Nevlastní syn a společná dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7478
7.1.17 21:38
@Anonymní píše:
Prozivam a budu prožívat něco podobného jako zakladatelka - jsem ještě těhotná. Reakce tchyně na tehotenstvi byla - tak ti teda gratuluji 8o sem tam mi i vyká když ma svůj den :lol: taky jsem druha manželka, ale v tomto případě muže cela jejich rodina děkovat nebesům, ze ta bývala je pryč a s manželem jsem ja. Ale i tak proste je cítit velký chlad, odstup a vím ze kdykoli by se cokoli stalo, tak se ke me otočí zády. Plně chápu zakladatelku - vždyť se tady jedna o to jak se rodina - dospěli lidé a 8lety kluk chovají k její holčičce!!! Ta malá přeci nedělá žádné rozpory, tříleté dítě je čisté a bezelstne a má je všechny rádo bez rozdílu. A vy pak jako matky vidíte ze se k ni chovají jako k onuci? :( to vám přijde sakra líto a jde bokem nějaká nesympatie s rodinou… Ja byt zakladatelkou, tak bych omezila kontakt, s manželem bych o tom promluvila, vždyť i mu to musí byt líto. Vaše dcera není nic podradneho, nikomu nedovolte aby se k ni takto choval!!! A mimochodem v 8 letech ma kluk vědět jak se chovat, nejsou mu taky 3!!!

Hele, já mám taky vyvdané dvě nevlastní děti a moje starší dcerka má teď 3,5 roku a můžu s klidným svědomím říct, že BEZELSTNÁteda rozhodně není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
7.1.17 21:43
@Anonymní píše:
My už jsme s ním o tom mluvili, snažili se vysvětlit a k ničemu to není. Chápu, že toho hodně odkouká od dospělých, ale i tak. Snažíme se, aby se u nás měl co nejlépe a byl tu rád, ale ve svém věku už musí vědět jak se má chovat, tedy hlavně vědět co už je přes čáru. Teď do ní strčí a co udělá příště? U sourozence co má u matky si to dovolit nesmí, je to blbé, ale to druhé je její miláček a musí se k němu chovat slušně. Beru, že je to pro něj těžké, že nemá rodiče spolu. Sice už je to několik let ale i tak, ale to neznamená, že nevlastní sestru může šikanovat. Tady zas každý musí pochopit, že je to moje dítě a jako každá máma mu ubližovat prostě Nenechám nehledě na to kdo to je. Jinak od té doby co manžel vyrazil tchýni jsem s ní ukončila kontakt a zbytku rodiny po tom všem slušně popřeji k narozeninám, teď k Vánocům a Novému roku a když s manželem někam jdou já už se neúčastním. Je mi to líto, ale aby mi někdo dával najevo nesympatie i když jsem tomu člověku nic neudělala. Akorát tchána mám hodně ráda, ten se ke mě vždycky choval hezky. Jestli mě má rád nevím, ale choval se ke mě vždycky hezky, když k nám přijede dá mi pusu, pokecáme, zavtípkuje. Ale bydlí daleko tak je to tak jednou za čtvrt roku co se vidíme.

Zakladatelko a jakto, že u vás si to dovolit MŮŽE? Nerýpu, jen se ptám. U nás doma určujeme pravidla my, dospělí. Mám vyvdané dvě děti a mám přesně stejný věkový rozdíl. 5,5 roku. Děti jsou dvojčata, takže mezi sebou žádný rozdíl nemají. Kluk a holka. Kolikrát se mezi sebu melou jak koně. Na moji malou si nedovolí, protože VÍ, že já bych řádila jak černá ruka. ALE to neznamená, že moje „zlatíčko“ nedostane ode mě pojeb, pokud je otravuje, bere jim věci apod. Jim samozřejmě ke společným bitkám něco řeknu, ale výchovu nechávám na rodičích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
7.1.17 21:49
@Anonymní píše:
@inkakřivák proč myslíš, že je chudák? Nechci být nějak zlá, ale jestli je chudák jen proto, že se rodiče rozvedli tak v tom případě je chudák každé druhé dítě. A proto by se mu mělo vše dovolit? Já to chápu, že si nechce hrát s mrnětem a na to mu nikdo neřekne ani půl slova, ale nemusí být na ní agresivní. S manželem děláme vše proto ať je mu u nás hezky, ale také by to mělo mít určité meze slušnosti. Já se taky se segrama handrkovala,ale tohle bychom si mezi sebou dovolit nesměly, že bychom se strkaly či jedna druhou či třetí nějak uzurpovaly. To by nám mamka dala co proto. Pokud jsme se k sobě nechovala slušně bylo zle a to jsme byly tři holky. Když se tahají o hračky, hádají, kterou pohádku si pustí nebo jeden druhému tahá bonbon z pusy, protože má pocit že ten druhý je lepší to neřeším a nechám je ať si to vyřídí sami. Ale přeci nejde, aby když starší přijde zabral si pro sebe celý pokoj a mrně si ve svém vlastním pokojíčku nesmělo hrát a ještě jí agresivně strkal. To bych nedopustila ani u dvou vlastních. Na jednu stranu chápu je to manželovo dítě a na druhou stranu je zase třeba pochopit, že Nedovolím je to moje dcera a uzurpovaly jí nenechám ani nevlastním bratrem ani jiným člověkem či dítětem. Já mu nedávám najevo, že tu nemá žádné práva. Beru to tak, že v tu dobu tu máme děti dvě, ale pro obě dvě prostě budou platit nějaké pravidla a hranice a né že o jednom se řekne ty si chudáček a bude moct vše. A to jsme s manželem hodně benevolentní. To můžu s určitostí říct, že v tomto případě jak ho má dcera ráda ho za rok dva bude nesnášet. A bojím se toho, že pokud to tak půjde dál prostě tak v jeho přítomnosti budu dceři dělat program pouze já s ní sama a to potom už by bylo horší v mnoha směrech, protože mě by z pokoje a od hraček či pohádky dle našeho výběru prostě neodstrčil. Ale tak daleko to snad nezajde… Doufám…

K tomu mě napadá - tak se tak moc nesnažte a chovejte se normálně, jako k vlastnímu. Já když jsem s nevlastníma, tak nad tím prostě nepřemýšlím, chovám se normálně.
A k tomu druhému vytučněnému mě napadá…není to tak 100 %, ale často co vídím v okolí,, i blízkém…kluci prostě JSOU divočejší, větší raubíři, je to s nima vic „na nervy“. Má nevlastní dvojčata jsou taky jako den a noc. Kluk byl do 4 let nebezpečný sobě i okolí. Pořád se něčím oháněl, bouchal do futer, když normálně procházel, dupe a řve dodnes…a to má naprosto shodnou výchovu a životní prběh se sestrou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
7.1.17 21:54

Jo, máme třeba s dětma jasně řečené, že pokud je malá otravuje nebo jim něco bere, že mi mají říct a já si to pořeším, pokud to nejde slovně. Ale to už většinou slyším sama a reaguji. Opakuji heslo - řešíme pusou, ne rukama. Teď mám svoji mladší holčičku 10 měsíců a starší už jí kolikrát odstrčila, vytrhává jí věci z ruky, hodila po ní něco, je tam fyzický projev…prostě ty svoje dvě musím řešit daleko víc, než ty nevlastní. Ty se k sestře (vlastně k oboum) chovají mnohem líp, než sestra k vlastní :lol: Ale jak říkám - sami mezi sebou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.17 22:59
@anupati píše:
Zakladatelko a jakto, že u vás si to dovolit MŮŽE? Nerýpu, jen se ptám. U nás doma určujeme pravidla my, dospělí. Mám vyvdané dvě děti a mám přesně stejný věkový rozdíl. 5,5 roku. Děti jsou dvojčata, takže mezi sebou žádný rozdíl nemají. Kluk a holka. Kolikrát se mezi sebu melou jak koně. Na moji malou si nedovolí, protože VÍ, že já bych řádila jak černá ruka. ALE to neznamená, že moje „zlatíčko“ nedostane ode mě pojeb, pokud je otravuje, bere jim věci apod. Jim samozřejmě ke společným bitkám něco řeknu, ale výchovu nechávám na rodičích.

Protože jsme zjevně udělali s mužem tu největší chybu co jsme mohli. Aby jak mnoho zde píše chudáček náhodou u nás nepocítil, že nemá tátu doma mu skákali málem po hlavě jen aby se mu u nás líbilo. Když hodně zlobil tak manžel maximálně zařval. Nikdy žádný trest, zákaz… Já radši vždy byla ticho popř. jen slovně potichu napomenul a, aby zas manželova rodina neměla důvod k blbým řečem. Jenže mladej měl i tu čest vidět jak chladně na mě reaguje mužova rodina tak samozřejmě napodoboval už od těhotenství kdy tchyně se jen šklebila. Nicméně před nějakou dobou jsem s ním zůstala chvilku sama a začal mi lézt přes opěradlo gauče a skákat. Tak mu v klidu říkám slez dolů, spadneš nejsi na hřišti. Tak mi drze odpověděl jo jsem. Tak jsem poprvé za celé roky na něj tak zařvala, že zůstal koukat a od té doby se ke mě chová víceméně slušně, ale narážky na nevlastní sestru má furt a vyloženě dává najevo, že mu tam překáží. Ono toho je více než jsem psala, nebudu vše rozvádět. Ale jen chci říct, že kdyby se jednalo vždy jen o nějaké dětské hašteření tak nad tím mávnu rukou. Manželovi to také není příjemné a oba jsme se shodli na tom, že prostě jsou nějaké hranice, které bude muset respektovat. Samozřejmě budou platit pro obě děti. Hračky si půjčovat ne rvát, žádné vulgarismy -i ty už vůči sestry byly, u pohádek se střídat jednou dle výběru jednoho, druhá dle druhého a pokoj budou využívat oba dle své libosti a né dle toho jak starší zavelí. Kdybych toto viděla dělat svojí dceru následoval by z mé strany trest a musela by se omluvit a druhý může? To by k dobrému nedospělo. Nejde to pořád brát ty jsi chudinko z rozvedené rodiny, tak můžeš a dostaneš co chceš a žádné pravidla a úcta k jiným.

• Citovat
  • Upravit
7478
7.1.17 23:08
@Anonymní píše:
Protože jsme zjevně udělali s mužem tu největší chybu co jsme mohli. Aby jak mnoho zde píše chudáček náhodou u nás nepocítil, že nemá tátu doma mu skákali málem po hlavě jen aby se mu u nás líbilo. Když hodně zlobil tak manžel maximálně zařval. Nikdy žádný trest, zákaz… Já radši vždy byla ticho popř. jen slovně potichu napomenul a, aby zas manželova rodina neměla důvod k blbým řečem. Jenže mladej měl i tu čest vidět jak chladně na mě reaguje mužova rodina tak samozřejmě napodoboval už od těhotenství kdy tchyně se jen šklebila. Nicméně před nějakou dobou jsem s ním zůstala chvilku sama a začal mi lézt přes opěradlo gauče a skákat. Tak mu v klidu říkám slez dolů, spadneš nejsi na hřišti. Tak mi drze odpověděl jo jsem. Tak jsem poprvé za celé roky na něj tak zařvala, že zůstal koukat a od té doby se ke mě chová víceméně slušně, ale narážky na nevlastní sestru má furt a vyloženě dává najevo, že mu tam překáží. Ono toho je více než jsem psala, nebudu vše rozvádět. Ale jen chci říct, že kdyby se jednalo vždy jen o nějaké dětské hašteření tak nad tím mávnu rukou. Manželovi to také není příjemné a oba jsme se shodli na tom, že prostě jsou nějaké hranice, které bude muset respektovat. Samozřejmě budou platit pro obě děti. Hračky si půjčovat ne rvát, žádné vulgarismy -i ty už vůči sestry byly, u pohádek se střídat jednou dle výběru jednoho, druhá dle druhého a pokoj budou využívat oba dle své libosti a né dle toho jak starší zavelí. Kdybych toto viděla dělat svojí dceru následoval by z mé strany trest a musela by se omluvit a druhý může? To by k dobrému nedospělo. Nejde to pořád brát ty jsi chudinko z rozvedené rodiny, tak můžeš a dostaneš co chceš a žádné pravidla a úcta k jiným.

No tak to je škoda. Já myslím, že jste se k němu měli chovat prostě normálně. Já jsem s dětma hodně sama, jezdí k nám na delší časové úseky, třeba až dva měsíce v kuse. To už prostě nejde fungovat stylem, že přečkáš víkend, i když budeš bušit hlavou do zdi…prostě musím fungovat. Zvlášť teď se 4 dětma prostě nemám čas přemýšlet, abych se náhodou někoho nedotkla něčím :think: Věřím, že děti mě berou. Mluvíme spolu hodně i máme spolu hodně zážitků. Takže ví, že když zařvu, tak mám důvod. A někdy holt opakovaně. A můžu ti říct, že moje drzačka drzá by mi klidně taky takhle odpověděla, že je na hřišti Samozřejmě to má ale jiný náboj ve 3 letech než v 8. A vy se musíte nějak extra stýkat s manželovou rodinou? Já bych prostě vztahy za každou cenu nepěstovala, pokud to nedělá dobrotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
7.1.17 23:10

Jo, po tomhle, co jsi napsala: že mě jako snachu nemá ráda a nechce, že ona byla lepší a chce za snachu jí a ne ten humus co má tak s ní manžel vyrazil dveře. Bych prostě kontakt Já a tchýně zrušila, pokud by se výrazně nezměnily podmínky. Syn (manžel) ať k matce chodí, případně am bere vnoučata, ale já s ní pohromadě, natož u ní nee.
Snaž se problém manželova rodina a manželův syn řešit odděleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
8.1.17 01:21

To dítě nepřemýšlí jako ty. Nevidí ty vékávéčka, co máte doma. On vidí to, že je u táty doma a prudí ho mimino. Až holka bude větší, tak budou lumpačit společně proti vám. Jen je nesmíte štvát proti sobě, což tím svým chováním děláš. Ano, tvoje dcera je tvoje, je miláček a zlatíčko a blabla. Ale ten kluk je syn tvého manžela a vlastní bratr tvé dcery, ne nějaký cizí kluk, co je na návštěvě. To, že jeho babička je slepice, za to on vůbec nemůže. Odstrkování, nadávání, urážení, „ty zde nemáš co dělat“, to je naprosto normální chování ve vztahu dvou malých sourozenců. Co my víme, třeba to tvé „ona roztomile prosí a on blbě kouká“ by někdo nezainteresovaný popsal jako „ona neustále dotírá a on zoufale kouká“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
8.1.17 12:50

Je chudák, protože když už má jednou za čas tátu a je s ním, tak je tam máma, která ho pořád jenom kontroluje a hlídá, aby se na ségru ani křivě nepodíval, a pořád ji hájí a on dělá něco špatně. Když si chce hrát sám a ta malá za ním přijde, tak jí nesmí ani nic říci, protože ta máma hned vyskočí a začne ho školit. Přitom ta malá ho prudí. Podívej se, stručně - kdyby to byl tvůj syn, tak bys o nějakém agresorství a uzurpátorství vůbec nepsala, tak jako bys nezmínila, že ta malá je bezelstná a tak hezky kouká - protstě by to byly tvé děti, které se poštuchují a taky se mají rády a občas se spiknou proti vám. Jenže ty tomu klukovi dáváš najevo, že není tvůj. právě tím, že je stavíš proti sobě. Ta řeč - já nenechám nikoho, aby ubližoval mému dítěti - je naprosto jasná. Ty toho kluka prostě nechceš a nebudeš brát jako dalšího člena rodiny, právě tímhle ho vystrkuješ mimo. Takže si dej říci, nemíchej se mezi ně a když už, tak zapomen na nějaké ona kouká a on prudí. jsou to děcka a oba dělají to, co umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.17 15:53

Já ho celé dny nehlídám na to fakt nemám čas koukat na každý jeho pohyb. Ve chvíli kdy dcera za ním přišla jestli si s ní nejde hrát seděl na gauči a koukal na televizi. Neotrevuje ho celé dny, vesměs si hraje sama se zvířátky nebo domečkem nebo mi doma s něčím pomáhá a občas prostě za někým z nás přijde jestli si nechce hrát s ní. Nikdo ho do toho hraní s ní nenutí, ale když za ním přijde nemusí do ní strkat. Ale tak to je jedno už…Stalo se stalo. Nicméně napsala jsem pouze jedinou věc a už z toho je jaké mám jestřábí oko na každý jeho pohyb, je tu utiskovaný a nucený podřídit se tříleté… Což tak sice vyznít může, ale opravdu to tak není. Toho tátu když je tu má na maximum. A co mi řekněte na to, že když minule si vzal balón a schválně ho kopal na tu malou a snažil se jí trefit do hlavy? Stála zrovna vedle stolu a kdyby jí trefil spadla by hlavou přímo na roh tvrdého stolu. Také v pořádku? Takéje mám nechat? Když jsme byli venku v létě házel po ní kameny když jsme půl minuty nekoukali. Také v pořádku? Malá začala plakat, protože se bála a ví, že kameny se házet nesmí tak.Mu to neoplatila a snažila se před ním utéct. A až jí něco udělá tak pak mávnout rukou je to dítě, je tu občas a v klidu odjed s dcerou na pohotovost? Nemám nic proti dětskému blbnutí, ale tak snad vše má mít své meze. Vy necháváme své děti když se hašteří ať si ublíží? To asi ne. Nejde tady o to, že ona je moje a on ne, tady mi jde o to, že i když jsou to děti nemohou vše. Myslíte, že když dcera někdy dělala něco jemu jsme to nechali být? Také byla okřiknutá, musela se omluvit nebo dostala trest nebo na zadek. Něco jiného je když se mezi sebou hádají a něco jiného když se jeden druhému snaží cíleně ublížit. Ale jo přiznávám udělali jsme si to s manželem sami. Viz příspěvky výše

• Citovat
  • Upravit
2427
8.1.17 16:17
@Anonymní píše:
Já ho celé dny nehlídám na to fakt nemám čas koukat na každý jeho pohyb. Ve chvíli kdy dcera za ním přišla jestli si s ní nejde hrát seděl na gauči a koukal na televizi. Neotrevuje ho celé dny, vesměs si hraje sama se zvířátky nebo domečkem nebo mi doma s něčím pomáhá a občas prostě za někým z nás přijde jestli si nechce hrát s ní. Nikdo ho do toho hraní s ní nenutí, ale když za ním přijde nemusí do ní strkat. Ale tak to je jedno už…Stalo se stalo. Nicméně napsala jsem pouze jedinou věc a už z toho je jaké mám jestřábí oko na každý jeho pohyb, je tu utiskovaný a nucený podřídit se tříleté… Což tak sice vyznít může, ale opravdu to tak není. Toho tátu když je tu má na maximum. A co mi řekněte na to, že když minule si vzal balón a schválně ho kopal na tu malou a snažil se jí trefit do hlavy? Stála zrovna vedle stolu a kdyby jí trefil spadla by hlavou přímo na roh tvrdého stolu. Také v pořádku? Takéje mám nechat? Když jsme byli venku v létě házel po ní kameny když jsme půl minuty nekoukali. Také v pořádku? Malá začala plakat, protože se bála a ví, že kameny se házet nesmí tak.Mu to neoplatila a snažila se před ním utéct. A až jí něco udělá tak pak mávnout rukou je to dítě, je tu občas a v klidu odjed s dcerou na pohotovost? Nemám nic proti dětskému blbnutí, ale tak snad vše má mít své meze. Vy necháváme své děti když se hašteří ať si ublíží? To asi ne. Nejde tady o to, že ona je moje a on ne, tady mi jde o to, že i když jsou to děti nemohou vše. Myslíte, že když dcera někdy dělala něco jemu jsme to nechali být? Také byla okřiknutá, musela se omluvit nebo dostala trest nebo na zadek. Něco jiného je když se mezi sebou hádají a něco jiného když se jeden druhému snaží cíleně ublížit. Ale jo přiznávám udělali jsme si to s manželem sami. Viz příspěvky výše

Jasně, nemusíš se obhajovat. Prostě TVOJE dítě je dokonalý anděl a CIZÍ KLUK tam furt prudí, takovej ďábel to je. :roll: :roll: Strkání je normální. Kopání míčem do hlavy taky. Ty tam nejsi od toho, abys z něj udělala zloducha a z ní chudinku, ale aby si při těchto blbostech neublížili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.17 16:36
@KimL píše:
Jasně, nemusíš se obhajovat. Prostě TVOJE dítě je dokonalý anděl a CIZÍ KLUK tam furt prudí, takovej ďábel to je. :roll: :roll: Strkání je normální. Kopání míčem do hlavy taky. Ty tam nejsi od toho, abys z něj udělala zloducha a z ní chudinku, ale aby si při těchto blbostech neublížili.

Z nikoho zloducha ani ďábla dělat nechci a nepotřebuji. Chci jen aby se dceři nestal úraz. Svoje dítě v nouzi nejvyšší přehnu přes koleno lidově řečeno, udělat to u nevlastního manželova ex a rodina se po… Už při první procházce s kočárkem mi na kočárek bezdůvodně začal házet klacky a smál se tomu. Manžel ho jednou upozornil, podruhé zařval a když nereagoval dostal od něj asi poprvé v životě přes zadek. Moje dcera jednou na hřišti hodila na nějakého chlapečka písek, dostala vynadané musela se omluvit. Hra nehra. Moje máma ho vzala za svého a když mu k nám nesla sladkosti a hračku k narozeninám nazval jí při pozdravu hnusnou čarodějnicí. Otočila se na patě a i s taškou zase odešla s tím, že toto si líbit nenechá. Manžel se málem propadl hanbou. Ale jo je to malé dítě a ještě k tomu chudák z rozvedené rodiny…

• Citovat
  • Upravit
49159
8.1.17 16:44
@KimL píše:
Jasně, nemusíš se obhajovat. Prostě TVOJE dítě je dokonalý anděl a CIZÍ KLUK tam furt prudí, takovej ďábel to je. :roll: :roll: Strkání je normální. Kopání míčem do hlavy taky.Ty tam nejsi od toho, abys z něj udělala zloducha a z ní chudinku, ale aby si při těchto blbostech neublížili.

no nezlob se, ale chlapci je přes osm let a holčičce necelé tři opravdu si nejsou rovni v tom kolik rozumu a náhledu oba mají.. nemyslím si že je běžné aby osmiletý kluk kopal míčem do hlavy ani ne tříletého dítěte a ani si nemyslím, že by takto velký chlapec měl do holčičky strkat..

Příspěvek upraven 08.01.17 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
8.1.17 17:03

@jdukolem Ok, beru, blbě jsem četla (5,5 roku). Ale i tak. Kdo ví, jak to s míčem bylo. Upřímně, my se s bráchem řezali mnohem a mnohem víc, kolikrát až do krve. Rádi jsme se měli a máme a jakékoli upřednostňování rodiči jednoho z nás (taky máme společného jen jednoho rodiče) bylo jenom na škodu.
Takže jasně, korigovat. Ale vidíš, že zakladatelka píše jenom MÁ DCERA a ON. To je ten problém. To, že je manželova rodina mimo, za to ten kluk nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
8.1.17 17:17

Prostě z těch příspěvků je jasné, že tě kluk hodně štve. měla bys svůj postoj k němu změnit, protože jinak opravdu dojde k tomu, že se nakonec budeš hádat ty s chlapem a budete mít dusno.
Co se týče toho dalšího - kamením se nehází a myslím, že bys klidně mohla i ty klukovi říci kamením házet nesmíš, to přece nejde, nikdy a po nikom. To, že kopal míčem a snažil se trefit malou, to dělají moje vnoučata taky, vždycky ten starší tomu mladšímu. Ale nevím, jak jsi na to došla, že ji ausgerechnet chtěl trefit do hlavy. To asi nekřičel nahlas a do hlavy tě trefím, nebo jo?
Myslím si vážně, že chyba je v tvém postoji k němu. Nepíšeš, co dělá třeba manžel, když on háže tím kamením. Ale ty bys měla jednat jako máma dvou dětí - čili napomenout, klidně a důrazně, ale netvrdit stále a nedělat z něj padoucha a darebáka a z tvého dítěte anděla světla, který smutně kouká. Prostě ten kluk to má vážně těžší. A možná se na sebe tím popichováním i snaží upoutat víc pozornosti. Protože když vidím tvé reakce zde, tak nemám vážně pocit, že by ten kluk dostával u vás od tebe tutéž pozornost a péči a lásku jako tvá dcera. To bude asi stejné jako zde - moje dítě a cizí kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová