si tady vyskakovala jaka jsi hrdinka kterou nikdy chlap neopustí ani nepodvede a jak jsi z úžasného prostředí atd a jak my všechny ti tady nesaháme ani po kotníky. :dance: sbohem!

Zkus trochu vychladnout a s chladnou hlavou si přečíst ještě jednou vše, co jsem psala.
Jestli to na Tebe působilo povýšeně, tak to se omlouvám, myšleno to tak nebylo.
Pokud se nedokážeš smířit s tím, že na diskuzi potkáš i někoho s odlišným názorem a pohledem na svět, bylo by možná dobrá zvážit, jestli Ti stojí za to se sem chodit rozčilovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.17 15:39
@Gosi píše:
nejsem jediná dokonalá, v okolí je dost případů dětí - překvapení a až žasnu, jak je to snadné to zvládnout, když se člověk zamyslí… ale to by musel přemýšlet, místo čehož jedna anonymní šla mezi svátky na vejškrab(postoj, že sice HA ostatním selhává, ale to pro mě není důvod nespolíhat na ní, ale případné ukončení plodnosti nechám na přírodě, proč se chránit, když už dítě nechci… :zed: ) a druhá se na něj chystá, protože její partner je tak zodpovědnej otec k vlastnímu i nevlastním dětem, že jedno vlastní bez diskuse pude do kýblu… a to ještě se na začátku tvářila, jak s tím chudinka nesouhlasí a jak je jí to líto… :roll:

Ty jseš vážně…, no nebudu tě titulovat ty ukázko ctnosti. Neber si mě laskavě do huby, ano! Já nebyla na vejskrabu, ale na miniinterrupci, to za a). Za b) se chráníme, tak si sahni do sveho svědomí a ostatni nesud. Sama máš dítě jedno, ale chytra jseš jak kdybys jich mela 7.
Je vážně hnus, kam se vážné diskuse dokážou uchýlit. Jestli si myslíš, že pro mě to rozhodnutí bylo jednoduchý, tak fakt nebylo a rozhodně v mém věku jsem toto řešila poprvé, takže asi nejsem takový nezodpovědný retard a finanční negramot, jak se nám tu snažíš vnutit. Když jseš tak dokonalá, proc cekas s dalším dítětem? Chceš se flakaz na mateřský co nejdéle, to půjde? Nebo proc?

Anonym po miniupt

• Citovat
  • Upravit
5808
12.1.17 16:41
@Anonymní píše:
Ty jseš vážně…, no nebudu tě titulovat ty ukázko ctnosti. Neber si mě laskavě do huby, ano! Já nebyla na vejskrabu, ale na miniinterrupci, to za a). Za b) se chráníme, tak si sahni do sveho svědomí a ostatni nesud. Sama máš dítě jedno, ale chytra jseš jak kdybys jich mela 7.
Je vážně hnus, kam se vážné diskuse dokážou uchýlit. Jestli si myslíš, že pro mě to rozhodnutí bylo jednoduchý, tak fakt nebylo a rozhodně v mém věku jsem toto řešila poprvé, takže asi nejsem takový nezodpovědný retard a finanční negramot, jak se nám tu snažíš vnutit. Když jseš tak dokonalá, proc cekas s dalším dítětem? Chceš se flakaz na mateřský co nejdéle, to půjde? Nebo proc?Anonym po miniupt

Ze si zvladnes vycist, ze mam jedno dite, ale nevis rozdil mezi materskou a rodicakem :lol: a copak se prosimte delo na ty miniinterupci, ze v tom vidis takovej rozdil? Jinak my se chranime adekvatne situaci, dneska jsou moznosti jak snizit riziko chteneho, ale ne uplne planovaneho a jak se vyhnout nechtenemu… Pokud jsi riskovala otehotneni, tak ve tvym veku se uz moc neda cekat, ze dostanes rozum… Ty si tady popsala svoji nezodpovednost a neschopnost, pri ktery jsi zlikvidovala zatim zdravej plod… Ja jsem v situaci, kdy nam to uklouznout muze a bylo by vitany miminko, ale za dva roky to bude jeste o neco lepsi… Zase to, ze ty jsi matka na pytel, neznamena, ze kazda normalnejsi musi rodit po roce… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.1.17 17:05
@Gosi píše:
Ze si zvladnes vycist, ze mam jedno dite, ale nevis rozdil mezi materskou a rodicakem :lol: a copak se prosimte delo na ty miniinterupci, ze v tom vidis takovej rozdil? Jinak my se chranime adekvatne situaci, dneska jsou moznosti jak snizit riziko chteneho, ale ne uplne planovaneho a jak se vyhnout nechtenemu… Pokud jsi riskovala otehotneni, tak ve tvym veku se uz moc neda cekat, ze dostanes rozum… Ty si tady popsala svoji nezodpovednost a neschopnost, pri ktery jsi zlikvidovala zatim zdravej plod… Ja jsem v situaci, kdy nam to uklouznout muze a bylo by vitany miminko, ale za dva roky to bude jeste o neco lepsi… Zase to, ze ty jsi matka na pytel, neznamena, ze kazda normalnejsi musi rodit po roce… :nevim:
:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: : ty už raději nepiš… každým dalším komentářem si kazíš image… ;) teď už to vypadá, že umíš a chceš jen urážet a ponížit… tak jen bacha, ať se ti to nevrátí jako bumerang…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
12.1.17 17:12
@Regina Hero píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty už raději nepiš… každým dalším komentářem si kazíš image… ;) teď už to vypadá, že umíš a chceš jen urážet a ponížit… tak jen bacha, ať se ti to nevrátí jako bumerang…

Kazim si image, ze si myslim, ze pokud nechtej deti, maj pouzivat ucinnou antikoncepci a kdyz uz jsou tak blbi, ze to je nad jejich schopnosti, tak se o ne maj postarat? Asi bych se mela zamyslet, mas pravdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.1.17 17:16
@Gosi píše:
Kazim si image, ze si myslim, ze pokud nechtej deti, maj pouzivat ucinnou antikoncepci a kdyz uz jsou tak blbi, ze to je nad jejich schopnosti, tak se o ne maj postarat? Asi bych se mela zamyslet, mas pravdu :lol:

já tě nechápu… dělá ti to dobře? Cítíš se líp, když tu tak prskáš a odsuzuješ? Dokázala sis, že jsi lepší, morálnější a zodpovědnější? Stojí ti to za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.17 17:17

@Gosi nestojís mi už za žádný komentář. Zakomplexovana, nic víc :kytka: Hezký den a trochu nadhledu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5808
12.1.17 17:30
@Regina Hero píše:
já tě nechápu… dělá ti to dobře? Cítíš se líp, když tu tak prskáš a odsuzuješ? Dokázala sis, že jsi lepší, morálnější a zodpovědnější? Stojí ti to za to?
opravdu se necitim nejlip, kdyz ctu, ze nekomu prijde v cajku zabit vlastni dite… a jo, stoji mi za to opakovat, ze to normalni a v poradku neni… a myslim, ze nekomu kdo se takhle zvladnul zachovat k vlastnimu diteti, je moje mineni o jeho osobe ukradeny… nebo pokud ji trapi muj nazor vic, nez jeji ciny, tak to uz fakt vrchol…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.1.17 17:32

@Gosi Můžu se zeptat jestli souhlasíš s interrupcí v případě znásilnění? Nebo když je dítě těžce postižené? (Nechci vyvolávat nějaký flame, opravdu, každý má právo na svůj názor. jen jsem zvědavá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148273
12.1.17 17:40
@Bábrdl píše:
@Gosi Můžu se zeptat jestli souhlasíš s interrupcí v případě znásilnění? Nebo když je dítě těžce postižené? (Nechci vyvolávat nějaký flame, opravdu, každý má právo na svůj názor. jen jsem zvědavá).

Sice se neptáš mě, ale to je facka do diskuze.Taky jsem „protipotratová“,ale při znásilnění a těžké vadě dítěte nebo při vážné hrozbě zdravotních komplikacích u matky, tam si myslim že by potrat pochopil každý, já ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
12.1.17 17:47

@Anna766 A jakto? Stále je to přeci díte a nemůže za to, co se stalo. Stejne jako jine nemůžou za rodičů,,nezodpovednost ".
Nechci se hádat, jen me zajímá rozdíl. Je to prece furt miminko, clovek, život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí