Od porodu přítel pije

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
14.7.13 21:34

@palapa Ale on je sobec.

A ona ma snad narok mit psychiku v haji, ne? Ona vstava k decku, ona ho porodila, ona koji, ona ma zblaznene hormony, ona prebaluje, koupe, uspava…

On cumi a chlasta…

• Citovat
  • Upravit
2947
14.7.13 21:39

@chatwenna jo, takto se resi problemy! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
14.7.13 21:40

Nebyla bych radikální, ale byla bych rozhodně rázná. Takhle to přece dělat nejde a to co píše @Gladys rozhodně stojí za popřemýšlení. Drž se, věřím, že chlap ještě dostane rozum. Každýmu může někdy trochu rupnout v bedně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
14.7.13 21:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.13 21:46

Sbalit se a odjet už jsme udělala. byli jsme tam tyden ten tyden co jsme tady nebyli prochlastal.Psal,že mu je smutno atd.ale jakmile jsme přijeli tak je všechno zase tam kde to bylo. A když si s nim chci promluvit že takhle to nejde, že jsme taky unavená že k ni vztavam že to pro mě taky neni jednoduchy být najednou matka a nikdo mě to neučil. Tak mi všechno odkejve řekne, že to ví. Když mu řeknu že leje prvni ligu tak řekne ja vím to takhle dál nejde.No tím mi zavře hubu ja věřím, že s tím chce něco dělat no a druhej den přijde s pivem.
Jediny co mě opravdu drží nad vodou je to, že si k male najde cestu až začne komunikovat jak říkáte.
A k tomu ještě vyklada jeho rodině jak se snaží atd no a oni obhajuji jeho samozřejmě. To jim neberu moje mama stoji taky za mnou.Ale To že si dá pivo u nich nic není jeho otec tak přijede z práce a jinak než s pivem ho nevidim takže je to u nich asi v normě.

• Citovat
  • Upravit
zuza25
14.7.13 22:03

A co mu vrazit malou ihned po prichodu z prace, nedat prilezitost si to pivo otevrit a vypadnout az do vecera nekam? udelat to vicekrat, dobrej duvod, proc musis vypadnout se urcite najde..
akorat to chce teda velkou odvahu, ale tak snad neni uplne blbej a zvladnul by to..

• Citovat
  • Upravit
22614
14.7.13 22:14

Podle mě žárlí na mimino. Měla jsem to doma taky- sice tedqa nechlastal, ale o víkendech zdrhal za kámošema, jen jsme se hádali. A mohla jsem si za to částečně sama, byla jsem jen kolem malé a na něj moc času neměla :? ale uvědomila jsem si to až zpětně. Tím nechci říct, že je to jeho chování kvůlli tobě, to určitě ne, ale možná se prostě cítí odstrčenej :nevim: Můj muž se o malou začal trochu zajímat kolem půl roka, to se plazila, uměla mama, tata, tak trochu už ko¨munikovala. Víc pak kolem roka a půl, to začal i víc hlídat a vyvádět s ní blbosti 8)
Pivo můj pije taky, ale tak max jedno denně, neožírá se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
14.7.13 22:23

A já vím, jak se cítíš. Já to totiž měla podobně. Dítě bylo plánované, v těhotenství jsem ale zjistila, že zvětšující se břicho není na pořadu dne, manžel to prostě vnímal tak nějak, že se něco děje, ale aby se mi hnal hned po příchodu z práce ohmatávat pupek, to fakt ne. Zajímavý ale bylo, že jak jsme byli mezi lidma, tak hned mě za něj držel a jak se těší a tak. Přesně divadýlko venku, doma ani náznak. Tak jsem to taky řešila, přitom jako spolu máme pěknej vztah. No a pak mi došlo, že to ti chlapi mají prostě jinak. Oni nemají v břiše nic, nic se jim tam nehýbe, oni nevědí, jaký je to pocit. Oni vidí, že jim ženská tloustne a prostě jen čekají, co z toho bude. U porodu přímo nebyl, protože jsem rodila sekcí, ale byl při ošetření a chodil za mnou do porodnice. Malýho si hned bral a koukal na něj jak na zjevení. Doma ale pak zjistil, že se na něj fakt dá jenom koukat a nic zajímavýho z něj zatím nekápne, tak se začal věnovat i jiným věcem, což bylo skorodenní chození do hospody. Takže jsem večery byla sama. Když přišel z práce domů občas, tak malýmu dal pusu, pochoval ho, a pak mi ho vrátil. Tak jsem byla naštvaná, co jako je. No a opět mi bylo zkušenějšíma maminkama z řad kamarádek řečeno, že je to normální, že se nepřetrhne, protože je to mimino, který nic nedělá a až bude větší, tak to bude jiný. Světe div se, měly pravdu. První úsměv, první zažvatlání, jakmile ho prcek začal cíleně registrovat, tak se to docela změnilo a zájem byl hnedle o něco větší. Hospody ovšem převažovaly. No, když malýmu byly asi 4 měsíce, tak jsem to už nevydržela a pěkně jsem mu to zostra řekla a že takhle teda ne, že je táta a měl by si to konečně už uvědomit, jak se chová, no chvíli mu to přes nos nešlo, ale začal se snažit a najednou byl doma každej den. Neříkám, to pivo si otevře i doma, ale dá si jen jedno ( předtím v hospě tak kolem osmi). Prckovi je teď 5 měsíců a už je s ním legrace a ten chlap konečně přepnul na režim táta a s malým žvatlá jak o život. Možná, že je problém tady, zkus si s ním popovídat, jak to vidí on a proč se tak chová. Pokud je jen nejistej a nedošlo mu, že se vám všem ten život narozením dítěte úplně změnil, tak je určitě možnost to velice rychle napravit. Případně trauma z porodu, když u něj byl, taky, třeba za pomoci psychologa. No doufám, že se vám to zlepší, aby ses nemusela nikam stěhovat. I když ona taková ta rázná akce občas taky pomůže. Pánové jsou občas tupci, a nejvíc, když sama ženská je v nejcitlivějším období. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Alenaxxxx
14.7.13 22:32

Máš jen o pár dní starší miminko než já a vím, že hormony v šestinedělí udělají svoje, já bych byla schopná chlapovi to pivo vylít do záchodu, pokud by se opíjel (vím, že to není řešení). Kolik toho ten Tvůj vypije? 2 piva bych ho nechala.
Jako dobré řešení by mi přišlo zapojit ho, ať si vybere, jestli teď pochová mimino nebo pověsí prádlo, přebalí nebo půjde mít nádobí… atd. Nebo rovnou řekni: Udělej to a to…, prosím Tě. A chval ho, i kdyby byl neobratný.

Když se zeptáš přítele na rovinu, co ho trápí, že má potřebu tolik pít, co Ti řekne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.13 08:18

@erenza už jsem s nim zkoušela mluvit. A nic on si přijde, že jako se snaží. Jo to on mi prádlo pověsí když ma dobrou náladu. Ale to je asi tak všechno. V klidu jsem mu řekla že by mohl uklidit koupelnu po koupáni(vypustit vanu atd)Jooo já to udělám jen mi musíš říct kam ti co mám dát. No tak jsem zase doufala, že to udělá. Holky ani omylem.
No a kolik si jich dá? když jde z práce tak se staví na 2.a doma začínáme minimálně na 4.
Jenže ja něco řeknu a jeho rodina(jeho macecha)mu vtlouká do hlavy že se snaží, že co bych po něm ještě chtěla. ni to že si da těch par piv berou normálně.

• Citovat
  • Upravit
3739
15.7.13 09:12
@Anonymní píše:
Sbalit se a odjet už jsme udělala. byli jsme tam tyden ten tyden co jsme tady nebyli prochlastal.Psal,že mu je smutno atd.ale jakmile jsme přijeli tak je všechno zase tam kde to bylo. A když si s nim chci promluvit že takhle to nejde, že jsme taky unavená že k ni vztavam že to pro mě taky neni jednoduchy být najednou matka a nikdo mě to neučil. Tak mi všechno odkejve řekne, že to ví. Když mu řeknu že leje prvni ligu tak řekne ja vím to takhle dál nejde.No tím mi zavře hubu ja věřím, že s tím chce něco dělat no a druhej den přijde s pivem.
Jediny co mě opravdu drží nad vodou je to, že si k male najde cestu až začne komunikovat jak říkáte.
A k tomu ještě vyklada jeho rodině jak se snaží atd no a oni obhajuji jeho samozřejmě. To jim neberu moje mama stoji taky za mnou.Ale To že si dá pivo u nich nic není jeho otec tak přijede z práce a jinak než s pivem ho nevidim takže je to u nich asi v normě.

a v tom bude asi ten zakopaný pes, jestli pochází z rodiny, kde to bylo běžné, tak mu to přijde normální, možná má i k alkoholu sklony, ted záleží jak dlouho už si s ním, třeba si měla před porodem na sobě ružové brýle, které s příchodem miminka spadly a už na něm vidíš to, co jsi dřív neregistrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
15.7.13 09:21

A ted muj příběh, u první dcery, nulový zájem, hospoda kamarádí, když jsem požádala, vykoupal, nakrmil, chvíli i pohlídal, ale nic mu to neříkalo, druhá dcerka po roce, stále kamarádi hospoda, začala jsem s ním jak holky trochu odrostli sedávat po večerech při decce vína a on u svého piva a vykládat mu o holkách o domku atd a světe div se ho to začalo zajímat a když jsem počala syna, tak se probral uplně, začal rekonstruovat barák, do hospody skoro nechodí a na malého žvatlá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.7.13 09:36

@kelis227 Ružové brýle jsem neměla. Byl jinej.To pivo si dal a mě to ani nevadilo joo tak si dal 2 a to mu stačilo. Ale ted by se nejraději jen válel a chlastal s kamarádama. Třeba včera že budeme grilovat ja se těšila jak si to jako rodina užijem budeme psolu atd no a než jsem vylezla ven tak mi řekl že napsal klukum.No tak jsme to vzdala zalezla domu a z grilováni byla velka chlastačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
15.7.13 10:59

@Mimise to jsou prostě chlapy, ony to vidí jinak :nevim:,oni se podřizovat nebudou, aspon to jsem pochopila, na kompromisi si většina z nich nehraje, muj chlap je v podstatě stejný jako tvuj, grilování kamarádi pro které by se rozdal, ale postupem času(asi stárne :nevim: )toho ubívalo a do hospody do které chodil třikrát denně týdně, zajde jednou týdně a toho musejí ještě přemlouvat, jak pochopil dnes je všechno drahé avidí kolik ty děti stojí, malý skončil na umělém mléce a jen to příjde na neskutečné peníze a proto se už začal krotit, sám řekl, že to leze příliž do peněz. Já jsem si říkala, že jako žena jsem víc vstřícnější, chápavější, tak jsem spíš začala ustupovat já, vždyt ten chlap je jako další dítě a jak tady někdo psal opravdu hodně z nich na to vlastní dítě žárlí, že se mu nevěnujem tolik jako tomu malému a proto je někdy opravdu duležité se překonat a dělat mu večer milou společnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.7.13 16:23

@kelis227 jak píšeš pro kamarady by se rozkrájel. No dneska spal na gauči a asi mu to stačilo. Mluvila jsem s nim všechno mu řekla. Byl samozřejmě po kocovině tak mě poslouchal všechno odkejval, ale aby mi řekl duvod proč tak pije a proč se tak změnil to neřekl. řekl že sam neví. Ale že mám ve všem pravdu.Tak čekám co zase bude večer jestli mi tim zase zavřel jen hubu abych zase držela hubu a krok a nebo si to třeba postupně uvědomí. Pořád doufám, že se vzpamatuje a nedojde to až do te faze kdy se opravdu sbalím a pujdu pryč. Muj otec chlastal jak duha a ja ho v něm uplně vidím a je mi z toho špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí