Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@izabe tak ta finanční rezerva je na něco jiného 😅 a nemůžeme na ni teď sáhnout, páč je to spořicí účet, co jsem vybrat až za 6let 😄
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 právě že pracují lépe než ostatní, řekli mi že jsem jediná spolehlivá a pracovitá
Kdyby o tebe opravdu tak moc stáli, tak se tak budou i chovat.
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 právě že pracují lépe než ostatní, řekli mi že jsem jediná spolehlivá a pracovitá
Promiň, ale musíš ten příběh udržet v uvěřitelné formě, pokud tady má ještě nějakou dobu vydržet v důstojné rovině.
@Anonymní píše:
@izabe tak ta finanční rezerva je na něco jiného 😅 a nemůžeme na ni teď sáhnout, páč je to spořicí účet, co jsem vybrat až za 6let 😄
a budou tam statisíce, že?
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
@hanka.br. ale je to pravda, to mi řekli… Buď mi lhali nebo nevím 🫣
To víš, že jo ![]()
@Anonymní píše:
@izabe taky si říkám právě, že mi v tomhle museli lhát
No jo, nic si z toho nedělej, ono i trollit se musí umět. Ne každý to zvládne na první dobrou ![]()
@izabe píše:
No jo, nic si z toho nedělej, ono i trollit se musí umět. Ne každý to zvládne na první dobrou
ono to vypadá že netrolila.. už není anonym.. a ono sedí ty její diskuze z dřívějška… dítě má, o snažení tam psala taky…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat