Nezletilá a těhotná

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4214
11.2.14 15:26

@catherine100 to nepíšu aby někdo dal zakladatelce facku, to ne. Psala jsem o svých bud. dětech.

• načítám...
4658
11.2.14 15:27

@Janiiska :mrgreen: :mrgreen: jo tak to by sis pomohla no

• načítám...
4658
11.2.14 15:28
@Janiiska píše:
@catherine100 to nepíšu aby někdo dal zakladatelce facku, to ne. Psala jsem o svých bud. dětech.

jo tak ty děti ještě ani nemáš jo?? :mrgreen: tak hlavně, že radíš :roll:

• načítám...
4214
11.2.14 15:29

@dendule4 nemám.Radit můžu.

• načítám...
2205
11.2.14 15:30

@dendule4 Klííííííííd, mě to aspoň rozesmálo :lol: některý názory se tu musí brát asi zřejmě trošku s rezervou…

• načítám...
14309
11.2.14 15:32
@Šalvějka píše:
@Nejhodnější tak to asi né, ale nevím jaké máte fabriky v okolí, ale tady teda rozhodně ve fabrice bere i ženská víc jak 15 000 hrubýho.

to je fakt palka.. :zed:

• načítám...
1166
11.2.14 15:37
A co že je vysokoškolák? U nás se platy neodvíjí podle stupně vzdělání. Já mám taky VŠ a když půjdu dělat tady do fabriky, tak budu mít o dost víc peněz než v oboru který jsem studovala a na který ta VŠ být musí :nevim:
Jinak nechápu to tvoje - že jak může chlap ve fabrice uživit rodinu, to myslíš, že ve všech továrnách v republice dělají jen mlaďoši, nebo lidi bez rodin??? :roll:
@Lucie 93 píše:
8o ve fabrice a dokáže uživit celou rodinu?! To teda klobouk dolů.
Přítel ma vysokoškolské vzdělání ja jsem s malinkým doma a máme to jen tak tak :think:
Ale držím palečky at všechno dobře dopadne ;)
  • načítám...
4724
11.2.14 15:41

@Leoonka, přeju ti hodně štěstí, vše se dá řešit a vše zlé k něčemu dobré, se říkává.. Jsi ještě děcko, ale to jsou některé i ve 30ti a mateřství tě donutí rychleji dospět a i mlaďounká můžeš být dobrá máma. :)
ALE.. slyšela jsi o čárkách ve větách? Děs. Prosím tě, piš čárky ve větách alespoň tam, kde se nedá splést..třeba před ŽE a ALE..

• načítám...
1166
11.2.14 15:41

@miisenka No jo, jenže jsou bohužel kraje, kde tohle jsou na ženskou slušné peníze :nevim: Lidi tam dělají i za desítku čistého a jsou rádi, že tu práci mají…

• načítám...
rozmary
11.2.14 15:42

Dítě bude mít v péči tvůj partner. Můj muž bydlel od 16 s jeho přítelkyní, moje teta byla taky v 16 z domu, nepříjde mi to nijak ojedinělé. ;)

• Upravit
951
11.2.14 15:42
@boball píše:
@Kelly3 Nevím,nedovolila bych to dceři, do osmnácti let, a hlídala bych prášky. :mrgreen:

Né každá může používat HA, třeba moje dcera nikdy nebude moc brát HA :-)
Budu muset vymyslet něco jiného :D

• načítám...
195
11.2.14 15:45

@Daduka Já nevím jak u Vás, ale u nás ve fabrice mají tak 12 tisíc a nevím jak v dnešní době s tímto vyjít :nevim:
Ono je něco jineho když dělají oba nebo jen jeden.
Nemyslela jsem to vůbec zle, obdiviju je, ale uznej sama, že to budou mít hodně těžké

• načítám...
6536
11.2.14 15:45
@Daduka píše:
@miisenka No jo, jenže jsou bohužel kraje, kde tohle jsou na ženskou slušné peníze :nevim: Lidi tam dělají i za desítku čistého a jsou rádi, že tu práci mají…

já bych jinde jako ženská takové peníze jako ve fabrice neměla, jasně kdybych podnikala apod., sama jsem hledala práci hodně dlouho, než jsem jí našla, a rozhodně ve fabrice budu mít víc než chudák prodavačka v obchodě která je tam i o víkendu a o svátcích

• načítám...
86
11.2.14 15:47

Zakladatelko nečetla jsem všechny příspěvky, takže nevim kdo co radil, ale v tvém případe můžeš se nechat zplnoletnit a to svatbou nebo zažádat o rodičovskou zodpovědnost a dítě bude na tebe a nebo teda na přítele jak si psala, ale myslim, že nejlepší bude rodičovská zodpovědnost, ale zajdi na sociálku a poptej se tady toho moc nevyrešiš :think:

• načítám...
14309
11.2.14 15:53
@BohunkaP píše:
Ona založila diskusi s jediným a naprosto přesně formulovaným dotazem. „Může přítel dítě dostat do péče?“

Jediné přijatelné odpověďi jsou „ano, může, protože…“, příp. „ne, nemůže, protože…“

Na nic jiného se neptala! Tj. nic jiného nikomu z Vás nepřísluší hodnotit, natož kritizovat. Holka už stejně dítě čeká, těžko ho po přečtení Vašich jasnozřivých prognóz o frontě na pracáku či inteligentních hodnocení její osoby a osoby jejího přítele půjde vrátit… takže o co Vám tady jde?

Jsou skvrny na slunci nebo na planetě proběhla invaze slepic nebo co se to sakra děje?

a ja si myslim, ze kazdy si noze komentovat co chce..pre mna to ma vacsiu informacnu hodnotu.. :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100