Nevím, jestli od něj mám odejít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
703
1.8.13 21:22

Mě to jako normální stav nepříjde a dlouho bych to nevydržela a navíc bych si to nenechala líbit! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
1.8.13 21:32
@peggy.sl píše:
S takovým,,píčusem,, bych udělala jednoduchý proces..nevařit, neuklízet, nedělat služku..odstěhovala bych se z ložnice a pravidelně bych mu věšela děti na krk a patřičně bych ho zaúkolovala co má k tomu všechno stihnout! :pankac:
:mrgreen:
Klidni emoce, ženo, ať nedostaneš banana za sprostotu.
Navíc by s tímto přístupem ten zakladatelčin asi nesouhlasil.
Spíš bych navrhla, že mu děti a domácnost nechám na víkend na povel, včetně vaření, praní, žehlení, úklidu a potom si ráda vyslechnu připomínky co a jak mám teda stíhat lépe.
Zase oceňuju, jakého chlapa mám doma, po přečtení takové diskuse. Asi budu dnes extra milá. :think: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
1.8.13 21:43
@Yvonne píše:
Proč si to necháváte líbit? Zakazování, buzerování, neřizování? Jste dospělé nebo děti? Já tomu moc nerozumím. Nechci být zlá, ale za tohle si můžete z 50ti procent samy, teď už tak můžete akorát tak vzít od těhle psychopatů kremle a v příštím vztahu takhle nechybovat.

Ja teda tak trochu vice souhlasim s timto prispevkem. A to v tom, ze jsem snad dospela a nebydu se manzela ptat, zda muzu jit s kamiskou ven. Proste jdu a jen se s nim dohodnu, aby nam to vyhovovslo obema.Aby chom treba nemeli akci spolecnou.
Stejne jako ja mu nezakazuju pisezeni s kamarady.On neni muj majetek a ja jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
1.8.13 21:47
@sarinka-p píše:
Ahoj, už dlouho přemýšlím, jestli má smysl zůstávat s manželem. Pořád na vše nadává. Jednou je to že není uklizeno, pak zas včas uvařeno, nadává i na děti že dělají nepořádek a křičí(občas je i sprostý), já že mu nepomáhám při jeho práci okolo domu, že jsem někam jela k někomu na návštěvu, nebo je naopak naštvaný když je někdo u nás. Hádáme se snad obden. Když si chci večer vyjít s kamarádkami tak si musím většinou vymyslet nějakou záminku(nechce mě moc pouštět). Přijde mi že tak jednou v týdnu má dobrý den. A když je v pohodě tak by mě snad láskou sežral :hug: :? Vařím skoro každý den. Uklízet se taky snažím ikdyž to prostě pořád není úplně dokonalé. zajímalo by mě jestli se tohle děje ve více rodinnách a je to tedy takový normální stav? Nechci udělat nějaké špatné rozhodnutí hlavně kvůli dětem.

Nooo, tak u nás se dnes koná něco podobného, ale úplně obráceně. :mrgreen: Ráno bylo ve dřezu špinavé nádobí. Říkala jsem si, že když ho neumyl večer, umeje ho ráno. Nakonec jsem si k němu stoupla já. A celkově mi přišlo, že se o domácnost starám jen já. Ale asi to tak není. Tvůj příspěvek mi otevřel oči, děkuju. :kytka: Musela jsem se dneska chovat megerovitě, když jsem si zasteskla, že tu všechno dělám sama. :zed: Dnes mám ale blbý den, všechno mě štve, vytáčí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
1.8.13 22:25

Normální mi to nepřijde a já bych to dlouho nevydržela. A manžel to ví.
Doma je to u nás teda úplně naopak. Je v pohodě, bordel ho nerozháže, pomáhá s domácností, klidně se postará o syna a ven můžu kdy chci a s kým chci. Jak to tady tak čtu paráda.
Jo a furt mě chváli, jak postavu (nejsem modelka), tak výsledky mé činnosti. Nutno říct, že i já chválím jenom. Sprosté slova jsme si zakázali už na začátku vztahu, pak se vytrácí úcta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
1.8.13 22:33

Ale to vůbec není o tom, jestli je nebo není doma bordel, jestli člověk pomáhá moc nebo málo. Ten jedinec se nějakou vlastní frustraci a méněcennost prostě vybíjí na tom druhém.
Vsadím boty, že i kdyby zakladatelka drhla dlaždice kartáčkem na zuby, měla postavu jako modelka a vařila denně osm chodů, tak by se mu ten kartáček zdál moc měkkej, prsa moc špičatý a sedmý chod by zajisté nebyl dosolený.

Co s tím, to teda nevím. To musí vědět ona, jak se v tom žije, jak moc je s chlapem řeč a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
1.8.13 22:33

No normální mi to taky nepřijde. Jestli mu vadí že není uklizeno, tak proč ti někdy nepomůže? A jako říkat že jsi k h..u???Cože???To je trochu moc.
URčitě má volný víkendy nebo jiný dny kdy je doma, tak může pomoct.
Tohle prostě si myslim, že si ženská musí zařídit už na začátku vztahu a ne chlapovi podstrojovat. Pak si zvykne a takhle to dopadá. Nepomůže ani když máte dvě děti. (ale chápu že to slyšet teď zrovna nepotřebuješ :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
1.8.13 22:41
@ametyst píše:
Tohle prostě si myslim, že si ženská musí zařídit už na začátku vztahu a ne chlapovi podstrojovat.
:pankac: :pankac: myslím si to stejné. Od začátku jsem to zavedla, zapojila ho. Na bordel si zvykl.
Poslední měsíce jsem začala péct doma chleba a systematicky uklízet. A chlap chodí s hubou dokořán a prej, že se u nás dějí strašné věci, to už není ten náš zabordelený domov a jemu to přijde zvláštní :kytka:

Příspěvek upraven 01.08.13 v 22:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
1.8.13 22:46

@omites jo jo, chlapy si pak rychle zvykají na pohodlí. A to máš bezva chlapa :mrgreen:,taky to mam tak nějak zařízené. I když jsem to spíš já kdo nesnese bordel, na druhou stranu když teď s prckem někdy nestíhám tak on si toho ani nevšimne :D. A když neni uvařeno, tak řekne „hm, no tak půjdem asi někam na jídlo no :lol: “.

Zakladatelko držím palce :hug:.A mluvila jsi s ním o tom jako tady s náma? Já bych tedy s takovym bručounem nevydržela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
1.8.13 22:54

@ametyst jsem ho potkala a za měsíc odjela do Kosova na 7 měsíců. Domácnost byla na něm, byl čerstvě rozvedený. Vše zvládl, vařil si, pral,… Mohl to navozit mamince, ale nechtěl. Takže ví, co to obnáší.
Když není navařeno, uvaří večeři i pro mě. Na starost má věci kolem baráku, koše, kvítka - vybral si to sám.
O malého se v pohodě postará. Když mu bylo 1,5r odjela jsem na víkend na Trnkobraní. Přijela jsem a ne že nepošli hlady a špínou, ale já měla uklizenou linku. 8o
Já si nemám na co stěžovat.
Má svoje mouchy, ale to asi každý. A není to nic, co by nešlo přežít, když to tady tak čtu :mrgreen:

To jenom pro dovysvětlení, proč mi zakladatelčinou soužití s manželem normální nepřidjde. Nejsem onuce, aby se ke mě chlap takhle choval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
2.8.13 07:05
@renda81 píše:
Já jen nepochopim jak chlapy si myslí když chodí do práce tak že žena se postará vše když je doma s dětmi, ale nevidí co je to zabavit děti, krmit je, jít s nim ven - a to je kolotoč jen kolem dítěte, a pak ´kde je nákup, vaření, domácnost, žehlení, praní co by žena dala za to jít do práce a pak klid jako chlap

Tak tohle většina nepochopí, to máš pravdu. Chlap je naštvanej, když si musí s malou chvíli hrát, že pořád ječí a tak.. A že já to mám pořád, to nepochopí. On totiž chodí do PRÁCE, zatímco já se flákám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
2.8.13 08:22

Pro zakladelku…Moje prababička říkávala: S prevítem zle, ale bez prevíta ještě hůř…
Rozumná domluva asi nepomůže, a hádky už vůbec ne. prochází asi nějakou krizí… dělěj věci pořád stejně, pokud si přesvědčená, že to děláš co nejlépe, to že s tím není spokojený je jeho věc… a nebud uzavřená novým vztahům…

• Citovat
  • Upravit
15659
2.8.13 09:18

Já bych byla sv*ně. Nechala bych mu děti a odjela na víkend, ať se postará. A žádné že bych předem navařila. Po návratu bych se rozhlédla a zahlásila „no, taky bych mohla být sprostá, ale nebudu. Ty už taky ne, viď, miláčku?“
Jsem čím dál vděčnější za to, co mám doma… uff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
2.8.13 09:39

Já to mám doma taky, uklízim, ale vidět to jde maximálně půl hodiny a manželovo představa je, že děti budou zavřený v pokojíčku. Podle něj se jen válim. Ale když sem mu navrhla ať si to zkusí, že já si taky půjdu sednout na terásku jako on, tak to vžádnym případě-co kdybych se tam náhodou kur… že? Dorazil mě tim, když jsem týden byla u rodičů s dětma a najednou nebyl problém v práci si vzít volno a jed přes noc na ryby(což sem překousla, ryby mě nebaví a ať si orazí)ale když jsme se vrátili a bylo to šílený horko, tak místo koupání jsme byli u jeho rodičů na chatě a on celej den proležel v chatě a já jako kra… lítala kolem dětí. Za to, když chtěl druhej den na pivo na terásku, tak to měl energie dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
2.8.13 10:34
@BellinkaX píše: :mrgreen:
Klidni emoce, ženo, ať nedostaneš banana za sprostotu.
Navíc by s tímto přístupem ten zakladatelčin asi nesouhlasil.
Spíš bych navrhla, že mu děti a domácnost nechám na víkend na povel, včetně vaření, praní, žehlení, úklidu a potom si ráda vyslechnu připomínky co a jak mám teda stíhat lépe.
Zase oceňuju, jakého chlapa mám doma, po přečtení takové diskuse. Asi budu dnes extra milá. :think: :lol:

Píčus není sprosté slovo.. :mrgreen:
Je to název pro chlapa co mele kraviny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí